CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: codenamedream

Konsert Faztival Fazura menampilkan Awie, M. Nasir, Ahmad Dhani, Ella, Amir Masdi , Ruffedege & ramai lagi meraikan stokis dan ejen FAZURA

     Close [Copy link]
Post time 12-8-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 12-8-2022 06:08 PM
Balai polis ke? I thought sheols pi buat passport untuk fatima. Second attempt katanya sebab first  ...

Oh tak...last week kut dia post pergi balai polis...kebetulan time kaki dia sakit tu. Dia tak cakap kenapa..org speculate ada kes apa2. But probably pasal concert ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Curlasss mummy fatima aisya, sempena raikan stokis kemahin
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:22 PM | Show all posts
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK
- Jena Jen
- Erra Pajira
- Nora
- Aina Bedul
- Ning Baijura
- Nuar Jen
- Hael Husaini
- penampilan khas Izara
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:24 PM | Show all posts
Wow..
Nanti ada la yg hentak2 kaki tarik tudung bila tahu ada faztival
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 06:22 PM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK

lineup kelempuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 12-8-2022 05:17 PM
Iols minat ahmad dhani...
Teringat2 lagu dia dgn judika tu...

Bila lah judika nak wat konsert kat malezia nih.... ioll tggu bam jud je ni. Huhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnyaaaa..moga faz dan bamtah terus sukses!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 12-8-2022 06:02 PM
Kakafaz dh level2 anjurkan konsert. Buat filem plk lps ni kakafaz  filem srikandi tau. Kumpulkan a ...

Masukkan Siti saleha please...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 12-8-2022 05:11 PM
Duit payment Bamtah untuk Mat Kilau kut

Halooooo Iman tang tu excellent manager yach
Heshe takkan biaq kaka faz buat benda merapu tak jana pendapatan dan bagi bad publicity
Begituuuuuu acik membekap
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fuhhhh boleh letak M Nasir dasatt fattzura nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah faz..artis semua gred A. Kalau ada miss majid or afghan, confirm lagi letopss terbakorr kg sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:36 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 12-8-2022 06:17 PM
Oh tak...last week kut dia post pergi balai polis...kebetulan time kaki dia sakit tu. Dia tak caka ...

Sheols ada explained pasal report kat balai polis Dalam live sheols last week. It's about bisnes chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus2x artis jemputan die.. Semue berbakat giler...kire ade bakat sungguhla...
Kalau mahai pon tiket sure puas hati... Iolss nak pergi jaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously iols sangat teruja dengan konsert ni Sebab nampak barisan artis Dia nak2 Datuk M Nasir Tu… banyak2 konsert Sejak Lepas PKP ni, Ini Ke yang mampu buat I excited tengok barisan artis Dia… harap2 iols sempat beli tiket dan Tak Abis
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 06:22 PM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK

Barisan artis Tak best… macam alang2 sangat Kalau Dia nak melabur, better hire nama2 besar macam faz ni…
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-8-2022 05:29 PM
mmg la bertiket tp msti kluarkan duit sdri jgk nk byr stadium equipment musician. byk duit dia. tt ...

Takyah preorder tiket dan tak payah bawak cash berkoyan..online jerrr hahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iman tang memang the best lah!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 12-8-2022 10:22 AM
RR Galafest soon
retis yang perform -
- CTDK


Ni golongan kelempok dan acik2 saja akan minat. Tak varied pilihan artisnya, idok cater kepada kepelbagaian genre macam si Fazura ni buat. Aiol kagom la dengan idea Faz and team kali ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:47 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 12-8-2022 06:42 PM
Takyah preorder tiket dan tak payah bawak cash berkoyan..online jerrr hahahahaha

Bayar depo online hari konsert bawa cash byr kt jaga pintu masuk stadium..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 12-8-2022 05:03 PM
Faz dan Fattah nak nyanyi silakan…tak luak pun sebb ramai lagi yg mmg best…lagi pun Faz dan Fattah ...

I setuju! Duet for fun gituh. Alahai bestnya sapa dpt pegi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:25 AM GMT+8 , Processed in 0.183649 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list