CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Terbonjol Tet*k" - Mantap Sangat Ke Nasi Lemak Che Ta Sampai Kecam Macam Dia Tengah Bogel?

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 11:58 AM | Show all posts
this people tade pencapain hidup thus komen aurat orang rasa ada achieveement. al fatihan penjaga aurat artis fix your life.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:09 PM | Show all posts
Apa yang terjojol nya? Dah macam seleburiti Hollywood pakai cap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:16 PM | Show all posts
berpakaian namun sedang 'berbogel'....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 11-8-2022 12:57 AM
bahahahaha...umur I dari 30an dah menginjak 40

che Ta tetaplah pada skala baru nak menginjak 50an ...

Padahal garis2 kedut kerepot kat muka n tangan tu dah sama dgn acik2 pencen gomen
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 04:00 PM | Show all posts
Tetek ke tuh? Ke bra berlapikkan pad setebal 10mm?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur mcmni nak tetek tegang, filler je la. Nak muka tegang cucuk benang je. Nak apa lagi? Semua boleh buat. Sediakan duit je. Harga pun rasanya ramai je yang mampu. Buat dimple sebelah pun RM700. Buat dua belah ada diskaun sikit. Hah begitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I rase cantik je dia.. biar je la umur mcm tu nk bergaya pun. Sebab nmpak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia paling suka pose bergambar menyeringai naik tulang pipi.
Kalau amik gmbr yg itu je la gaya yg diulang2 sampai jamil mampos.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis aurat bila orang tak pakai tudung dia kecam, bila pakai tudung cakap terjojol sana sini. Mampus
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam anime dah rso dlm gamba no 3 tu. Kuat benor filternye
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dress tu style jacket kat atas..
kalau badan tegap or small breast nampak terletak lah..
Dia pkai xflattering sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:25 PM | Show all posts
okay je.
tabik cameraman kasi nampak gambar ni lawa
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:48 AM | Show all posts
iolss tengok biasa je design baju che ta ni.. awat polis fasion nak kalut sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua pun she masih vogue.. Suke i tgk org jenis camni compare budak bbnu yg dah mcm mak org
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:14 PM | Show all posts
event ni lah kan yg ada ponen pakai blazer ijau tu kann? ahakssss!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:59 AM | Show all posts
cheezel replied at 11-8-2022 12:45 AM
Biasa je. Tak sexy pun. Korang tu yg memang sangap sampai dok pandang tetek org. Meleis kuat sangap

Dlu kat FB pun ada teenagers llaki bru 16 thun dh kuat sangap, siap komen aku ni bru 16 thun tpi aku mmpu dh branakkan ank prmpuan org lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa jer….apa yg terjojolnya? Ramai netizen pakai baju nampak bentuk tetek macam tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Topi tu xyh pun xpe

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:18 AM | Show all posts
Edited by dekmieDandy at 15-8-2022 11:20 AM

nampak cam konsep baju si kylie time  met gala haritu

wedding dress dengan cap

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:53 AM | Show all posts
cm_vungtau replied at 11-8-2022 07:36 PM
Polis aurat bila orang tak pakai tudung dia kecam, bila pakai tudung cakap terjojol sana sini. Mampu ...

Susah nak puaskan hati polis aurat ni. Padahal tengok biasa je baju cik ta tu.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.118478 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list