CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Agenda untuk melatih anak menjadi robot?Tak mampu ajar anak darjah satu jawab soalan matematik, Ibu ini rasa mahu bakar ijazah matematiknya!

  [Copy link]
Post time 12-8-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 12-8-2022 01:54 PM
Lebih kepada issue parent yang susah mahu process untuk jawab math bukan anak... Sebab itu learning  ...


Homeschooling aja senang biar mamposs mak bapak semua....yg penting boleh hambaabdikheun atok nenek....mak bapak kuar bekerja....on off tunjuk kesedihan keluarkheun airmata penuh syahdu bila kena outstation nangis tepi bucu jendela...apaler nasib anak anak aku

Oopppssssss

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-8-2022 11:39 AM
susahla tu kalau nak upgrade sangat suppose kat tadika la dah kena synchro kan dgn silibus...entahla ...

Bapak budak ini tak ambik kisah perkembangan anak ko ini keww?

#tanyaja
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 12-8-2022 11:48 AM
exactly...
iolls bgtau anak, kalau terkial2 sbb no besar sgt cth 9 x 8, darablah 9 x 4 dulu, then  ...

Mak ajor anak musti nampakkheun bijak...sedangkheun percaturan hidup sendiri tonggang langgang...mana darab mana divisionnya...semua kelaut

Kahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:37 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 04:18 PM
Mohon ticher chzy respond yg ini...

Kahkahkahkahkahkahkah

shes busy sucking on Big D's!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama syllabus dgn anak aku. Year 1 di Brunei. Number bonds. Insaf pasni nak suruh dia start hafal sifir. Dahla anak aku skolah cina. ????
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:04 PM | Show all posts
ifanonline replied at 12-8-2022 04:37 PM
shes busy sucking on Big D's!



Busuk2 cikgu shaari...nyuruh budak budak ulang baca, dia ada walau membuta depan murid murid..ini kalau dah sibuk sucking NIGGER D ...confirm keluar dari bilik darjah kheun?

Dasar ticher hari ini...i dont blame students
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:16 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 05:04 PM
Busuk2 cikgu shaari...nyuruh budak budak ulang baca, dia ada walau membuta depan murid murid..in ...

teaches nowadays...useless bitches...tiktoking their pussies 24/7...what do you expect from the education system..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
botol_tritan replied at 12-8-2022 09:28 AM
Actually i pun rasa sillibus sekarang lagi susah dari zaman i dulu. Anak i tahun 4, dah belajar ‘un ...

Actually darjah 1 pon ade soalan mcm nih, indirectly la. Terkebil2 mak pk nak ajar mcm nih ke tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 12-8-2022 05:16 PM
teaches nowadays...useless bitches...tiktoking their pussies 24/7...what do you expect from the ed ...

Termasuk putingnya nak respond yg ini....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 12-8-2022 09:16 AM
teaches nowadays...useless bitches...tiktoking their pussies 24/7...what do you expect from the ed ...

Eh jantan, Sabah dan Sarawak pun tak reti beza, teaches pun salah eja, lagi nak mengata teacher nowadays.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 12:21 AM
Homeschooling aja senang biar mamposs mak bapak semua....yg penting boleh hambaabdikheun atok nene ...

Ko pasti top tier student  kan manak... Parent 24/7 focus education dan world class SG edu system ko dapat... Orang kata segala tip top sehingga mampoo ada mercedis di SG .... Jika tidak mana mampu ko  hina cekgu dan orang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:12 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-8-2022 10:59 PM
Eh jantan, Sabah dan Sarawak pun tak reti beza, teaches pun salah eja, lagi nak mengata teacher no ...

suck my D!

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 12-8-2022 03:12 PM
suck my D!

Ew, sapa nak! Dah la kecik, berkulat pulak!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila budak Adi Putra tu nak ngajor matematik korang kutok2 budak tu..  Dasar masyarakat bute kire2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-8-2022 04:41 AM
Ni la cara plg mudah katanya. Dlu pernah viral cara tambah mcm ni. Ramai bising kenapa kita x diaj ...

Ayah iols ajar senang kott..
Cara hat ni mcm atuk belah mak iols ajar... iols habaq kat dia, susahhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 04:47 AM
Aku benci pada manusia yg suker tuding jari pada kawan kawan ler....Aku selalu jugak dapat kawan e ...

Mak iols pun ada lompat klas masa dia skolah rendah.. dia dah umo 70an.. manak pun sama yach? Tak sangka dah kertu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 12-8-2022 07:48 AM
Buku aktibiti guna masa tahun 1 hingga 3. Tahun 4 tak ada buku aktibiti dah..kene salin dari papan ...

Iols slalu lupa deme dah takde papan hitam.. generasi berbeza.. tapi masa iols skolah asrama, kami guna whiteboard jugakk.. kengkawan yg masih skolah harian masa tu, masih pakai papan hitam..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 12-8-2022 07:57 AM
Nurul izzah skbd... kj sk ttdi.. situ masuk sk pun takpe sbb kawasan elite... ada kawan i dpt kawe ...

Wow.. untung badan la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 11-8-2022 10:46 PM
bangkem yakin, majoriti budak2 darjah satu tak paham langsung ketika diajar soalan camni dalam kela ...

"adakah ini cara halus cikgu2 agar family members di rumah secara separa sedar mengajar budak2 ni di rumah?"


Atau cikgu² blh buat side income dgn buat kelas tuisyen.....
No wonder lah skrg parents ank darjah 1 dah hantar tuisyen
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 12-8-2022 11:10 PM
Ko pasti top tier student  kan manak... Parent 24/7 focus education dan world class SG edu system  ...

Aku tak tahu pasal insan yg ko maksudkheun ...tapi kalau ko tanya aku....ASIAN scholar, US FULLBRIGHT scholar.....been there done that......

Anak jiran aku yg 3 tahun iteww sebut...guru waktu mak ayah kita mendidik anak bangsa kita dalam erti kata yg sebenar tapi guru hari ini? Ngajar kerna gaji semata....unfair remark you think?Just Look at yourself? Your level of confidence pada jenis guru yg ada hari ini sampai 'mempertaruhkhen' masadepan anak anak dgn membaruakheun ibu ayah sendiri utk do homeskooling buat anak anak?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 02:21 AM GMT+8 , Processed in 0.111371 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list