CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: reporter_kalut

Halip.. Halip.. Ko buat hal lagi ye nak?

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 12:30 PM | Show all posts
Siapadia replied at 11-8-2022 07:06 AM
Baby shima ni bini orqng ke janda?

anak dara lagi you..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:34 PM | Show all posts
Aduhai dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Toklip ngan tinshid ni kemain haritu beraya rumah setazah semak, cemolot habih.. ni kuar lagu n video camni setazah taknak komen buat karangan panjang2 ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Shima tu jando kan..memalukan betoi perangai pprt.dulu masa memula naik aku dok tgk jugak yutiub dia berzikir dgn retis indon
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:58 PM | Show all posts
tiap kali buat hal mak dia pun enterprem

mcm ni ke strategi korang anak beranak meniaga
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong buat mcm polis bangladesh. Tangkap penyanyi sumbang dan x hensem
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cpkay replied at 11-8-2022 12:30 PM
anak dara lagi you..

Jando kot. Dulu kawen dgn pengurus. Xtahu status masih isteri ke jando.. Xpnh dgr bercerai. Tp tgk gaya mcm janda je
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:40 PM | Show all posts
Edited by maharani_gebu at 11-8-2022 02:41 PM
Siapadia replied at 11-8-2022 07:06 AM
Baby shima ni bini orqng ke janda?

Janda berhias kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 02:52 PM | Show all posts
Benci tengok. Tak terhibur langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Shima ni kan mcm takda maruah la. Dari hari ke hari dah mcm jual diri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 11-8-2022 11:47 AM
kalaulah kita faham maksud keberkatan rezeki tu datang dari sumber yang macam mana...hmm...setiap sa ...

Dia fikir rezeki dia luas sebab dangdut... Sebab gelek... Sebab seksi... Rezeki makin melimpah lepas bertahun2 sebelum ni tak di pandang...
Tapi dia lupa... Allah yg mudah kan rezeki dia...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 11-8-2022 11:47 AM
kalaulah kita faham maksud keberkatan rezeki tu datang dari sumber yang macam mana...hmm...setiap sa ...

Dia fikir rezeki dia luas sebab dangdut... Sebab gelek... Sebab seksi... Rezeki makin melimpah lepas bertahun2 sebelum ni tak di pandang...
Tapi dia lupa... Allah yg mudah kan rezeki dia...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa macam nak Tambah lagi pasal si Shima ni. Pasal dari dulu aku Tak Berkenan tgk kegedikan dia tapi ramai puja puji kata cantik la apa la itu la ini la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 11-8-2022 07:06 PM

Mak dia dh komen. Kali ni siap ada kalimah wallahi. Aku doa kalau dua anak beranak ni saja buat hoax utk marketing, mohon melingkup dalam gaung masa nak naik ke bukit balik rumah.
Pompuan yg mengelinjat bersama si pondan itu sejenis pompuan tak sunat habis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Alip oi kau tak tahu malu ke dekat anak2 ko
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Babi eh baby shima ni sama biadap mcm anak kak kilometer anak normah tu. Lagi org tegur lagi dibuat lagi menunjuk.. Lantak kauorang la.. Xpe nanti mati mesti ada set netizen yg - jgn ungkit kisah silam org dah xde.. Delete la gmbr dia kesian dia dlm kubur blebleble
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cpkay replied at 11-8-2022 12:30 PM
anak dara lagi you..

BS ni pernah kahwin tahun 2015.. xtau la apa status dia skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu mak as pun bg nasihat..ckp ksr2 kononnya dgn as.....huhu..dasar.palsu belaka..gila perhatian semua....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby ni pun menggedik je kan...sblm ni elok je nyanyi dgn floor88 tk ler gedik gini
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dua ekor ni bergaduh ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.110141 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list