CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok sibungkus buat PC nak anjur konsert nasyid pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 12-8-2022 06:57 PM
Ntah nnt dia duet sepi sekuntum mawar merah dgn ella mcm kt konsert suria fm last week.. Besttt..

Waduhhhhhh!! Andai benar mcm suria haritu, huwaaaaaaa nangisss!! Sedap lazat hoi!! Halaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 11:07 AM
She who must not be named kaedahnya, patut wartawan guna gelaran tu. Hahaha...

Tketar2 suara wrtwn prmpuan tu nk tnya faz.nk jugak kaitkn.. Dhlh post hal ni je dkt ig. Spttnya postlah bkenaan dgn Faztival Fazura tu.. Spya org tahu lbh lnjut.. N knpa ttp komen??
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 07:07 PM
She who must not be named kaedahnya, patut wartawan guna gelaran tu. Hahaha...

bangang x lh bincang wartawan ni….
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 12-8-2022 11:14 AM
Esok sibungkus buat PC nak anjur konsert nasyid pulak

Just wait n see... Hahahahha... Mgelupurlh dia memikirkn mcm mana cara nk curi lime light fazura..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe masa konsert ni hari pendedadahan muka billie
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Super grand paling grand!!

Semoga heart evangelista Malaysia sentiasa happy Dunia akhirat atas sebab gembirakan orang dengan bakat seni dia, good vibes dia dan bakat bisnes dia semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 07:14 PM
A'ah tapi sheols cakap pasal ada orang tu nak buat duit dan kaya cepat tapi dengan cara tak elok s ...

Ohhh...curious ni...pasal siapa pulak tu. Ada yg sabotage biz Faz ke tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga konsert success seperti dirancang
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-8-2022 05:29 PM
mmg la bertiket tp msti kluarkan duit sdri jgk nk byr stadium equipment musician. byk duit dia. tt ...

Manager dia Iman tang tu bagus kot, Ahmad dhani pun dia bwk masuk kan

Bijak n cekap making things happen
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:27 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 12-8-2022 07:25 PM
Ohhh...curious ni...pasal siapa pulak tu. Ada yg sabotage biz Faz ke tu..

Rasanya. sebab kes ni quite serious, that's why dia buat report polis.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:27 PM | Show all posts
Edited by sora13 at 12-8-2022 07:30 PM

  
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 12-8-2022 06:24 PM
Bila lah judika nak wat konsert kat malezia nih.... ioll tggu bam jud je ni. Huhuuhu

Khen
Lama dia tak dtg buat konsert sini..
Iols suka lagu2 dia bila dan 30an neh..
Dolu2 tak berapa sgt...
Faktor umur ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tiket dah tau harga brp ye, class ko artis besar mcm awie, ella & mnasir, tapi sebab campur2 artis malas lah kalau solo artis minat lah juga mcm ella tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 12-8-2022 05:41 PM
musabaqah? haduuuuuu.. takmo  kalah punya pasal ekk panas la lembaga terpaling tu.. kita tggu la p ...

I rasa ada lembaga atau family dia yg dah buat benda sangat jahat dekat family Fatah fazura ni, sampai waktu tunang n kawen pun closed event. Tapi tetap meriah bila dah announce.

Benda event besar macam ni pun kalau marketing wise kena buat banyak teaser tapi taknak diapa apakan lembaga, so blast terus bila dah confirm semua in place.

Tak takut, tapi kena be one step ahead all the time. Orang cunning ni bukan main main jahat dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 06:22 PM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK

Eee banyak perempuan. Eloklah tu normalize pakai tudung tapi joget lunakkan sore depan orang. Makin ramai dah

Perempuan kabaret boleh hiburkan perempuan je kan. I suka faztival byk artis lelaki je. kita kalau pun tak berkelubung purdah, tapi benda boleh jaga kita usaha jaga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 07:07 PM
She who must not be named kaedahnya, patut wartawan guna gelaran tu. Hahaha...

Abodo wartawan tu...baru keje ke...gagap2 tanya...1 soalan bangang sampai 2 orang menanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
masa live haritu tu pun ada org tanya dia & rr apa kes sebenarnya. tp kakafaz xnak cite sbb tu peribadi dia kata & masing2 dah berkeluarga.

pastu ada fans tanya mcmana kalau ada bff yg dah xrapat ke something like dat & kaka faz ckp klau bff tu ngumpat kita kat org lain & terbukti betul bff tu buat mcmtu,better tayah ada bff.xingat exact ayat kaka faz tp acik saspek rr buat mcmni kat kaka faz
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun buruknye poster. Muka missfake mcm tahan berak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 07:07 PM
She who must not be named kaedahnya, patut wartawan guna gelaran tu. Hahaha...

Fazzy kata
”Tak wajar soalan tu ditnykan
Takde kena mengena dgn dia"
Bagus2 fazzy kena setepek reputz
Hanat betul reputz
Psl konsert tu deyols tak highlight pun
Psl kisah bodo seteru pulak up kt ig
Tuh siap tutup Komen
Neh misti ckoyak dh warning
Next time takyah pngil reputz bodo neh
Retis tu ada produk pun
Bukan tolong promot pun mcm syiall

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 11:53 PM GMT+8 , Processed in 0.206296 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list