CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: reporter_kalut

Halip.. Halip.. Ko buat hal lagi ye nak?

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar perhatian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 09:34 AM | Show all posts
fadz84 replied at 11-8-2022 08:46 PM
BS ni pernah kahwin tahun 2015.. xtau la apa status dia skrg..

oh ye ke ? i tak tau pasal tu..
patutlah semacam
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:34 AM | Show all posts
800214 replied at 11-8-2022 02:18 PM
Jando kot. Dulu kawen dgn pengurus. Xtahu status masih isteri ke jando.. Xpnh dgr bercerai. Tp tgk ...

ic.. patutlah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:41 AM | Show all posts
Cpkay replied at 12-8-2022 09:34 AM
oh ye ke ? i tak tau pasal tu..
patutlah semacam

ye pernah kahwin...masa tu dia sendu di lautan pasifik....dia org johor....yg kenal tahu la
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 11-8-2022 12:58 PM
tiap kali buat hal mak dia pun enterprem

mcm ni ke strategi korang anak beranak meniaga

iols ckp lama dah. Mak dia komen2 siap portal2 media bodoh cover isu lagi ramai akan tau akan follow siap komen2. Bad publicity is publicity. MO diorang sama je. Lepas kontroversi nanti showoff sedekah zakat majlis ugama etcetc
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:13 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 12-8-2022 09:48 AM
iols ckp lama dah. Mak dia komen2 siap portal2 media bodoh cover isu lagi ramai akan tau akan foll ...

yihhh..maap la geli nak support
penyembah2 je yg berduyun penuhkan rumah hutan dia tu
rasa2 ex staff2 dia je yg tau MO deme nih tapi semua totop molotttt




Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 10:31 AM | Show all posts
kita komenkat sini ni kira bg publisiti ke dia jugakke
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:25 PM | Show all posts
entahlah knp aku rasa bini dia xse innesen yg disangka... ntah2 idea  minik dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngaper Shima ni ada kat sini lagi ek? Kalu kat Yindon sana, nak buat apa pon boleh, nak masuk kistian, Indu suma boleh. Apa kata migrate to Yindon, bawak bapuk perasan namatey ni skali, boleh tuko terus macam Sajad bin Kamaruzzaman
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 12-8-2022 11:25 AM
entahlah knp aku rasa bini dia xse innesen yg disangka... ntah2 idea  minik dia

Lama dah iols ckp tinshit is not inosen
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 03:31 PM | Show all posts
hyie replied at 11-8-2022 11:47 AM
kalaulah kita faham maksud keberkatan rezeki tu datang dari sumber yang macam mana...hmm...setiap sa ...

kita pun kalau di uji duit mcm tu mintak2 ler cepat kembali ke pangkal jalan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 03:31 PM | Show all posts
SalenaGomez replied at 11-8-2022 06:44 AM
Harap jabatan agama sound mamat ni sungguh2…jgn macam sajat, dah teruk baru nak beriya ambil macam2 ...

jabatan agama mana boleh tegur dia sbb dia kan pembayar zakat tertinggi di donia.. haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 12-8-2022 12:25 PM
entahlah knp aku rasa bini dia xse innesen yg disangka... ntah2 idea  minik dia

Aku syak pun mcm tu.. Nampak je mcm lemah lembut gemalai melantun..  Entah2 dia yg punya plan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-8-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kata body tine ni cantik.. Tapi bagi aku berak dia tetap bau busuk.. Hahaha cantik mcm mana pun part berak tak de yg bau wangi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 04:03 AM GMT+8 , Processed in 0.093808 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list