CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Matikan Aku Dengan Tenang Dan Beriman”- Aliff Syukri Kongsi Gambar Pil Risaukan Orang Ramai.Kena buli cyber dan nak bunuh diri?

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Inalillahh… semoga rohnya diterima Allah swt.. Al-fatihah…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila mati dengan segera. Bawak pasangan duet tu mati sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg melayan dia yang paling b0d0h.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha...... he doesn’t even have the balls to do it. Nak melalak pun depan camera, what a blardy joke this ugly fagort
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 13-8-2022 05:31 AM
So dah ke belum ni?
Confirm belum kan sebab pil tu pic dr google je
Dah ada tuan pya pic ngaku di ...

Kahkahkahkah gambaq pill pun cedok org punya, celah mana dia nak bunuh diri makan pill
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kang dtg la komen bonda rozita nye tu konon2 marahkan anak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan ni tak habis2 dgn drama murahan die...maknye pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 13-8-2022 04:54 PM
Kang dtg la komen bonda rozita nye tu konon2 marahkan anak...

Dah ada kat IG Rozita mengamuk kat dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 13-8-2022 04:52 PM
Kahkahkahkah gambaq pill pun cedok org punya, celah mana dia nak bunuh diri makan pill

Biasa la ponen acik
Propa je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makiting at 13-8-2022 06:22 PM

Xyah la mkn pil bagai tu.. lemberrtt nak mati.. mall byk.. jambatan pun banyak.. terjun aje laaa.. cepat sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 mesti malu nak ke sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbee berupa manusia. Hina sangat Alipsukri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:44 PM | Show all posts
Pill putih tu ibuprofen. Pill biru tu mcm ubat bipolar
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 13-8-2022 06:12 PM
Dah ada kat IG Rozita mengamuk kat dia

Propa je rsnye amokan bonda nya tu...kire mcm tektik good cop bad cop
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:10 PM | Show all posts
so dah mati ke belum??
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar pil tu, curi gambar orang ke?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 13-8-2022 04:54 PM
Kang dtg la komen bonda rozita nye tu konon2 marahkan anak...

Dah boleh agak kan? Family gila perhatian.

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:13 PM | Show all posts
ni current issue ke? gossip kot ?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 13-8-2022 06:33 PM
Anak2 mesti malu nak ke sekolah.

Haruslah malu..yang sulong tu dipaksa buat video bodo2 pun mcm tak rela jer muka..kesiannn
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Go die la u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.118224 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list