CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 05:39 PM | Show all posts

ok la tu.. harga mampu milikkk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 12-8-2022 05:38 PM
kelas kawww!!!
panas hati la LEMBAGA hahahhaahaaaaaa haaaaaaaaahhahahaaaaa

Xbaikkk ckp gtu….







Jap lg upload pic anak




Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:41 PM | Show all posts
Cokoro replied at 12-8-2022 05:14 PM
Wow kakafaz. Haibat2. Ramai nama2 besar tu. Nt sblh sana taknk kalah, anjur musabaqah plk

musabaqah? haduuuuuu.. takmo  kalah punya pasal ekk panas la lembaga terpaling tu.. kita tggu la ptg2 ka esok ka, apa benda bodoh lembaga buat demi perhatian netijen dan benakians
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:44 PM | Show all posts

kah kah kahhhhhh
takde yg mustahil demi sesuap perhatian umat netijen ahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis la lembaga nak anjurkan apa .melecet la  PUNAI bebed malam ni...Demi nak overshadow Faztival
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Best2 lak tu retisnya. Hebat boleh terfikir idea ni. Musti mahal sheol bayar artis2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ippo Apiz je aiol tak kenal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 05:50 PM | Show all posts
"meraikan stokis dan ejen rasmi, Fazura Besties yang menunjukkan pencapaian yang terbaik dan konsisten sepanjang menjadi wakil jualan produk jenama Fazura"


Untunglahh kalau Fazura kasi tiket free kat ejen2 sheols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-8-2022 05:29 PM
mmg la bertiket tp msti kluarkan duit sdri jgk nk byr stadium equipment musician. byk duit dia. tt ...

Diani memang jenis dah jd baru canang kan..bkn baru plan dah canang mcm sesetengah manosia
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha ginilah meraikan dan menghargai..bukannya macam..sapa² nak beli belilah je lah kat ejen yg tgh promot² ni ..sambil buat muka bij dilitupi purdah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 12-8-2022 05:50 PM
"meraikan stokis dan ejen rasmi, Fazura Besties yang menunjukkan pencapaian yang terbaik dan konsist ...

mcm kebetulan je dgn isu jahlop tdk menghargai agen. hahahhaha. jap gi adalah tu benak msuk sini kata faz nk perli jahlop. pdhl si faz ni dia dh lama plan..konsert bsr kot bkn esk buat hrini plan. hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pelan2 faz...x terkejar idea u ni.good luck faz.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kaleng3 yach Fazura
boleh invite dato' M.Nasir..mesti bayaran mahal
bnyak nya duit depa laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:02 PM | Show all posts
Mestilah dah lama rancang. Bukan senang nak book artis macam M. Nasir tu. Heols pun baru je habis buat konsert Kembara kan. Mesti masa Ahmad Dhani datang haritu, sheols bincang pasal ni juga. Alang2 dewa dah ada sini, boleh join konsert sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakafaz dh level2 anjurkan konsert. Buat filem plk lps ni kakafaz filem srikandi tau. Kumpulkan artis wanita terbaik. Kakafaz kena brlakon jgk!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh wowww...unsangkarable yg faz nak organise concert. Tu yg smlm jalan2 survey tu ye. Yang gi balai polis tu probably nak apply permit and security polis. Patutlah Fatima duk practice dancing ..hehe..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 06:08 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 12-8-2022 06:02 PM
Oh wowww...unsangkarable yg faz nak organise concert. Tu yg smlm jalan2 survey tu ye. Yang gi balai  ...

Balai polis ke? I thought sheols pi buat passport untuk fatima. Second attempt katanya sebab first time pergi imigresen haritu fatima nangis tak nak tengok camera. Hehehe...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 06:08 PM
Balai polis ke? I thought sheols pi buat passport untuk fatima. Second attempt katanya sebab first  ...

Bukan semalam punya post.
Last week ke 2 weeks ago. Faz pos pic kat balai polis
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 12-8-2022 05:11 PM
Duit payment Bamtah untuk Mat Kilau kut

bamtah sayang bini - takpe la kalau ye pun kang tolep mula la merempan kesian bamtah faz kikis duit..yg bff anak jiran 3 thn kelam kabut la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:13 PM | Show all posts
codenamedream replied at 12-8-2022 06:10 PM
Bukan semalam punya post.
Last week ke 2 weeks ago. Faz pos pic kat balai polis

Yang balai polis tu sheols buat report yang ada kaitan dengan bisnes. Dalam live last week, sheols ada cakap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 10:41 PM GMT+8 , Processed in 0.201847 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list