CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] “Cara anak-anak B40 berhibur. Minta kkm tidur kan semuanya”.Isu Tarian ‘Moshing’, Kapsyen Pengguna Twitter Raih Kecaman Netizen

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 07:17 PM
Ntah la kak. Ko tak boleh ke celebrate diversity in thinking? Ada 3 porumers lain yang agree denga ...

+1 lagi jadi 4
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 11:29 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 11-8-2022 11:32 AM
dua_chzy replied at 11-8-2022 11:17 AM
Ntah la kak. Ko tak boleh ke celebrate diversity in thinking? Ada 3 porumers lain yang agree denga ...

not by the numbers tapi the tRUTH.
by ilmu.
by what  i have learnt about liberalism as a philosophy.

haa , pada mata seprti anda org macam i tak respect  pemikiran diveristy: ceteknya pemerhatian anda,
INI yg di attack pada saya sedangkan

yg penting mana ability to filter
ability to be critical gunakan aqal

kan puak amda suka tekankan aqal aqal

kan saya dah kata peranan pendidik untuk  meluaskan pemikiran  budak dan  kalau kita dah berjaya seeing the  forest and not the trees kita tak akan terlalu cepat bersetsuju ambils esuatu tanpa filter.

ada beberapa sentence kat dalam tu , grammar aside yg menampakkan pemikiran pelajar  ni boleh dicabar dengan  giru itu memahala falsafah and falsafah islam.

so  u akan tuduh i  tak setuju pemikirans ebab org kritik  pemikiran you tapi org nak sebut have you considered  
apa impliaksi tulisan sebait itu , minda itu dengan  falsafah pendidikan negara and rukun negara tu sendiri.

as malaysian and as insan?

so , balik pulak pada ini - oh i ni tak respect pedapat org.

apa pulak.
Chazey dlam forum - kita bukan tengok by number sebab majoriti  tak semestinya betul.
kalau diikutkan , ramai yg sifatkan perbuatan di atas kurang sopan, dan hanya beberapa yg setuju , u nak kira itu ssebagai u memang, ambillah kemenangan by numbers, bukan ilmu.

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:31 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 11:27 AM
Umur dah 40 plus sekadar begini saja pemikiran kau ya Ifanonline. Berbanding dengan pelajar akak y ...

la...as a liberal yourself, it is an honest question...do you or do you not suck dicks?

nothing to do with age, race, religion, etc...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:31 AM | Show all posts
wohoooo
ko terlanggar yg ada black belt kaki silat segala, nayaaaaaaaaaaaaaaaa.. tak memasal tercampak ke hujung dunya lebam2

remajapurba kaki konsert pn melompat setempat tak kacau jiran sebelah menyebelah.. goyang kepala jela mungkin bakal ganggu jiran2.. tp kalau jiran2 pn sama naik.. haa hantukkkk hahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 11-8-2022 03:24 AM
tajuk pasal mental health ke ni? ke ulasan psl acik shashikala bunoh diri itu? eh tiber. iols bru  ...

Bukan la. Haha. Tema esei 'liberty is growth'. Tapi sekor porumer jantan umo 40an interpret excerpt 1 perenggan ni sebagai liberals like to suck dick, sekor lagi porumer wanita umo 40an melihatnya dengan penuh gusar.

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 03:31 AM
la...as a liberal yourself, it is an honest question...do you or do you not suck dicks?

nothing t ...

You sad, sad thing you.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 11-8-2022 03:29 AM
not by the numbers tapi the tRUTH.
by ilmu.
by what  i have learnt about liberalism as a philosophy ...

Tema esei ni liberty is growth la kak oiiiiii. Bukan pasal liberalism hidup penoh hedonisme hadoiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:36 AM | Show all posts

i am not sad...i am happy if you could suck my dick...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 11:36 AM | Show all posts
alangkan billie eilish pun buat mosh pit. apoooo mosh pit ni pergi gig mesti ada. apa kena mengena dengan b40 plak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 03:36 AM
i am not sad...i am happy if you could suck my dick...

Apa yang kau buat ni sexual harassment Ifanonline. Dah banyak kali kau buat gini kat forumners. Aku hairan, mak bapak jenis apa yang lahirkan anak dengan pemikiran, dengan mentaliti sedeh sebegini.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:39 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 11:37 AM
Apa yang kau buat ni sexual harassment Ifanonline. Dah banyak kali kau buat gini kat forumners. Ak ...

liberals should not be offended as it is a liberated question...if you feel it is sexual harassment, than stop being a liberal...kembali ke jln yg di redhai...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 11-8-2022 03:28 AM
+1 lagi jadi 4

Thanks.



Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 03:39 AM
liberals should not be offended as it is a liberated question...if you feel it is sexual harassmen ...

Apa dia jalan yang diredhai?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:02 PM | Show all posts
Edited by tripleid at 11-8-2022 12:08 PM

konsert ala2 black metal gini kalo jad zaman PH 22 bulan dulu lunyai lah Mujahid kena kecam dgn walaun
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:02 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 11:42 AM
Apa dia jalan yang diredhai?

Islam, Al-Quran, hadith dan sunnah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:10 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:38 AM
Have a liberated mind people!

student form berapa ni
ayat sendiri ke ni
matang ye pemikiran heshe



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iols budak gig. Balik dari konsert, dia suruh iols urut & sapu ubat sebab tarian ni la. Nak taknak iols kena urut yach sebab terhutang budi dengan dia. Lepas je dia kawen, terus dah tak join gig2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 11-8-2022 04:10 AM
student form berapa ni
ayat sendiri ke ni
matang ye pemikiran heshe

Form 5. Heols memang. So jangan pandang rendah dengan budak kampung sekolah pedalaman. Tapi mak pak dia pun cikgu so idok heran la. Aiol siap check esei ni plagiat ka autentik sebab memula ingatkan heols copy paste ja. Namun 95% autentik katanya. Jadi aiol hantar la huntok pertandingan. Buat acik yang bising2 aiol kunun tidak sejajar dengan falsafah pundedekan nugara, tema esei ni KPM yang bagi hurkehhhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 11-8-2022 04:02 AM
Islam, Al-Quran, hadith dan sunnah

Jalan2 yang diredhai ini ajar ngkau liberals like to suck dick ya Ifanonline?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:32 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:28 PM
Jalan2 yang diredhai ini ajar ngkau liberals like to suck dick ya Ifanonline?

dont drag religion into this...

the question now is, does liberal suck dicks?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:35 AM GMT+8 , Processed in 0.128891 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list