CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 7288|Reply: 71

"Terbonjol Tet*k" - Mantap Sangat Ke Nasi Lemak Che Ta Sampai Kecam Macam Dia Tengah Bogel?

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 11:16 PM | Show all posts |Read mode
Apa guna bersusah payah mendapatkan bentuk tubuh badan langsing menawan jika tidak ditayang, kan?




Kredit foto: IG




Sebut sahaja nama Che Ta atau nama sebenarnya Rozita Che Wan, umum sudah dapat membayangkan busana-busana menawan yang tersarung elok pada tubuhnya.


Biarpun hampir menginjak usia 50-an, ramai peminat mengagumi dirinya yang kelihatan awet muda.






Kredit foto: IG






Lihat sahajalah penampilannya di Kedah Fashion Week 2022, baru-baru ini. Sempat juga dia 'cat walk' membuat penampilan khas di atas pentas. Fuh! Kalah anak dara.







Kredit foto: IG




Pun begitu, melihat komen-komen warganet di Facebook Nona yang berkongsi video Che Ta itu, ramai juga yang kurang senang dengan pemakaiannya tidak menutup aurat dengan sempurna.









Kredit foto: FB



Mantap sangat ke nasi lemak Che Ta sampai ramai sakit hati tengok? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde la buruk tapi tidakla cantik kebabom. Dah umur gitu kelaku mcm bbnu tu yg nmpk buruk
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Idok le beso buah nyior pun.. Kumbui jugek..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudiaaaa ratu kodiang catwalk d kpg halaman gittewwww .
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:26 PM | Show all posts
kopek nenek nak masuk pasca menopos dengan jubo layut pun korang gigih la nak mengecam siap jadi ustazah terjun sibuk pasal aurat si nenek ni...

masalahnya dik dekat malaysia ni memang masalah utama agama dan negara adalah manusia tak tutup aurat dengan betul ke? taktau ke ada lembaga yang hanya nampak dua bijik mata tapi kerja dok pedajal dan menganiaya orang sesama islam sesama melayu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya allllah bosannya aku dgn polis aurat ni... Pls laah wei....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya
Muka baru cucuk botox ka tegang ya amat
Jadi kembung macam ikan buntal
Lagi satu mana gambaq rumah dia
Takde tour ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham iols
Masuk duduk rapat2 dengan crowd tak pakai mask.
Masa kat runway seorang2 buat catwalk pakai mask pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 11:47 PM | Show all posts
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

choiii kaka tak tahu kah???

kan nenek kertu tak nak kalah ni ada bagitau lepas raya baru siap... tahun lepas masa pkp pun dia bagitahu lepas raya siap...

tapi tak di beritahu pun raya tahun bila... mungkin tahun 2090 kot buat masa ni hanya mampu photoshoot sana sini siap sewa suite hotel...

iols pun dah tak sabar nak tour istana kokdiang acik2 porum dah bertahun2 dah tunggu... dari sebelum covid lagi... alasan tahun depan pun kalau di tanya mesti jawapannya sama... lepas raya siap..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju ni mcm ala2 kylie pernah pakai ka  utk mrt gala x silap
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je. Tak sexy pun. Korang tu yg memang sangap sampai dok pandang tetek org. Meleis kuat sangap
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:00 AM | Show all posts
Kat ketet ja lah hampa duk tengok. Layut dah pun.  kat mana yg tejojol tu. Mata kau yg terjojol aku pecaya lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 11-8-2022 12:45 AM
Biasa je. Tak sexy pun. Korang tu yg memang sangap sampai dok pandang tetek org. Meleis kuat sangap

Yg dlm porem ni xnmpk sgt uols. Ada dkt fb a few pages share mmg terbonjol. I yg tgk pon rasa malu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 11:47 PM
choiii kaka tak tahu kah???

kan nenek kertu tak nak kalah ni ada bagitau lepas raya baru siap...  ...

Wakakakaka

Berapa kali raya daaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:22 AM | Show all posts
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

alaa kaka she.. ghuma bebila jer bleh tour, agaknya tgu hasil yinnai dia kan. sket lagi tayang ler tu nti.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat celah mananya dia tak tutup aurat dgn sempurna tu? Aku tgk elok je semua bungkus...netijen ni kan asyik la duk velek sambil jaga aurat org..aurat korg tu dh jaga elok sgt ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

Iols rasa filter betlebihan tu, sb nmpk licin sgt dah tu sekali pandang tak de rupa cikta kertu asli
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 11-8-2022 08:22 AM
alaa kaka she.. ghuma bebila jer bleh tour, agaknya tgu hasil yinnai dia kan. sket lagi tayang ler ...

Jarang2 Nekta humble bab harta benda
Sebab tu jadi curious takkan lah rumah jota2 tak sudi nak tunjuk

Wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 10-8-2022 11:43 PM
Tak faham iols
Masuk duduk rapat2 dengan crowd tak pakai mask.
Masa kat runway seorang2 buat catwalk ...

Sop bodoh..
Patut dh boleh buang face mask bagai tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:30 AM | Show all posts
alah benda pakai push up biase lerw...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:31 PM GMT+8 , Processed in 0.117671 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list