CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5847|Reply: 53

Halip.. Halip.. Ko buat hal lagi ye nak?

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by reporter_kalut at 11-8-2022 02:50 AM

Nampaknya, usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri kembali muncul dengan lagu terbaru berjudul Baby Sayang, namun kali ini tampil bersama penyanyi kontroversi Baby Shima.

Berkongsikan video bagi mempromosikan lagu terbarunya itu, Aliff dilihat sedang ghairah menari bersama Shima.

Lebih mengejutkan ramai, Baby Shima tampil dengan hanya memakai seluar pendek sehingga menampakkan sebahagian peha yang dianggap keterlaluan.

Perkongsian video itu ternyata mengundang kecaman ramai yang menyifatkan kedua-duanya seolah tidak serik terpalit dengan kontroversi.

Diruangan komen, ada yang mengatakan Shima seperti pelakon lucah di dalam video tersebut. Tidak kurang juga, ada yang memberi teguran agar kedua-dua mereka bertaubat.

Mungkin sedar video tersebut dikecam teruk, selepas beberapa jam dimuat naik Aliff bertindak menutup ruangan komen perkongsian berkenaan.



Kredit : rotikaya.com

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 04:42 AM | Show all posts
bg lg perhatian kt die buat ape.
In a way, ko dah bg publisity utk org view video die
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Belut kocok botol dlm selimut

Sampah macam dia ini pun orang hadap. Hancur tanah melayu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Da serupa ulat beluncas
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap jabatan agama sound mamat ni sungguh2…jgn macam sajat, dah teruk baru nak beriya ambil macam2 tindakan

Mungkin vc lagu baru ni biasa kat indon, tp kat malaysia x biasa ya
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:53 AM | Show all posts
elok la both jenis lapar perhatian.
alip tu takpe lagi la sebab dia kalis kecaman.
Baby tua tu pulak nanti meroyan kata netizen asyik cari salah dia, depress la. apa lah.
last last yang salah semua netizen. bodoh punya baby n alip
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Baby shima ni dah knp.. Lately suka wat hal... Putus cinta ke.. Kn reject ke..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Baby shima ni bini orqng ke janda?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 07:26 AM | Show all posts
tkleh tgk la alip nie... aura ponen dia tu kuat sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kt Indon separuh bogel pun diorg tak kisah. Janji dangduttttt.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:59 AM | Show all posts
tak bleh blah la haiii dengan halatuju toklip ni... saban tahun ada je lag/mv baru dari dia... kecam la mcmne pun dia tetap keluar lagu baru....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:20 AM | Show all posts
Tersangat lah penting gossip ini sampai perlu dibuka benang....kan TT? Meet you level sangat
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:40 AM | Show all posts

bukan laa.. uols tak tau ke, dia kan belut letrik.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:02 AM | Show all posts
makin dikecam makin menjadi2..

ustaz, ustazah, jabatan agama xkn buat senyap je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai dua² lapa perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah pokoknya Alif ni artis ke
Aku harapkan Alif Aziz buat hal lagi tadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 11:47 AM | Show all posts
kalaulah kita faham maksud keberkatan rezeki tu datang dari sumber yang macam mana...hmm...setiap satu sen rezeki itu akan dihisab iya. Done mode setazah mee segera
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:48 AM | Show all posts
ko macam tatau lagi kekdah marketing murahan dia
haukkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:52 AM | Show all posts
aku syukur sangat aku tak follow dia di ig, so aku tak akan tahu apa2 aktiviti post benda2 yg tak berfaedah mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:57 AM | Show all posts
AS tu takde lah ghairah, macam fake ada lah. Buat lah apa pun, mesti nampak awkward jek. Yang over terliuk2 BS, mana2 PU takde ke nak hantar surat teguran kat minah ni? Dah macam perempuan desperate pun ada. Takde rasa malu ke apa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:56 AM GMT+8 , Processed in 0.095946 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list