CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 14-9-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 14-9-2022 09:04 PM
Haha kenapa susahkan kau ke nyah? Kenapa concern sgt dgn konsert faz. Aku yg peminat ni pun tak ki ...

Niat nak raikheun penyokong serta stokists khen asalnya?

Kalau dah nak raikheun serta prinsip ko yg selama ini acah acah everybody can afford....in the end tiket harga yahudi marhaen....apa jadah...?

Hidup kalo tak menifu tak boleh kewww?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailawati replied at 14-9-2022 08:42 PM
Kesian benak butthurt faztival Faz laku walaupun jual tiket bundle last minute...

Menganiaya pembeli yg beli awal.....dgn harga asal...sedangkheun these people should be given that privilege of discounts...

Kimarkkk punya organiser...

Kahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 14-9-2022 09:51 PM
Niat nak raikheun penyokong serta stokists khen asalnya?

Kalau dah nak raikheun serta prinsip ko ...

Lantak ngko la nen nk anggap dia pentipu ke ape. Tak penting apa pendapat ko kt dia bg aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 14-9-2022 10:29 PM
Lantak ngko la nen nk anggap dia pentipu ke ape. Tak penting apa pendapat ko kt dia bg aku

Did I say i need your endorsement?

Utoh ko ler...

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:36 PM | Show all posts
stingerbumpy replied at 14-9-2022 10:35 PM
Did I say i need your endorsement?

Utoh ko ler...

ko x keje ke sting?! ngacau karatz fatzura je keje ko!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 14-9-2022 10:36 PM
ko x keje ke sting?! ngacau karatz fatzura je keje ko!

Terencat kan. Perhatian dia dr peminat2 fazura je. Br dia blh tido malam.kalo x hidup dia sunyi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:44 PM | Show all posts
SisLena replied at 14-9-2022 10:42 PM
Terencat kan. Perhatian dia dr peminat2 fazura je. Br dia blh tido malam.kalo x hidup dia sunyi

sbb tu ko toksah layan dia. pakat2 tak reply komen dia. biaq pi dia cakap sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 14-9-2022 09:33 PM
Ala benak je hadap barang Murah, orang lain Tak kisah pun…
I sampai menyesal Tak beli yg mahal Se ...

Ko tak hadap barang murah.. tapi ko tak beli tiket mahal. Maksudnya ko beli tiket murah kan?
Ko takda duit byk ke hadap tiket TAK mahal. Ke berkira, smpai menyesal tu..
Jgn balas. Tanya ja..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nk pukul stinggiler ni blh x ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 14-9-2022 10:36 PM
ko x keje ke sting?! ngacau karatz fatzura je keje ko!

Bukan kaco tapi didik theyols bilamana kalau nak jadi penjilat najis retis sekalipun ...biar yg bermaruah.....yg berwawasan....bukan yg membabi buta ...mana yg salah pun dikatanya betul dan yg betul lagi diangkat kelangit ke7...

In short....that there can be no wrong dgn retis jilatan depa....tapi jgn retis lain.....

Kahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 14-9-2022 08:40 PM
Mohon next year missfake jual tiket murah siap2...x pyh dh ujong2 br 50% lah, tiket budle lah... sbb ...

Sudah2lah guna missfak3 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 14-9-2022 10:44 PM
sbb tu ko toksah layan dia. pakat2 tak reply komen dia. biaq pi dia cakap sendiri.

Bak kata pendeta tersohor board sebelah yg dah lama tak kelihatan kelibatnya.....Ko melayan tak menambah ilmunya, ko tak layan pun tak akan berkurangan kesarjanaannya...kerana ini semua bagi dirinya adalah pinjaman dunia....dariNYA...

Ahakzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 14-9-2022 10:54 PM
Sudah2lah guna missfak3 tu..

Tegur pn tk guna you acik tu hati bkarat.the more dia ckp fake the more fake dia nampk tntang idolanya itu pasti
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmakmal10 replied at 14-9-2022 10:50 PM
nk pukul stinggiler ni blh x ?

Jom pukul ramai2. Makin lama makin melampau. Report polis plzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 14-9-2022 10:51 PM
Bukan kaco tapi didik theyols bilamana kalau nak jadi penjilat najis retis sekalipun ...biar yg be ...

Engkau je la jadi artis perfect sting. Bongok hanat stingileeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 14-9-2022 10:58 PM
Tegur pn tk guna you acik tu hati bkarat.the more dia ckp fake the more fake dia nampk tntang idol ...


Ko pun bukan angel kheun hanat when it comes to retis yg ko tak sebulu jembut? So terima aja ler...apa pun org nak sebut pasal retis jilatan ko....?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.159918 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list