CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 08:05 PM | Show all posts
bawaku_terbang replied at 12-8-2022 07:53 PM
masa live haritu tu pun ada org tanya dia & rr apa kes sebenarnya. tp kakafaz xnak cite sbb tu perib ...

kalau betul... tak mengejutkan pun...dah nama pun ponen khen... hanya ikut lumrah asal gittewww...mana la nak boleh tahan mulut tu...

lain la laki sejati yang jenis pendiam je...
mungkin la takde nak mengumpat2 bagai...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 12-8-2022 07:57 PM
Ya ampun buruknye poster. Muka missfake mcm tahan berak

Eyh hanat idola chouls
Lgi la tngh live pun
Bkn jer buruk
Jahat evil busuk hati
Memancar2
Mmg muka lofake
Mmg koyak habis
lebih busuk dari berak yach
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 12-8-2022 07:57 PM
Ya ampun buruknye poster. Muka missfake mcm tahan berak

Eh muncul pulak si langau ni kat benang Fazura. Kenapa tak muncul kat benang2 idolat kau?

Cantik je poster tu. Cuci sikit hati, maka yg indah la kau akan nampak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 12-8-2022 07:30 PM
I rasa ada lembaga atau family dia yg dah buat benda sangat jahat dekat family Fatah fazura ni, sa ...

Tapi kan rasanye dia dah takde support system tu... family dah buat tak tau....sedara mara pun dah tak close....bff pun gaduh or tak masuk campur...fans pun dah berpaling tadah...takde product mcm meletop utk dia control industry...suami pun tak layan sangat.
Aku perasan followers dia sejak sebelum kahwin sampai Bilal dah 6 bulan masih lagi 8.7m...tak ubah2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai TT, tak perlu kut emoticon love di title tersebut

Also kepada forumers yang bijaksana sekalian.. ini thread Fazura dan konsert, jadi tak perlu bawa2 nama Neelofa sehingga tenggelam cerita asal ya?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 12-8-2022 07:14 PM
Esok sibungkus buat PC nak anjur konsert nasyid pulak

boleh jadi. Lepastu org pun bandingkn, bagus lopa buat konsert yg tak lagha. Gitewww.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak lagi grand

ZIZI KIRANA nyanyi last or FIRST
smbil ramai2 nyanyi
“HATI HITAM BOLEH TUTUP DENGAN JUBAH”
Mau terbakar uhuhuhukhukhuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 12-8-2022 08:03 PM
Fazzy kata
”Tak wajar soalan tu ditnykan
Takde kena mengena dgn dia"

Teruk kan byk media kat Malaysia ni. Patutnya benda pertama nak tulis artikel tu psl objektif diorg dipanggil, bkn tulis benda konon hot scoop psl ntah apa2 takde kaitan dgn Fazura pun. Padan muka bila Faz tanya apa soalan. Diorg ni patut tanya lah org yg buat tiktok live tu, kenapa dia rasa serabukk, suruh block org. Ni tanya org yg takde kat situ ms kejadian. Pathetic.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-8-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 12-8-2022 08:09 PM
Hai TT, tak perlu kut emoticon love di title tersebut

Also kepada forumers yang bijaksana sekalian. ...

Love untuk amir masdi

Nanti iols edit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 12-8-2022 08:09 PM
Hai TT, tak perlu kut emoticon love di title tersebut

Also kepada forumers yang bijaksana sekalian. ...

Mod pun relax2 jer la
Mana ada org sebut nama tu
Stakat ganti nama jer pun
Tak ken ler mod panas
Chill ler
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jgk berita yg enak dibaca kt bod gosip nieeee arrrrr...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow kakafaz..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 07:07 PM
She who must not be named kaedahnya, patut wartawan guna gelaran tu. Hahaha...

Eh tempek kat cni nmpk ade Komen. P tgk kat ig Komen tutup ????
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:20 PM | Show all posts
wait and see reaksi....disebelah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin kah konsert2 seperti nyanyian zikir terpaling... Nasyid mu Nasyid ku.. Or apa2 sewaktu bakalan menyusul?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 12-8-2022 05:38 PM
kelas kawww!!!
panas hati la LEMBAGA hahahhaahaaaaaa haaaaaaaaahhahahaaaaa

Terus mengelintin dalam kelambu berpikir cara mana aku nak celen ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuuuh...line up best2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 12-8-2022 05:41 PM
Xbaikkk ckp gtu….




Kot kot "this is the best time to reveal the face" gituuuu curik limelight
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowie kakafaz.. mcm ni la.. diam2 ubi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 pun semoga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 03:34 AM GMT+8 , Processed in 0.194308 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list