CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepuluhkambing

Mas Khan Tayang Cash Berkepok-kepok Atas Meja Pool ????

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai anak hikan sorang nih. Downgrade betul DN kalau amik budak Mas ni jadik laki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 05:15 PM | Show all posts
Bumbu replied at 13-8-2022 06:35 AM
Tringat pla zaman dulu gajikan pekerja bw duit byk2 mcm ni. Dlu gaji tak masuk bank ya anak2. Smua b ...

zaman bila tu kak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kaya dia tada tunjuk dia kaya

Yg bru merasa entah betul ke tidak

Akan tunjuk sepuas nya

Supaya org tau dia dh kaya walaupun….
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape la yg anak naza tu tengok dari mamat ni

Iols takle imagine la mcm mana klu mamat ni masuk naza lepas tu side by side dgn crys tan, beza betul level diorang hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni reseller innai nunha jugak ke... berkepuk2 cash.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan Addy Kanna sihat walafiat, ini kan pula scammers yang belum kena cekup.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tyglah kamu selg bole tyggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
So duit nek aida dah bayar balik ke  belum?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 13-8-2022 03:44 PM
Bad boy vibes xterserlah, ponen vibes mmg ada kt dia ni

Ya..ponen vibes, hadek2 vibes sgt kuat pd masjoko nih
Maybe sbb heshe tak cukup berkerak dan mcm jambu sket,so mcm fail gitu nk bawa aura mafia
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 13-8-2022 08:05 AM
RM50 ikat seketul macam dalam gambar tu 50K ke? RM100 tu berapa pula?

Khamis lepas boss aku cakap m ...

RM50 tu 1 ikat 25k.. RM100 tu 1 ikat 50k.. kire lah totalnya..

Ermm .. aku da biasa pegang duit byk2 gitu.. org bank katakan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu ikat rm50=5k.1 bundle 5ikat tu 25k.
Kalau rm100 =10k,1 bundle 50k.
hah cuba kira berapakah wang tunai di atas meja itu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuci cuci services.wangi bersih la duit dia lepas kena cuci nnt
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 13-8-2022 12:24 PM
Susun duit nak bayar innai ke tu?

Reseller innai
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 13-8-2022 08:28 PM
RM50 tu 1 ikat 25k.. RM100 tu 1 ikat 50k.. kire lah totalnya..

Ermm .. aku da biasa pegang duit  ...

Duit atas itu mcm i kira2 1 juta
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun tunjuk duit banyak sbb nak dikatakan kaya, tetaplah rasa turn off bila nampak lelaki ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 13-8-2022 06:35 AM
Tringat pla zaman dulu gajikan pekerja bw duit byk2 mcm ni. Dlu gaji tak masuk bank ya anak2. Smua b ...


Dulu tu tahun bila kaka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Style mlm...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 13-8-2022 12:24 PM
Susun duit nak bayar innai ke tu?

Berminat nk jadi ds jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:28 PM | Show all posts
codenamedream replied at 13-8-2022 12:24 PM
Susun duit nak bayar innai ke tu?

jangan lupa simpan sikit cash tu... nanti nak kena upah orang masukkan sachet satu2 dalam kotak...almaklumah semua kena lipat sendiri... takkanlah gold khan nak gigih melipat dan bubuh satu2 dalam kotak...

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
margo20 replied at 13-8-2022 09:03 AM
Walaupun cuba beraksi mcm mafia, tapi nama tetap mcm mas joko

Nama betul heshe mas joko ke
Nama ic acik pulak ada org CSI rosaini binti mahfoz katanyehhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:12 AM GMT+8 , Processed in 0.107276 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list