CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] “Cara anak-anak B40 berhibur. Minta kkm tidur kan semuanya”.Isu Tarian ‘Moshing’, Kapsyen Pengguna Twitter Raih Kecaman Netizen

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 12:36 PM | Show all posts
Moshing tu standard lah kalau lineup artist camtu.

Erm lama tak pergi gig.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 11-8-2022 09:08 AM
lah. apo B40 gini? B40 bukan mostly rempit, hisap gam ke? tu cara berhibur mereka.

kalau join gig n ...

Ini fakta ye..yg layan gig ni mmg majoriti b40,m40pun.anak2  t20 x layan lagu rock apatah lagi punk .punk tu sifatnyer anti establishment.ank2t20 reti clubbing je.klau layan gig pun ada la sekor dua
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:53 PM | Show all posts
best joget cmni blh berlaga kopek dengan sista vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-8-2022 12:53 PM
best joget cmni blh berlaga kopek dengan sista vokuru

Kak cili senggol2 dgn sis kopek.

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:05 PM | Show all posts
Nanti kalau ada bbnu strikes back

'cara atuk2 bau tanah berfikir, mohon kkm tidurkan segera'

jangan pulak ko sentap

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:42 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-8-2022 12:53 PM
best joget cmni blh berlaga kopek dengan sista vokuru

buleh laa kaka cili geng dengan ipanboy... satu fetish kopek panjang, sorang lagi fetish puting panjang


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:46 PM | Show all posts
ni bukan anak2 b40 lah.. campur2 ni biasa laa BBNU banyak category bila tengok gig..

amboiii deme ni mcm acah2 tak pernah clubbing kewww.. kalo tak penah gi pun tak perlu la judgemental kot.. semua orang ada fasa hidup masing2.. remaja, 20 an, 30 an, 40 an...  

been there done that... semua tu membentuk kematangan diri...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:50 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:38 AM
Have a liberated mind people!

rengsek plak aku baca karangan tu..

but, point taken!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Risau adik yang tembun tuh ha kalau langgar orang je. Mau tergolek
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 11-8-2022 06:22 AM
Socmed bukan untuk semua..... Sebab yang sepatut nya gang masjid gigih mahu comment...

itulah tu...aku bermain sosial.media sejak late 90s lagi..masa tu mirc...kemudian lama2 berpindah ke laptop dari pc...lepas tu baru phone
org2 zaman sekarang ni celik2 dah ada phone dah.. dan sosial media mudah je install dari app
kalau tak suka tak payahla komen
geng2 ustaz..ustazah. masjid etc semua tak oayahla sengaja pg terjun ke aktiviti grup2 lain paastu judge ke hulu ke hilir
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 11:36 AM
i am not sad...i am happy if you could suck my dick...

She won’t dekkkkk…. So sad dek.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:23 PM | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 02:17 AM
manusia ni suka mengkasta-kastakan puak2 mereka...ia berlaku semenjak ada Nabi Adam lagi....nothin ...

ya it just a label. yg tak paham nya kalau dah mmg B40 tu kenapa nak rasa offend bila org label B40. berpijak la di bumi nyata, ni sendiri rasa terhina dengan B40. hihihi. sikit2 nak terhina geli lah... bak kata megan fox hold your head high, ur middle finger higher gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:38 AM
Have a liberated mind people!



sis nak speku student yg very observant ni bakalan jadi leader wing mana….
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:57 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:26 PM
Form 5. Heols memang. So jangan pandang rendah dengan budak kampung sekolah pedalaman. Tapi mak pa ...

english ticer ea

patut la ada forummer yg pgl ticer
i tot cikgu subjek2


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 04:07 PM | Show all posts
pooh~key replied at 11-8-2022 02:21 PM
She won’t dekkkkk…. So sad dek.

what a useless liberal...doesn't suck dicks...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 04:08 PM | Show all posts
Edited by dani-rox at 11-8-2022 04:11 PM

moshing pun jd isu ka? benda ni dah lama wujud kot - cer tengok bideo2 live show kump rock thn 90an.

dengar cerita abad ke 18 pun dah ada wall of death


https://www.tiktok.com/@kobe.hamerlinck/video/7026320918091746565?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 04:07 PM
what a useless liberal...doesn't suck dicks...

Conservatives pulak suck apa dek? Yang akak tahu ebit jelir lidah dekkk…. Ebit lew tu liberals atau conservatives dek?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah to be young again..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 05:14 PM | Show all posts
pooh~key replied at 11-8-2022 04:10 PM
Conservatives pulak suck apa dek? Yang akak tahu ebit jelir lidah dekkk…. Ebit lew tu liberals at ...

conservatives pun hisap, cuma ada baca doa makan ja.

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 11-8-2022 05:14 PM
conservatives pun hisap, cuma ada baca doa makan ja.

Dimulakan dengan bismillah, disudahi dengan alhamdulillah, siss…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:55 AM GMT+8 , Processed in 0.109712 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list