CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga konsert nasyid akn disertai oleh sohai dan yenna   
Tiberrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 12-8-2022 07:16 PM
bangang x lh bincang wartawan ni….

Sejak bila je wartawan hiburan kita ni cerdik sis
Yg acah2 wartawan dalam ni pun selevel jahhhh.. pung pang pung pang macam hebat nau....sekali tgk bukak benang gossip sampah sarap. Sah kelas belakang! Selevel acik Elina Getaran bebi jara eberiting. Yihhhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:38 PM | Show all posts
Rh333003 replied at 12-8-2022 10:32 AM
Tahniah faz..artis semua gred A. Kalau ada miss majid or afghan, confirm lagi letopss terbakorr kg s ...

chuols! i sokong. bestnya kalau ada these 2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-8-2022 06:30 PM
Halooooo Iman tang tu excellent manager yach
Heshe takkan biaq kaka faz buat benda merapu t ...

Kann.. Manager dia cum concert organiser pun bkn calang2. Dah byk experience buat concerts artis luar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 12-8-2022 06:47 PM
Bayar depo online hari konsert bawa cash byr kt jaga pintu masuk stadium..

Ya ampunnn tersedak mak baca komen uolls..tu mesti lepas dah pecahkan tabung ayam nak bayo cash. Hazabedah sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Faztival ni berjalan dengan lancar masa hari kejadian. Tak ada hiccups.
All the best utk mekjurah and team.
Sincerely, bukan kipas susah mati sheolls
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka faz..naper jual2 online tiket ni...tak takut lembaga ker?lembaga lhdn....
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 12-8-2022 10:24 AM
lineup kelempuk

Eew geli dengan die hard fans lineup artist ni yg mostly pondan.pantang ditegur sikit artis depa. Artis pun berkarakter serupa.nyanyi pekik 2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiket bestie dapat diskaun ke free?

Katanya meraikan bestie. Nak tau gak berbayar ke free... Acik ning xde ke? Opsss
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
.
Dah keluar psl fast kat ig mstar
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-8-2022 07:06 PM
harap2 tiket sold out supaya meletop acik duduk depan kedai eco tu... kaka faz tengah meriah mendeng ...

Btol ka rmh lembaga dpn eco
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Menggelabah purdah jahudi nk cari bahan utk cover story kakafazzy.
Mgkin ini masanya up kan gambau billy ain.
Tp kena nampak bijak.
Bukan dia yg haplod, org lain yg buat.
Baru nampak dia tiada kena mengena dlm ini cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-8-2022 07:06 PM
harap2 tiket sold out supaya meletop acik duduk depan kedai eco tu... kaka faz tengah meriah mendeng ...

Heh. Bagi Ganja dapat tiket dulu baru sold out yee.
Jangan awal2 dah sold out sudah.
Memang Ganja mogok dan beli innai nunha.
Laa, tiber

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 12-8-2022 05:03 PM
Faz dan Fattah nak nyanyi silakan…tak luak pun sebb ramai lagi yg mmg best…lagi pun Faz dan Fattah ...

Hahaha. Setuju. Eloks.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa poster macam semua artis mati
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka faz mmg bkn kaki canang, dia buat terus.
Dia beruntung coz circle dia mmg baik2, ikut permintaan dia. Tde bnyi, tde hint, tde sape boleh baca, kite tahu klu dia umumkn je.

Haters dia tk kn tk thu psal ni? Ke korang ley hidu bnde2 tk elok je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti adalah yang buat konsert nasyid atau forum pendakwah pendakwah internasional. Kan terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 12-8-2022 06:56 PM
Tp risau naa fattzura nak nyanyi.. Da lama dorg x nyanyi

Acik nak request faz nyanyi lagu bisa apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:23 PM | Show all posts
Hoshhi replied at 12-8-2022 09:06 PM
Btol ka rmh lembaga dpn eco

Hello kaka... dah pindah hokkeh... dah tak duduk menghadap klcc sambil rekod vid laki bagi ceramah tapi 80% kamera tayang klcc

tak silap harini meriah sakan la rumah theyolsss... bukan meriah sebab ada pesta malam berinai sambil calit2 dahi pakai liquid lipstick...
tapi sebab harini kan dah start cuti... mesti la meriah sakan acik2 marhaen pergi borong kedai eco depan rumah theyols tu...
seronok rasa macam suasana kampung di pantai timur tu... ibarat berjiran dengan pasar siti khadijah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahsyat, ada m nasir, Awie, Ella. Tapi amir masdi tu bukan ada lagu sendiri. Semedang cover lagu orang jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.312953 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list