CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] “Cara anak-anak B40 berhibur. Minta kkm tidur kan semuanya”.Isu Tarian ‘Moshing’, Kapsyen Pengguna Twitter Raih Kecaman Netizen

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke anak b40 berhibur camtu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:38 AM
B40 ko kate budak2 tu? Anak Tan Sri pun sah2 ada dalam tu.

Btw apasal semua benda netizens nak terl ...

Khueen...my ex anak dato T20 yach
Dr zmn heshe muda kt michigan dulu heshe dh biasa join gig bagai sume nih
Sbb tu aku tau cite lama psl noh hujan tu sbb dia la bagitau
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
makin menjadi2 pulak penggunaan ala kasta kat malaysia, b40 dah disinonimkan dgn golongan bawahan yg dianggap hina. asal perangai tak semenggah je pukul rata b40, padahal ntah2 yg ada kat situ ramai anak2 t20 yg kaki perabis harta makpak
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:00 AM | Show all posts
pooh~key replied at 11-8-2022 02:20 AM
Akak tak tahu kau cakap apa sister. Sebabnya in the 80’s dan 90’s pun kurang lebih gini juga dek ...

mujur zmn 80' 90' dulu takdak twitter..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:08 AM | Show all posts
admin  dia  berhibur dengan yacht setiap hari sambil baring atas kerusi malas layan bethoven mcm mr bean? Euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:08 AM | Show all posts
lah. apo B40 gini? B40 bukan mostly rempit, hisap gam ke? tu cara berhibur mereka.

kalau join gig ni selalunya m40 n T20. kalau takde duit, tak mampu masuk gig. n mosh pit ni dah lama, bukan baru muncul. ada ramai je kawan-kawan iols zaman layan gig dulu moshing gini. Normal la. dah layan lagu metal, punk... takkan dengar lagu Tajul, Hael nak moshing bagai. elok je masing-masing jadi orang bila dah tua ni..berjaya lagi dalam hidup n kekal T20 till now
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:38 AM
Have a liberated mind people!



Mesti Mak Pak dia liberal ni
Betul lah dia kata
Knocking some sense dlm kepala otak aku
Opressive society we live in today
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:11 AM | Show all posts
anak b40 layan muto ok... admin katak duduk dalam glass  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 09:12 AM | Show all posts
yang patut ditidurkan admin tu
bagi dia seploh dos lagi utk tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Admin skema, baru tumbuh bulu. Gaji pun lebih sikit je dari tax bracket.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg mengutuk tu x pernah join gig hari2 layan lagu meleleh..
Cer layan slipknot
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 11-8-2022 01:09 AM
Mesti Mak Pak dia liberal ni
Betul lah dia kata
Knocking some sense dlm kepala otak aku

Yeap, quite. Pak dia kelig aiol. Banyak juga menda private dia cerita kat aiol. Haha. Mak dia lak, terkenal dengan cerita slept around dengan laki orang di daerah aiol, sampai dipindahkan. Dah selamat bercerai pun. Masing2 sudah menikah lain. Aiol hada soft spot kat student ni. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm zombie je masing2, terkena berlaga dgn badan besar sakit tu, buatnya jatuh mati kena pijak ko
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 11-8-2022 08:51 AM
makin menjadi2 pulak penggunaan ala kasta kat malaysia, b40 dah disinonimkan dgn golongan bawahan yg ...

betul, asal modal menghina b40, padahal masuk kubur seragam je uniform semua takde beza b40 & t20, ni untuk muslim lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:04 AM | Show all posts
laa, memang betul la majoriti dok joget mcm beruk golongan B40...knp sensitip sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni geng mampu beli pil lepas herhibur..b40 mampu rebus daun je layah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 10:10 AM | Show all posts
igt rasukan mat kilau tadi. makluma la skang kan bulan kemerdekaan mesti la semangat patriotik tu berkobar kobar mcm escobar
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:13 AM | Show all posts
Setiap generasi ada je puak macam ni.  Dulu2 ronggeng twist agogo chacha brakedance punk black metal shuffle kpop etc sekarang yang ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:14 AM | Show all posts
kenapa nak offend org label b40 ke t20. ntah lah, meol personally tak kisah pon org nak label meol b40 ke t20 ke m40 ke lantak pi lah. at the end of the day i still living my good damn life ahhgittewww
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:14 AM | Show all posts
Tarian ini dapat memberikan kesihatan yang menyeluruh kepada tubuh badan kita?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:50 AM GMT+8 , Processed in 0.107632 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list