CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Doktor Kata Ako Mustapha Dah Nyawa-Nyawa Ikan

[Copy link]
Post time 12-8-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 11-8-2022 01:16 PM
Masa muda2 nmpk sosial. Selevel ngn tok hans. Dah tua ni nmpk nampak uncle2 marhaen ngn famili anak2 ...

Dia memang social pun dulu.... Pastu siap pernah kena tangkap khalwat kan... Rasanya lepas kes tu la dia slow down... Then skrg baru berlakon balik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 11-8-2022 01:43 PM
Selain drama dalam hati ada cinta, drama sephia antara yg diingati.
Kesian dia bernasib malang dalam ...

Pergh cerita sephia legend... Catriona mendonia.... Dengan lagu SO7 tu pulak kan.... Memang ngamlah nasib malang dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ako ni suara dan style dia bercakap best. Dulu la kan. Iols terbaca punca dia dikejarkan ke emergency tu sbb tak makan ubat kencing manis seminggu. Isteri dia outstation katanya. Moga yg baik2 ako. Kita semua makin kertu begitulahh kitaran hidup
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
JDT replied at 12-8-2022 01:46 AM
Saya pun rasa macam tu masa baca caption birthday wishes untuk isterinya...macam tak padan dengan  ...

Pernah borak2 dgn dia kt set. Dia ckp memang bini dia yang jaga ig dia. Dia tak main pon ig. Masa tu lah.. Tak tau lah kalau sekarang dia sendiri yg handle ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Terasa tua diri ini. Dlu suka betul heols n hans . Dedua hensem. Lantak la org ckp dia pelat tp better la dari pelakon yg ada skrg
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
jimar27 replied at 12-8-2022 02:22 AM
Ako ni suara dan style dia bercakap best. Dulu la kan. Iols terbaca punca dia dikejarkan ke emergenc ...

He ada kencing manis ke? Patut la kurus. Kurus yg nmpk sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:49 AM | Show all posts
ingat lagi dulu waktu kapel dengan jue aziz bukan main berpeluk peluk..
eh..tu dengan jehan miskin ke sapa ek ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jimar27 replied at 12-8-2022 02:22 AM
Ako ni suara dan style dia bercakap best. Dulu la kan. Iols terbaca punca dia dikejarkan ke emergenc ...

Ptt ler...tinggi sgt la gula ni gamaknya...bahasa org kg meter takleh baca...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 09:55 AM | Show all posts
time muda ensem tak bole bincang..
waktu tu takde sape pandang ben amir eh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:06 AM | Show all posts
Heols memang dari family yang ada2 dan baik2 jua.
Betul2 bff dgn Afdlin.
Semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:06 AM | Show all posts
af_mania replied at 11-8-2022 08:37 PM
Ako ni masa muda sgt herlok.
Kalau uols ingat 1st movie dia senario movie 1999. Dia jadi penjahat bo ...

mmg klakar juga laa cite Buli ni, watak boyot tu ekceli si Nordin a.k.a Afdlin Shauki kan?
tapi scene kat stadium tu lupa plak apa trjadi, tp yg igt masa Ako sibuk tgk bola kat tv ada match liverpool lwn man u, time tu boyot sibuk nk bunuh diri laa apa laa
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:11 AM | Show all posts
ehh tajuk punn mengundang tauu!! cepuk kang!

Alhamdulillah moga semakin sembuh dan kembali sihat walafiat
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:12 AM | Show all posts
Dulu mmg hnsem, siap pakej cakap pelat2 tp aku suka je hahahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:17 AM | Show all posts
dia kawin lewat ke.. ala masa muda dulu ni pelakon fav i. tp dah tua ni berpenyakit pulak, terus hilang minat i pada dia. hahaha nampak sakit dia dlm gmbr tu. nampak seolah menahan sakit
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 12-8-2022 03:01 AM
Pernah borak2 dgn dia kt set. Dia ckp memang bini dia yang jaga ig dia. Dia tak main pon ig. Masa  ...

Terima kasih atas pengesahan...
Patutlah penulisan bunyi macam terjemahan langsung dari bahasa melayu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baca ada retis dikejarkan ke hospital akibat tak makan ubat sbb sibuk katanya. Kat IG drmalar. Heols ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 01:19 PM | Show all posts
patutla kurus sekarang, sakit rupanya. teringat nonton series bulan puasa yg fikry ibrahim dengan emma maembong tu. dalam tu ako jadi abg sulung fikry. nampak kurus dan tua, mak iols speku mesti ada kencing manis. rupanya memang betul dia ada kencing manis. dulu-dulu nampak handsome sangat dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak heolss nampak handsome
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 02:03 PM | Show all posts
edoraixora replied at 11-8-2022 09:43 PM
Selain drama dalam hati ada cinta, drama sephia antara yg diingati.
Kesian dia bernasib malang dalam ...

iols akui, drama sephia antara drama fav iols sefamily dlu. sbb plot twist cite tu mmg best giler. wpun hya 30min setiap rabu-jumaat. kalau ada repeat mmg akn tgk semua, tp tak prnh ada repeat lps2 tu smp ler skrg kuang ajaq

ending dia best giler, time tu trus bencik watak sephia (catriona) sbb komplot dgn rahim razali ghupenya, selain watak hans yg giler jahat. tp kesian amir (ako) ending kena aids puleks. tp tu laa semua org finally kena hukuman. abes semua sephia hapuskan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:38 PM | Show all posts
untuk kurangkan toksik dalam darah, rajinkan berbekam uols.. 2-3 bulan sekali.. kalau yang jenis makan tak jaga, selalu makan seafood, merokok.. rajin rajinkan keluar duit pergi bekam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 06:18 AM GMT+8 , Processed in 0.093225 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list