CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 06:22 PM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK

Rr balik2 artis2 tu je la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 12-8-2022 06:37 PM
Seriously iols sangat teruja dengan konsert ni Sebab nampak barisan artis Dia nak2 Datuk M Nasir Tu ...

Berbaloi sgt konsert ni. Rasa lg berbaloi dari konsert zz n az kot. Nk tgk ruffedge tu. Plus amir masdi walaupon bukan legend tp suara heols sedap. Konsert gini buat 2 hari berturut pon i confirm sold out!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kancilkering at 12-8-2022 06:52 PM

ni concept concert jom heboh tu ke? tpi apa apa pun bold move from Fazura….moga dipermudahkan urusan…..
masukkan haziq gigil tu sekali…rare apa generasi muda bawak irama malaysia…bukan haziq tu satu kelas dengan fattah n amir masdi tu….
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:52 PM | Show all posts
mishungu replied at 12-8-2022 06:47 PM
Rr balik2 artis2 tu je la

Semua client2 baju sheols je nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak 1st day sek lpas cuti penggal kat kedah..iols sekolah kalau x bleh ajak husband g tgk..all the best faz
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
3 hari berturut2 la dhani buat show kat situ..Iman tang tukang atur..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ternampak vid faz kat hlive ig Wartawan mcm bodo je tnya pasal ig live lembaga kat faz.. dh org petik nama faz mmg faz tak terlibat apa2 la.. faz jwb simple je... tnya balik wartawan jadi soalannya apa hahahha.. pastu aku nk baca komen Tutup pulak dah Wartawan hlive koyak ke atau dah kena byr dgn lembaga utk tutup komen??
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp risau naa fattzura nak nyanyi.. Da lama dorg x nyanyi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-8-2022 06:49 PM
Berbaloi sgt konsert ni. Rasa lg berbaloi dari konsert zz n az kot. Nk tgk ruffedge tu. Plus amir  ...

Ntah nnt dia duet sepi sekuntum mawar merah dgn ella mcm kt konsert suria fm last week.. Besttt..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-8-2022 05:29 PM
mmg la bertiket tp msti kluarkan duit sdri jgk nk byr stadium equipment musician. byk duit dia. tt ...

Yes, buat kerja senyap senyap. Dah jadi, terus announce or launch. Unlike seteru… nak pindah tanah yereb la, nak belajar bahasa yindon la, nak jadi model tersohor la, nak keluar skincare la.. gebang punya awal tapi last last hauk apa pun takde
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:59 PM | Show all posts
terbaekkkkk arh. sokom kaka faz dalam apa jua bidang
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:59 PM | Show all posts
terbaekkkkk arh. sokom kaka faz dalam apa jua bidang
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengap eh wartawan tu. Dh tade soalan lain. Tny pon gagap2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 12-8-2022 10:47 AM
Bayar depo online hari konsert bawa cash byr kt jaga pintu masuk stadium..

Hehehehhe... Ini kelakar.. Nk jugak cash...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 06:36 PM
Sheols ada explained pasal report kat balai polis Dalam live sheols last week. It's about bisnes c ...

Concert ni pun biznes jugak lah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga sukses slalu fattzura.. Ni iols suka dgn faz ni.. Dia suka snyp2 je tiber2 trz pap kluar project dia.. Xplu nk pung pang pung pang mcm tin kosong..gebang sana gebang sini dialh paling tpaling tup2 nan hado!!!!! Angin jak byk..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 12-8-2022 10:55 AM
ternampak vid faz kat hlive ig Wartawan mcm bodo je tnya pasal ig live lembaga kat faz.. dh org peti ...

Pdn muka..kena balik oleh faz..btul sgt jwpn faz itu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:06 PM | Show all posts
harap2 tiket sold out supaya meletop acik duduk depan kedai eco tu... kaka faz tengah meriah mendengar sorak2 agen sheols yang gembira dan happy dapat tengok konsert meletop...

yang lembaga pulak meriah sakan dengar acik2 memborong kat kedai eco depan umah dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:07 PM | Show all posts
bintangct replied at 12-8-2022 06:55 PM
ternampak vid faz kat hlive ig Wartawan mcm bodo je tnya pasal ig live lembaga kat faz.. dh org peti ...

She who must not be named kaedahnya, patut wartawan guna gelaran tu. Hahaha...
  

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:14 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 12-8-2022 07:04 PM
Concert ni pun biznes jugak lah kan.

A'ah tapi sheols cakap pasal ada orang tu nak buat duit dan kaya cepat tapi dengan cara tak elok so kayanya sekejap jelah something to that effect lah sheols explained. Banyak lagi sheols cakap tapi Iols tak ingat. Yang Iols ingat sheols cakap kalau fattah marah, very the scary so sheols akan diam tak berkutik, buat2 tengok telefon. Idoklah sheols nak melawan ke apa. Hehehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.193101 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list