CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Agenda untuk melatih anak menjadi robot?Tak mampu ajar anak darjah satu jawab soalan matematik, Ibu ini rasa mahu bakar ijazah matematiknya!

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 03:20 PM
Spesis yg sendiri teda kemaluan sampai membaruakheun mak ayah sendiri utk jaga anak anaknya kerna  ...

Geram mengigil kewww
Kasihan mesti aweks forum gelak.... Antertu lagi nampak nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 07:18 AM
Ber sangka baik apa?.......brainfreeze kah apa... Better lah ko ngaku top notch student dari ngaku ...

You must be damn angry kerna seolah dipaksa utk mempercaya kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 03:22 PM
You must be damn angry kerna seolah dipaksa utk mempercaya kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah ...


Tbh aku gelak.... Geram kenapa?... Apa yang ko tuduh dan cerita bukan betul untuk marah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 07:21 AM
Geram mengigil kewww
Kasihan mesti aweks forum gelak.... Antertu lagi nampak nya

Eleh dia pun nak pakai istilah menggigil ler iteww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 07:24 AM
Tbh aku gelak.... Geram kenapa?... Apa yang ko tuduh dan cerita bukan betul untuk marah....

Dah masuk satu page kita OT....musti sebab aku paksa ko utk percaya kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 03:24 PM
Eleh dia pun nak pakai istilah menggigil ler iteww?

Kahkahkahkahkah

bila pegang patent mengigil?....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 03:26 PM
Dah masuk satu page kita OT....musti sebab aku paksa ko utk percaya kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkah ...

Aku memang selalu OT
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 07:26 AM
bila pegang patent mengigil?....

Suratan atau kebetulan?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 07:27 AM
Aku memang selalu OT

And i tot all along aku ajer yg rosakkheun tred org lain....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 11-8-2022 11:00 PM
Ni lah cabaran iols masa tahun 2020 anak darjah 1, perintis PDPR.. penuh drama tangisan nak ngajor s ...

Dgn ahli klub tinder ini memang tak boleh ada anak keww?

#tanyaja...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Teknik pengiraan matematik yang diajar zaman sekarang tak sama dengan teknik zaman mak bapak dulu. Sebab tu mak bapak pening.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:13 AM | Show all posts
dia kata nak bakar ijazah tu cuma nak bagi tahu tahap kesusahan soalan tu sangatlah tak sesuai untuk darjah satu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 03:30 PM
And i tot all along aku ajer yg rosakkheun tred org lain....

Kahkahkahkahkahkahkah

Chazey dan tinot senyum sinis dengan manak seorang fulbright scholar...highflier sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 08:23 AM
Chazey dan tinot senyum sinis dengan manak seorang fulbright scholar...highflier sungguh

Kebijaksanaan iteww milik sang PENCIPTA....never ours to claim...hanya dipinjamkheun buat sementara pada kita ...

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun iteww yg aku yakin akan follow footsteps aku, sekurang kurangnya an ASIAN SCHOLAR,

jika ilmu yg ada pada kita iteww ibarat setiap titisan air yg mengalir diatas dan dibawah bumi ini...belum tentu mencakupi walau sekelumit ilmu yg DIA turunkheun utk hamba2NYA garap...

ko paham yg ini kheun drum?

Sambung anak jiran aku ini lagi, Jgn jellykheun pencapaian seseorang itew yg kita hanya mampoo drool...sebaliknya kita raikheunnya sebagai satu motivasi pada diri kita...

Ahakzzzz

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 12-8-2022 05:07 PM
stingergrumpy replied at 12-8-2022 05:00 PM
Kebijaksanaan iteww milik sang PENCIPTA....never ours to claim...hanya dipinjamkheun buat sementar ...


Aku kena ber sangka baik ko ini down to earth.... Highflier fulbright scholar kerja security guard saja dan good..jadi mentor kepada 3 yo invisible boi
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 09:05 AM
Aku kena ber sangka baik ko ini down to earth.... Highflier fulbright scholar kerja security guard ...

Ayat ayat yg wajib utk meredhakheun hati ko ....

Aku mengerti...cukup mengerti


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 05:07 PM
Ayat ayat yg wajib utk meredhakheun hati ko ....

Aku mengerti...cukup mengerti

Redho untuk apa?bukan hidup aku... Aku cakap apa yang perlu cakap saja... Yang penting ko confident tinggi dengan ilmu yang sebagai scholar giteww
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 13-8-2022 07:42 AM
Teknik pengiraan matematik yang diajar zaman sekarang tak sama dengan teknik zaman mak bapak dulu. S ...

Sebab iteww agama menuntut pada nilai ilmu sepanjang hayat....cinta evolves, so does ilmu iteww sendiri....and it is up to us utk continuously upgrade and keep in par dgn perkembangan serta kemajuan ilmu iteww sendiri dlm konteks memperkemaskinikheun kaedah penimbaannya dan pemahamannya....

Ikhlas dari mantan Fulbright Scholar.....


Ahakzzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 09:09 AM
Redho untuk apa?bukan hidup aku... Aku cakap apa yang perlu cakap saja... Yang penting ko confiden ...

Aku confident? Just by Stating a fact tidak perlu ada kesungguhan pun...not jika ko perlu utk convince org lain to believe kheunz?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 12-8-2022 09:58 AM
Memang susah pon. Darjah 2 dah kena buat tambah tolak ratus2 yg bertingkat (tambah 3/4 kali). Masa s ...

Dolu2 darjah 4 ke atas buku teks dlm jawi.. kalau darjah 2 dah kena tambah tolak ratus2 bertingkat, bkn semua voley wat ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 09:48 AM GMT+8 , Processed in 0.118246 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list