CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 12-8-2022 09:23 PM
Dahsyat, ada m nasir, Awie, Ella. Tapi amir masdi tu bukan ada lagu sendiri. Semedang cover lagu ora ...

Dia ada lagu2 sndiri..sedap2 jg lgu dia..lgu dia paling baru tajuk "esok". Lpstu ada lgu collab dgn dayang jg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Peh hebat gile artis2 yg join
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 12-8-2022 09:29 PM
Dia ada lagu2 sndiri..sedap2 jg lgu dia..lgu dia paling baru tajuk "esok". Lpstu ada lgu collab dg ...

Hoh ye ke. Apasal tak hits cam lagu2 yang dia cover
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-8-2022 09:21 PM
Acik nak request faz nyanyi lagu bisa apa

Lagu noktah best jgak. Cantik kaka faz dalam tu berteman kn timoh esoh dlm peyut
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Diamondmoney at 12-8-2022 09:42 PM

https://vt.tiktok.com/ZSRh2PTQH/

Tgk ni jah share kt tiktok dia pasal reput tnya faz tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah ni baru betul founder yg bertanggungjawab dan menjaga kebajikan stokis dan ejen
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 06:22 PM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK

Ponen2 jela yg gi ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa mat kilau pun faz belanja kan stokis dgn agen2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 12-8-2022 09:39 PM
https://vt.tiktok.com/ZSRh2PTQH/

Tgk ni jah share kt tiktok dia pasal reput tnya faz tu

4years ago eh reputz tnyer pasal jah sindir dia pn dia jwb gini
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:51 PM | Show all posts
auntyonion replied at 12-8-2022 01:46 PM
4years ago eh reputz tnyer pasal jah sindir dia pn dia jwb gini

yg sheols dok kutil taik gigi tu kan? sambil senyum acah depan kamera. omg. serem.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 12-8-2022 09:31 PM
Hoh ye ke. Apasal tak hits cam lagu2 yang dia cover

X tau la knp. iols pun pelik. Suara sedap, lagu sedap, muka blh tahan(dimata iols) tp x top mcm penyanyi lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 12-8-2022 05:14 PM
Wow kakafaz. Haibat2. Ramai nama2 besar tu. Nt sblh sana taknk kalah, anjur musabaqah plk


komen paling win la sistur
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoshhi at 12-8-2022 09:56 PM
Diamondmoney replied at 12-8-2022 09:39 PM
https://vt.tiktok.com/ZSRh2PTQH/

Tgk ni jah share kt tiktok dia pasal reput tnya faz tu


Fake acc ni xkan jah nk up vid seteru dkt acc tt dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah is watching lg grand pasni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 12-8-2022 06:55 PM
ternampak vid faz kat hlive ig Wartawan mcm bodo je tnya pasal ig live lembaga kat faz.. dh org peti ...

vodo wartawan.tp faz jawab sambil senyum je. xjeling pun hahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 12-8-2022 10:03 PM

The poster tells it all….

It’s not about the concert….

It’s not about the line up…

It’s all about her…..

Fooling the fools….

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 10:03 PM | Show all posts
Sana sini konsert....ceq jealous....confirm tiket sold out....tgk la lineup penyanyi2....dari legenda ke penyanyi baru nak naik.....barulah diversity

Ceq akn try usha2 tiket tgk hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-8-2022 09:23 PM
Hello kaka... dah pindah hokkeh... dah tak duduk menghadap klcc sambil rekod vid laki bagi ceramah ...

Haritu dia kata untung sejak kawen pindah seri petaling lubuk para alim ulamak macam tu

Kita je lambat hidu. Agaknya masa pregnant dia kata kat abah bilal 'ahh aku tak kiro aku tokse duduk sini aku nok duduk ngadap view klcc takpo aku bayar, awok nak ikut awok ikut lah sayo'
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 12-8-2022 09:39 PM
https://vt.tiktok.com/ZSRh2PTQH/

Tgk ni jah share kt tiktok dia pasal reput tnya faz tu

Pe kehey reporter pn gagap takut2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 12-8-2022 07:57 PM
Ya ampun buruknye poster. Muka missfake mcm tahan berak

P benang idolat mu...masuk.sana & defend la jahlop ko tu. Muncul kat sini takat nk tunjuk sakit hati kat faz...yg nmpk sewel.ko je la. Suka tau tunjuk low class mcm idolat ko jugak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 09:14 PM GMT+8 , Processed in 0.181676 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list