CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Matikan Aku Dengan Tenang Dan Beriman”- Aliff Syukri Kongsi Gambar Pil Risaukan Orang Ramai.Kena buli cyber dan nak bunuh diri?

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 13-8-2022 04:23 PM

Alaa tok lip jgn la mati lagi..kalo uols takde nanti raya thn depan dah x boleh tgk video lagu raya ponen menggeletis dahh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni memang dah sedia bodo...yg tololwer support dia tu lagi laa bodo
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing dyrg sama je dri dulu
Lepas ni mak dia masuk cmpur
Lepas tu dia gaduh dengan bini

Gaduh2 tpi bini ngandung lagi pfftt

Yg normal sikit si yati je
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama king betul la dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Followers dia yg sebenarnye bodoh....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aminnn..semoga rohnya diberkati
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aminnn..semoga rohnya diberkati
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 13-8-2022 10:28 AM
Semalam baru nampak iklan herbs kat tv, ingatkan produk herbs dah terkambus. Ada lagi rupanya.

{:ru ...

Klau uols perasan tiap kali dia tempah slot iklan kt tb tiap kali dia akn buat kontrobesi......cheap marketing nk bagi balance iklan tb mahal kosnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...

Dia ni kang bebetul diamik nyawanya pn org akn anggap dia ni main2....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen kt fb kebanyakan x risau pun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi content.


Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak bunuh diri xda nya beriman. Dh kau sendiri cri nahas buat benda bukan2 nak tarik perhatian, ujong2 ugut nak bunuh diri? Kau ingat benda bunuh diri ni benda main2?? Apa cilaka punya sotong sekor ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 13-8-2022 10:21 AM
pondan ni punya propa sampai gambar ubat pun kena cilok org lain punya dkt twitter

Hahahahahahaah lawak nyaaaa kantoi curi gambo org je nak propa... betoi laaa inspirasi kek tiktokers mati bunuh diri sbb cyberbully... dasa attention whore to the max laaa pondan ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 13-8-2022 12:16 PM
Marketing dyrg sama je dri dulu
Lepas ni mak dia masuk cmpur
Lepas tu dia gaduh dengan bini

Dulu penah buat perangai upload diri pakai jubah putih tp mcm wayang kulit nampak betis paha boxer...

Aku dah sangsi laa dia ni straight kw rogayah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 13-8-2022 10:21 AM
pondan ni punya propa sampai gambar ubat pun kena cilok org lain punya dkt twitter

Pil warna ungu tu sama mcm ubat yg ayah aku ambik utk ctrl penyakit epilepsy dia. Epilim.

Wakakkaka nak bunuh diri tak perlu pakai ubat sawan dik, minum clorox pun leh mati.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 02:48 PM | Show all posts
Pounder produk timbang kilogram banyak yg senget ehh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 13-8-2022 10:21 AM
pondan ni punya propa sampai gambar ubat pun kena cilok org lain punya dkt twitter

Aduhai sotong kurita ni betul2 dah mental tahap 'Permanent Head Damage'
Kan dah kantoi.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 13-8-2022 10:41 AM
Hahahahahah… vongokkkk ler alip nih….
Propaaaa giler!!!! mesti ada acik2 kundu kepam pprt upload ...

Dah semestinya acik2 gundu yang spisis kipas industri susah mati akan menderu ke depan pertahankan si sotong kurita ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik india tu barula kelas... Takyah sandiwara terus je bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Si sotong kurita ni dah serupa kena sindrom mythomania
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.390912 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list