CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepuluhkambing

Mas Khan Tayang Cash Berkepok-kepok Atas Meja Pool ????

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Susun duit nak bayar innai ke tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 12:27 PM | Show all posts
Bumbu replied at 13-8-2022 06:35 AM
Tringat pla zaman dulu gajikan pekerja bw duit byk2 mcm ni. Dlu gaji tak masuk bank ya anak2. Smua b ...

tapi zaman tu dah ada perkhidmatan akaun bank tak acik? pastu camne lhdn trace transaksi duit sister?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kaya tak perlu cerita pun dia kaya.
Tambah kalo dia tau cara buat duit utk kaya. Xde makna dia nak share dgn org lain camana cara dia boleh kaya
Ni sejenis umpan org utk join forex lps tu masuk kelas kena bayar riban riban
Yg untungkan puak2 ni bukan sbb forex tapi sbb ade benak2 yg tpesona kononnya duk saje goyang kali ngadap lptop buat trading boleh jota jota
Pigidah. Modus operasi gini celah gigi aku je
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 13-8-2022 12:02 PM
Sekarang pun masih ada. dekat estet-estet 2 kali sebulan bayar cash. Angkut duit jugak huhuu time  ...

Kan ada kes pakcik paling lama dalam penjara dulu..kes rompak gaji pekerja ladang la.kena tahun 70an..bila keluar penjara,nak off lampu pun tak reti..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:59 PM | Show all posts
ko pon jadi agen reseller yinnai ke nyahh kena bawak ribu riban tapi takde resit?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:59 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 13-8-2022 01:06 AM
ada lg ke org pegang cash physical? scammer2 je lahh yg mcm ni..

jahcashonly jahtakderesit tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:05 PM | Show all posts
kurlast gitteww.. tapi dah tentulah ex tak hadap atau kesah pun... beberapa percent je dari reta keturunan sheols... tak sampai 1% pun entah2 walaupun heshe sendiri tak buat rawatan sental kulit2 dan daki2 bagi hilang kepam...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis addybuahkanna ker nieyh? Orang zaman now pakai debit card lah, diulangi debit card no credit card. Tak pon online transfer.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
waduhhh massssss
tony montana sangat
jeff bezos pun tak buat gini masssss oiiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
margo20 replied at 13-8-2022 09:03 AM
Walaupun cuba beraksi mcm mafia, tapi nama tetap mcm mas joko

hahahahahaha spoil betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuci cuci the movie ker kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 13-8-2022 12:29 PM
Org kaya tak perlu cerita pun dia kaya.
Tambah kalo dia tau cara buat duit utk kaya. Xde makna dia  ...

Ye la. Mmbr aku ti diam2 je kaya.makin lama x dgr pasal die makin kaya.x layan medsos pon. Sbb die kata x nk bazirkan masa layan medsos nanti die running time utk catch up kebahagiaan hidup. Aku cam hmmmm. di samping medsos ni die bgtau die meluat tgk org meluah perasaan yg die kate lebih baik luah pd Allah swt. Nti die tetibe dpt tambah dosa yg da sedia ada byk dosa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 13-8-2022 08:05 AM
RM50 ikat seketul macam dalam gambar tu 50K ke? RM100 tu berapa pula?

Khamis lepas boss aku cakap m ...

Memang masyuk kalau ada ilmu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bad boy vibes xterserlah, ponen vibes mmg ada kt dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:50 PM | Show all posts
imransulaiman replied at 13-8-2022 08:05 AM
RM50 ikat seketul macam dalam gambar tu 50K ke? RM100 tu berapa pula?

Khamis lepas boss aku cakap m ...

main saham memang masyuk... ala kaka takyah main saham pun... masuk asb tu pun dah boleh bawak kuar keuntungan ujung2 tahun... lagi banyak masuk lagi banyak la dapat...

cumanya yang mas khan ni bukan main saham tapi forex... iols dah try join dah pun untuk check betul ke tak... signal semua haram kelaut... dia dapat duit pun dari komisyen2 ke apa tah yang orang bagi link invite tu... kalau trader keluarkan profit... dia akan dapat beberapa percent dari profit deorang tu... kalau theyols rugi dia tak rugi dan tak dapat apa2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ada org tunjuk2 cash lagi tu zmn awal 2000 je. Skg ni zmn cashless. Apa ko niaga ni eh tunjuk duit kepok2? Cuci duit ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
EmmaLolito replied at 13-8-2022 02:55 PM
Mana ada org tunjuk2 cash lagi tu zmn awal 2000 je. Skg ni zmn cashless. Apa ko niaga ni eh tunjuk d ...

Entah2 duit prop.

Looks like duwit tu herlok macam nak bg duit raya. Kalau niaga ada ke semua duit herlok2 tak renyok. Kalau dia baru keluarkan dari bank apa tujuannya? Agak pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-8-2022 03:59 PM
Entah2 duit prop.

Looks like duwit tu herlok macam nak bg duit raya. Kalau niaga ada ke semua du ...

Tgk gambar ni teringat movie2 yg scene transaction haram semua duit baru2 belaka, cam baru lepas cetak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kut shooting drama gerak khas jer, duit props jah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 13-8-2022 10:04 AM
Mamat ni macam tak ikhlas jer berkawan ngan Diana naza tu
Ada video kat ig dia bwa anak si Diana ni  ...

Aritu mcm putus kejap kan, now sambung balik. Diana dah balik dr family trip ke USA ke, mendoniaaa Mak Leha freehair kt sinun. Kt Malaysia  elok je bertudung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 06:56 AM GMT+8 , Processed in 0.106038 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list