CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 12-8-2022 09:23 PM
Dahsyat, ada m nasir, Awie, Ella. Tapi amir masdi tu bukan ada lagu sendiri. Semedang cover lagu ora ...

Oh TikTok femes turned artis ke tu?

Tak kenal tapi can vibe la kot dengan kakfaz n Iman, English speaking type

Kalau level lembaga mebi Ryan bakery tu boleh, kena la pakai bedak pakai celak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 10:02 PM
The poster tells it all….

It’s not about the concert….

Bodo dan bebal ...da Nama pun faztival..mestilah muka faz abis Tu nak lembaga muka lembaga?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
U see..betapa besarnya n untung nya n kayanya this couple...x perlu gebang2, x perlu pukul canang..riuh sekampung...sedar2 buat konsert dan artis2 besar....

Dan 3 mggu lps Fattzura dh donate 6 figure
amount pada charity etc ..tp x mau kan publisiti..Tahniah Faz
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 12-8-2022 05:37 PM
Tokti buat konsert pun cari sponser kan.
Td kt pc dia takde ckp ke sapa sponser.

Apa kerlas Tok Ti nk lawan dgn Faz..wlau penyanyi trpaling tp kedarah duit mcm penyanyi level2 Baby Shima hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 10:02 PM
The poster tells it all….

It’s not about the concert….

Tk tahan idolat kena mcm2 tp tak berani nk defend. Mai kat sini acah2  pulak. Aku cabar ko p masuk benang idolat & bg la sepatah dua kata kat sana. Sembang kari la luuuuu.....
Ko tkyah bunyik lagi bagus...pengecut!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 12-8-2022 10:10 PM
Bodo dan bebal ...da Nama pun faztival..mestilah muka faz abis Tu nak lembaga muka lembaga?

#gangbang

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 12-8-2022 10:08 PM
P benang idolat mu...masuk.sana & defend la jahlop ko tu. Muncul kat sini takat nk tunjuk sakit ha ...

Dengki n panas lar tu..sbb idolat hnya mampu bergaduh dgn seller n saman menyaman kan hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 06:22 PM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK

Ini ibarat himpunan fonen semalaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-8-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 12-8-2022 10:09 PM
Oh TikTok femes turned artis ke tu?

Tak kenal tapi can vibe la kot dengan kakfaz n Iman, English  ...

Amir Masdi ni juara AF.
Nyanyi live mmg sedap
Bukan tiktok born
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-8-2022 05:49 PM
Best2 lak tu retisnya. Hebat boleh terfikir idea ni. Musti mahal sheol bayar artis2 tu.

Faz trkenal dgn bayar mahal utk tetamu undangan...sesama brkongsi keuntungan dgn rakan artis
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 12-8-2022 10:13 PM
Tk tahan idolat kena mcm2 tp tak berani nk defend. Mai kat sini acah2  pulak. Aku cabar ko p masuk ...

Bila awangkayu dlm MK muka tetap nak menyelit #kononsokonglaki, pazzpestibal apa lagi kheunz?
Mustiler centrestage…

#foolingthefools

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:21 PM | Show all posts
fuyoooo... terbaik lah Faz

excellent lineup  artist... yg legend, yg baru semua ada. Dayang jer takde, maybe ada show lain kot

Semoga di permudahkan segala urusan dan tiket sold out, dan Faztival Fazura sukses
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 12-8-2022 10:17 PM
Faz trkenal dgn bayar mahal utk tetamu undangan...sesama brkongsi keuntungan dgn rakan artis

#Foolingthefools….

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Festival Fooling The Fools….
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 12-8-2022 02:17 PM
Faz trkenal dgn bayar mahal utk tetamu undangan...sesama brkongsi keuntungan dgn rakan artis

Boleh tau dari cara sheol kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:26 PM | Show all posts
qwerty02 replied at 12-8-2022 08:12 PM
Teruk kan byk media kat Malaysia ni. Patutnya benda pertama nak tulis artikel tu psl objektif dior ...

wartawan mcm ni memang patut di hembus dgn vape mcm NH buat

rasain loh

tp Faz jawab gak dgn baik


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak pergi sebab ellaaaaaaa... dayang one of her favs jugak kan.. open house trudolly, launh product panggil dayang..maybe dayang x available kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 12-8-2022 10:10 PM
U see..betapa besarnya n untung nya n kayanya this couple...x perlu gebang2, x perlu pukul canang..r ...

yg ni ke yg ko pernah komen kata something big coming? konsert ni ke? ke ada yg lain?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak hidupkheun kembali karier nyanyian mesti dilihat seperti being endorsed oleh penyanyi penghibur yang mapan dan yang terkini kheunz dgn mengumpulkheun mereka atas satu Pentas yg sama?

#Foolingthefools

Kahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-8-2022 10:26 PM
yg ni ke yg ko pernah komen kata something big coming? konsert ni ke? ke ada yg lain?

Yup sis...ada lg lps ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 10:36 AM GMT+8 , Processed in 0.207060 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list