CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Agenda untuk melatih anak menjadi robot?Tak mampu ajar anak darjah satu jawab soalan matematik, Ibu ini rasa mahu bakar ijazah matematiknya!

  [Copy link]
Post time 13-8-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 12-8-2022 10:01 AM
Jaman kita sekolah ja pakai black board kaka tinot dr darjah 1 sampei f6 yachh..masuk u baru ken ...

Sowie yachh.. skolah asrama iols pakai whiteboard.. iols dah tak pakai papan hitam pastu.. hehe..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 05:16 PM
Aku confident? Just by Stating a fact tidak perlu ada kesungguhan pun...not jika ko perlu utk conv ...

Tanya diri sendiri bukan aku yang ngaku fulbright scholar... High achievers etc dan tidak reply panjang sepert post #174... Act divisive demagogue...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 13-8-2022 10:13 AM
Dwdrum replied at 13-8-2022 09:44 AM
Tanya diri sendiri bukan aku yang ngaku fulbright scholar... High achievers etc dan tidak reply pa ...


Wow demagogue...bunyik very the demalembaga...

Kahkahkahkah

Psst... fulbright scholar dah kira high achiever keww?

Yg aku bagi ko tazkirah akan ilmu serta kebijaksanaan bukan milik kita  diatas iteww ko baca pakai muncung clit ko keww drum?


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 12-8-2022 06:19 PM
stingergrumpy replied at 12-8-2022 06:12 PM
Wow demagogue...bunyik very the demalembaga...

Kahkahkahkah


Yang aku tahu malaysians and singaporeans depa success dalam sector masing masing.... Seperti marina mahathir dan koh tsu koon ada lagi mostly depa jargon but tidak popular di malaysia.... Majority depa ada di US dan 1 of them ada di tempat aku ber beza department..dan koh tsu koon super senior 1st uni aku di US. Tidak ramai pun fulbright scholar dari malatsia dan singapore... Tidak perlu kencing aku...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 10:15 AM
Yang aku tahu malaysians and singaporeans depa success dalam sector masing masing.... Seperti mari ...

Masih berketap gigi pasal isu fulbright scholar ini kewww?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

Ko sedar akan keterbatasan ilmu serta apa yg ko tahu kheunz?

So please.... you dont need to stress yourself up....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 06:20 PM
Masih berketap gigi pasal isu fulbright scholar ini kewww?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahka ...

Ter silap bodoh kan orang lain last last kantoi pak rahim?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 10:23 AM
Ter silap bodoh kan orang lain last last kantoi pak rahim?


Siapa yg nak cuba yakinkheun siapa ni?

Last last angle dah terjerut...ah bodohkheun org lain ajer ler senang....

Kahkahkahkahkahkah

Drum drum.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 06:26 PM
Siapa yg nak cuba yakinkheun siapa ni?

Last last angle dah terjerut...ah bodohkheun org lain ajer ...

Tidak perlu anxious.... Baca 1st comment apa ko tulis pak rahim.... Apa yang bitter sangat dengan hidup orang?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 10:31 AM
Tidak perlu anxious.... Baca 1st comment apa ko tulis pak rahim.... Apa yang bitter sangat dengan  ...

And you are so convinced org lain bitter? Atau ko yg pedih terasa bak tersusuk sembilu?

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 12-8-2022 06:43 PM
stingergrumpy replied at 12-8-2022 06:35 PM
And you are so convinced org lain bitter? Atau ko yg pedih terasa bak tersusuk sembilu?

Kahkahkah ...


Nope tidak pedih aku sudah reply post lepas.. Tidak perlu aku sedih sebab apa yang ko PA aku tidak betul... Cuma aku tidak tahu manusia jenis apa ko ini...suka buat cerita.... Barua kan orang sedangkan ko sendiri willing  jadi barua kaki aku...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 10:40 AM
Nope tidak pedih aku sudah reply post lepas.. Tidak perlu aku sedih sebab apa yang ko PA aku tidak ...


Oh ini kisah sebenarnya yg sampai sanggup merapu berjela jela dek tersakiti sehingga pedulik amat tred org kheunz?

Kahkahkahkah

istila PA ini utk bangkai bangkai yg jiwanya luntur mudah rebah aku boleh paham ler...tapi ko?

Seriously?

Patutler jelly semacam dgn fulbright scholar....kenapa? ko tak dapat dipilih keww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 06:49 PM
Oh ini kisah sebenarnya yg sampai sanggup merapu berjela jela dek tersakiti sehingga pedulik amat  ...

Aku merapu or ko merapu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 11:00 AM
Aku merapu or ko merapu?

Aku kalau merapu memang nothing to brag about...yg lebih memelikkheun porummers lain ,the fact that you can easily being dragged along sampai hilang pertimbangan ko menghormati tred org lain and this shows something...either ko sentap big time atau ko naturally memang ettiquette zilch....so yg mana satu?

Wakahkahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 07:55 PM
Aku kalau merapu memang nothing to brag about...yg lebih memelikkheun porummers lain ,the fact tha ...

Jika ko sedar diri kenapa reply panjang? Sendiri senget
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:18 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 12:04 PM
Jika ko sedar diri kenapa reply panjang? Sendiri senget

Alololololo ciannya...

Jika ko sedar diri?....bak kata @MatDeghem pondan makyeh...biar yg lain yg menilai...

Nah utk ko...pi kesat air basahan kemeleketan dibawah ko iteww....



Wakahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 08:18 PM
Alololololo ciannya...

Jika ko sedar diri?....bak kata @MatDeghem pondan makyeh...biar yg lain yg ...


Tag bimboy board gossip sini pula.... Perlu gang untuk hencap aku? ...bagus lah tengok YT dan fikir cara rawatan murah untuk ED
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 13-8-2022 12:30 PM
Tag bimboy board gossip sini pula.... Perlu gang untuk hencap aku? ...bagus lah tengok YT dan fiki ...

Aku perlu geng?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

Kefahaman BM ko memang dari dulu F keww drum?



Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:54 PM | Show all posts
Melihat jalan kerja yg digunakan dlm buku teks tersebut, memang sukar utk mengajar konsep pengiraan begitu pada murid sek rendah.

Matematik ada pelbagai cara/kaedah penyelesaian. Yang ringkas dan mudah atau yang panjang dan sukar.  Guru yg berpengalaman akan mengajar cara yang ringkas, dan mudah difahami.

Yang silapnya ialah pihak yg menerima pakai buku teks tersebut tanpa mengambilkira kesesuaian.
Siapa penulis teksnya dan mengapa cara tersebut yg digunakan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:55 PM | Show all posts
Edited by Pixie902 at 13-8-2022 12:56 PM

double post
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 12-8-2022 09:10 PM
stingergrumpy replied at 12-8-2022 08:38 PM
Aku perlu geng?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah


Aku bukan sekolah gomen.... Lulus BM bukan keperluan... Why .. Peduli pula aku bimbois board gossip ber tagteam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:12 AM GMT+8 , Processed in 0.105673 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list