CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Matikan Aku Dengan Tenang Dan Beriman”- Aliff Syukri Kongsi Gambar Pil Risaukan Orang Ramai.Kena buli cyber dan nak bunuh diri?

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaaaaa… alip alip… ko ingat orang percaya ker?? Hahahahahahaaaaa…

Lepas ni apa pulak??
Nak buat lagu islamik la pulak kann..
Ala2 penyucian gitu… hahahahaaaaa…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Attention whore sial betul mamat ni...nak mampos x payah tunjuk kat org...pi belakang rumah srmbelih tengkuk ko diam2 sampai mamposlah


Moga mampos cepat mamat bodoh ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
aHoi83 replied at 13-8-2022 06:54 AM
So dh mati dah ke? Pukul berapa kebumi nya? Ke mayatnya dibakar je ?

Jahak gile mulut.. tp mmg betul pun harus dibako kat kubo kelinggg... hohohobo
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 13-8-2022 08:06 AM
bini tak malu ke tok laki buat perangai gini?

so ape update terlatest?masih bernyawa ke atau sebal ...

Harap yg mandikan mayat dia ni pakai kaki jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahh macamlah ni 1st time dia buat hal pastu upload video mintak mahap pakej nangis2 sampai meleleh hingus bagai
Celah mana mati dlm iman kalau telan pil??
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak mati tgu bang jad balik sini. Nanti dia boleh tlg mandikan mayat
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Samada dia g umrah atau buat lagu nasyid
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak anak dia tak naluke dpt apak biol cam.ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap hospital tg rambutan mai laa amk dia ni... kat sana je yg boleh buat dia happy
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:02 AM | Show all posts
Lahaiiii modus operandi same bebenor dengan Baby Taik Shima tu. Kena kecam, uploadddd gambar pil konon sakitttt otak. Mental. Iolls doakan moga dorang ni terduduk dek ujian dari Tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:04 AM | Show all posts
mohon KKM tidurkan alip sukri
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya kau ni sebenarnya adalah diri kau sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Wondering...camne anak2 gi sekolah...takde rasa malu ke dgn perangai parents...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:25 AM | Show all posts
ehhh bukan kne cyber bully boleh mati ke macam sebelum ni
mana ada org kne cyber bully bunuh diri?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:49 AM | Show all posts
Hebat aliff Syukri.

Jari-jari dia sendiri mainkan tali-tali yang menyambungkan terus ke emosi ribuan netizen. .. ini tiada lain, ini semua bottom line adalah bisnes ... selain dari itu, reasonnya terkelompok pesakit jiwa

apa pun bentuknya, telah ada connection dengan potensi buyer ..

bila nak buat perubahan, just mainkan tune yang lebih sesuai, maka akan ada ribuan netizen yang terpengaruh selepas itu... yang mana akan senang hati untuk mengeluarkan duit untuk dibelanjakan....

certa seperti ini sebenarnya cuma ada dalam movie .. tetapi bila wujud dalam dunia nyata maka ini memang sesuatu yang hebat!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 13-8-2022 08:12 AM
Hahahahaaaaa… alip alip… ko ingat orang percaya ker?? Hahahahahahaaaaa…

Lepas ni apa pulak??

Mungkin berjubah,buat majlis maal hijrah dengan budak tahfiz..acah2 berubah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon sesapa report polis ugutan bunuh diri.biar dok lokap sehari
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:03 AM | Show all posts
Dia nak 'matikan' acc media soSialnya je kan?
Rupa dia nak matikan diri sendiri? Kim salam la kotttt
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Terinspirasi dengan shakilala ke huhu

Tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 13-8-2022 08:06 AM
bini tak malu ke tok laki buat perangai gini?

so ape update terlatest?masih bernyawa ke atau sebal ...

Mesti lah tak kisah.. bakalan janda kaya kot

Mati lebih baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 10:49 PM GMT+8 , Processed in 0.110643 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list