CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] “Cara anak-anak B40 berhibur. Minta kkm tidur kan semuanya”.Isu Tarian ‘Moshing’, Kapsyen Pengguna Twitter Raih Kecaman Netizen

  [Copy link]
Post time 12-8-2022 03:13 PM | Show all posts
prizadane replied at 11-8-2022 06:40 PM
Fakta? Serious? Uols pernah pergi gig? Or fakta ni berdasarkan your own research? Apa kawan-kawan  ...

seperti engkau...of course aku berckp psl sorrounding aku.apsal pulak aku tak penah gig???aku berckp psl majoriti...paham tak maksud majoriti tu.dan mmg ada org buat thesis pun pasal underground gig tu....so?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by prizadane at 12-8-2022 03:57 PM
alesandra replied at 12-8-2022 03:13 PM
seperti engkau...of course aku berckp psl sorrounding aku.apsal pulak aku tak penah gig???aku berc ...


Kahkahkah! Okay la. Nak menang silakan. Macam la aku bodoh sangat tak tahu pasal thesis bla bla bla. Eh lupa, kau kan kata aku b40
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:58 PM | Show all posts
prizadane replied at 12-8-2022 03:52 PM
Kahkahkah! Okay la. Nak menang silakan. Macam la aku bodoh sangat tak tahu pasal thesis bla bla bl ...

wtf???aku langsung  tak kata pun ko b40.yg ko angin sgt ni dah kenapa?dan aku tak rasa kemenangan ittew.okeylah we agree to disagree
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 12-8-2022 10:09 AM
ifanonline replied at 12-8-2022 01:47 AM
aku ckp, kau tak ikut jln yg diredhai oleh tuhan kalau berfahaman liberal...Islam adalah jawapanny ...


Liberated mind bukan equals to liberalism ala Amerika bodoh. Tu la banyak sangat imagine suckdick haram sampai jadik dickhead. Macam aku punya hujah seblom ni kau ingat kalau takda liberated mind si Mat Kilau tu nak bangon menantang penjajah British?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:10 PM | Show all posts
art berat ni            
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut suka dorang la..janji xkacau hidup aku. Generasi dulu2 pun bkn semua baik2 belaka..lg 15 -20 thn akn datang giliran dorang ni pula nk kutuk anak2 muda zmn tu berhibur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.090173 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list