CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 14-9-2022 08:39 PM | Show all posts
Hahaha...lawak budak bertiga ni

  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon next year missfake jual tiket murah siap2...x pyh dh ujong2 br 50% lah, tiket budle lah... sbb kalo x nanti karatz level b40 x mampu nk beli
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 14-9-2022 08:39 PM
Hahaha...lawak budak bertiga ni

Amboi banggg...menghayati sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 08:41 PM | Show all posts
diazzaid replied at 14-9-2022 08:40 PM
Mohon next year missfake jual tiket murah siap2...x pyh dh ujong2 br 50% lah, tiket budle lah... sbb ...

Ok, thanks for the suggestion. Semoga murah rezeki anda.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 14-9-2022 08:40 PM
Mohon next year missfake jual tiket murah siap2...x pyh dh ujong2 br 50% lah, tiket budle lah... sbb ...

Kesian benak butthurt faztival Faz laku walaupun jual tiket bundle last minute...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 09:00 PM | Show all posts
Hahaha...mesti kakak yang duduk sebelah dia tu terperanjat gila2.


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 09:04 PM | Show all posts
Lagu ni nostalgik betul


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 14-9-2022 08:40 PM
Mohon next year missfake jual tiket murah siap2...x pyh dh ujong2 br 50% lah, tiket budle lah... sbb ...

Haha kenapa susahkan kau ke nyah? Kenapa concern sgt dgn konsert faz. Aku yg peminat ni pun tak kisah dia nk buat ke tidak konsert.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 14-9-2022 08:40 PM
Mohon next year missfake jual tiket murah siap2...x pyh dh ujong2 br 50% lah, tiket budle lah... sbb ...

Ala benak je hadap barang Murah, orang lain Tak kisah pun…
I sampai menyesal Tak beli yg mahal Sebab rasa Tak puas…
Next konsert I nak beli yg mahal, Tak hadap benda Murah macam benak
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 14-9-2022 09:33 PM
Ala benak je hadap barang Murah, orang lain Tak kisah pun…
I sampai menyesal Tak beli yg mahal Se ...

Fundek ler...nyesal beli yg murah konon....yg murah iteww pun yg ko beli , berapa minggu ko kena makan.maggie kheunz?

Kahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 14-9-2022 09:04 PM
Haha kenapa susahkan kau ke nyah? Kenapa concern sgt dgn konsert faz. Aku yg peminat ni pun tak ki ...

Niat nak raikheun penyokong serta stokists khen asalnya?

Kalau dah nak raikheun serta prinsip ko yg selama ini acah acah everybody can afford....in the end tiket harga yahudi marhaen....apa jadah...?

Hidup kalo tak menifu tak boleh kewww?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailawati replied at 14-9-2022 08:42 PM
Kesian benak butthurt faztival Faz laku walaupun jual tiket bundle last minute...

Menganiaya pembeli yg beli awal.....dgn harga asal...sedangkheun these people should be given that privilege of discounts...

Kimarkkk punya organiser...

Kahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 14-9-2022 09:51 PM
Niat nak raikheun penyokong serta stokists khen asalnya?

Kalau dah nak raikheun serta prinsip ko ...

Lantak ngko la nen nk anggap dia pentipu ke ape. Tak penting apa pendapat ko kt dia bg aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 14-9-2022 10:29 PM
Lantak ngko la nen nk anggap dia pentipu ke ape. Tak penting apa pendapat ko kt dia bg aku

Did I say i need your endorsement?

Utoh ko ler...

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:36 PM | Show all posts
stingerbumpy replied at 14-9-2022 10:35 PM
Did I say i need your endorsement?

Utoh ko ler...

ko x keje ke sting?! ngacau karatz fatzura je keje ko!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 14-9-2022 10:36 PM
ko x keje ke sting?! ngacau karatz fatzura je keje ko!

Terencat kan. Perhatian dia dr peminat2 fazura je. Br dia blh tido malam.kalo x hidup dia sunyi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2022 10:44 PM | Show all posts
SisLena replied at 14-9-2022 10:42 PM
Terencat kan. Perhatian dia dr peminat2 fazura je. Br dia blh tido malam.kalo x hidup dia sunyi

sbb tu ko toksah layan dia. pakat2 tak reply komen dia. biaq pi dia cakap sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 14-9-2022 09:33 PM
Ala benak je hadap barang Murah, orang lain Tak kisah pun…
I sampai menyesal Tak beli yg mahal Se ...

Ko tak hadap barang murah.. tapi ko tak beli tiket mahal. Maksudnya ko beli tiket murah kan?
Ko takda duit byk ke hadap tiket TAK mahal. Ke berkira, smpai menyesal tu..
Jgn balas. Tanya ja..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nk pukul stinggiler ni blh x ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 14-9-2022 10:36 PM
ko x keje ke sting?! ngacau karatz fatzura je keje ko!

Bukan kaco tapi didik theyols bilamana kalau nak jadi penjilat najis retis sekalipun ...biar yg bermaruah.....yg berwawasan....bukan yg membabi buta ...mana yg salah pun dikatanya betul dan yg betul lagi diangkat kelangit ke7...

In short....that there can be no wrong dgn retis jilatan depa....tapi jgn retis lain.....

Kahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 10:31 AM GMT+8 , Processed in 0.192751 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list