CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Matikan Aku Dengan Tenang Dan Beriman”- Aliff Syukri Kongsi Gambar Pil Risaukan Orang Ramai.Kena buli cyber dan nak bunuh diri?

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 13-8-2022 03:41 PM
Sila mati dengan segera. Bawak pasangan duet tu mati sekali.

Pasangan duet tu sakan koooo

  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 09:41 PM | Show all posts
orang gini giler perhatian
baik buruk perangai tolak tepi
semata demi marketing dan sales
nak 'matikan' golongan begini mudah je
tak usah peduli tak payah layan buat dek buat bodoh
anggap seperti mereka tidak wujud
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjun jela dalam kolam ikan aripama die tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 13-8-2022 06:21 PM
Xyah la mkn pil bagai tu.. lemberrtt nak mati.. mall byk.. jambatan pun banyak.. terjun aje laaa.. c ...

Terjun pavi dekat sket dengan rumah pavi dia
Jadi orang 1st bunuh diri kat pavi
Sesuailah dikata mati bergaya sebab terjun tiruk kat high end mall
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Netijen usahlah memberi perhatian kepada jantan kabaret ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:27 PM | Show all posts
gambar ubat org lain tok alip ni ambik semata nk hype...bodo
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:57 PM | Show all posts
dah mati atau belum?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lagi menyampah dengan orang yang melayan dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
alah.. esok lusa ada la balik ig dia tu..
attention seeker mana boleh hidup takde socmed..
kulit tebai kalah kokedai..
mana reti malu punya orang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgh kaya pastu rasa nak mati , buatlah cara yg best skit
Sewa airplane pastu terjun ke
Bawa kete sport mewah laju2 terjun gaung ke
Naik yatch smpai tengah laut yg bahaya pastu dive in ke
Barulah bergaya skit
Apa klass nk end life cara b40 kan
Sekadar idea je lah
Bnda x elok jgn ikut ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dah mampos ke belum? tanya je bukan nak sedekah alfatihah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 13-8-2022 09:38 PM
Pasangan duet tu sakan koooo

Aneh sungguh perangai
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 13-8-2022 10:11 PM
Terjun pavi dekat sket dengan rumah pavi dia
Jadi orang 1st bunuh diri kat pavi
Sesuailah dikata m ...

Semoga dia baca biar betul2 jadi mental hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:11 PM | Show all posts
tahan sungguh bini dia dengan perangai laki tak habis tumbuh bulu ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy berjanji tidak akan buat lagi.klu sy buat lg sy akan berjanji lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan transfer ke alam lain ke?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-8-2022 09:12 PM
Dah boleh agak kan? Family gila perhatian.

Nanti kang ala2 meratib dan menyesal, slow down skit..then buat balik..repeat
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dimasokan ke pusat pemulihan mental
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dh lebih 24 jam ni...idup lg x dia???Info terkini...???
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 13-8-2022 09:41 PM
orang gini giler perhatian
baik buruk perangai tolak tepi
semata demi marketing dan sales

Persona Non grata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.139785 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list