CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18476|Reply: 198

Yang Bagi Gift Itik Tu, Menyesal Tak Bila Neelofa Tak Hargai?

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 10:21 PM | Show all posts |Read mode
Tidak habis lagi orang mengata tentang Neelofa, terbaru isu hadiah (gift) pula menjadi bualan netizen.




Kredit foto: IG/TikTok




Dalam sesi live ketika berkongsi mengenai perancangannya mengeluarkan produk penjagaan kulit, ada penonton memberikan gift kepadanya, namun Neelofa kelihatan seolah-olah terlepas pandang dan meneruskan kata-katanya.




Kredit foto: TikTok




Selepas ditegur suaminya, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz supaya menghargai dan berterima kasih kepada mereka yang bermurah hati tersebut, barulah Neelofa berbuat demikian sebelum meneruskan celotehnya.







Tindakan netizen memberi gift kepada Neelofa bagaimanapun dipertikaikan warganet lain.


Dalam video sama, Neelofa juga meluahkan rasa marah dengan meminta nama Diana disekat kerana meninggalkan komen provokasi apabila membayangkan Fazura mengeluarkan produk inai seperti dia.







Neelofa juga dengan angkuh mendakwa seolah-olah tidak terjejas dengan laporan reseller terhadapnya.













Beberapa kali juga Pak Ustaz menegur tapi Neelofa buat tak endah je terhadap netizen yang memberi hadiah 'itik' itu. Tak kisah, katanya. Sombong, ya!












Banyak juga masalah dengan inai NunHa ya. Ini baru inai, kalau produk skincare dah berada di pasaran macam mana pula? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongkak laa selagi boleh...ingat boleh tutup ngan purdah ke dosa2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread apa benda ni?  Siapa org ni? Asyik ada thread bertubi2
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada few videos yg viral in tiktok hari ni. Memang agak bongkak jahlop ni dlm live tu. Gaya dia berckp pun mcm i dont really care gitu.

Katanya nnt bakal keluarkan skin care. Takkan guna agent lagi menurut jah. Beli kat kedai je. So kita tunggu la benak2 gi serbu beli skincare pulak. Dan tunggu drama apa lagi akan datang.

P/s: Jah punggg pakai lancome / la mer. Takdenya dia nak pakai skincare timbang kilo yg dia nak jual kat korang tu benak2 oiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:45 PM | Show all posts
Swan ni RM berapa ribu plak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahlopak hati2 ada lopak kat depan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:54 PM | Show all posts
kenapa lah lagi sheols try hard nak naikkk nak market produk... lepastu nak pedajal lagi ramai supaya jadi agen... lagi banyak terlondeh... lepas satu satu isu sekarang ni... si seteru pun tak sebegitu dulu masa lobenak gigih mengigih kutuk mengutuk sheols...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
yes. bukak la kedai. xyah la aniaya agent2 ni lagi. kita tgk retail sale direct to customer mcmana. baru tau quality product sendiri di terima org awam atau tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Be like Diana ????
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 yang bagi itik tu sedara mara dia juga
Sebab tu dia teruja
Acah2 ada fans sultan macam Ryan Bakery
Modus operandi sebijik Amber Heard upah fans bagi bunga lepas keluar court
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:46 PM | Show all posts
Bodoh la korang yg support jilat namatey si lofak ni. Dia angkuh and she don't give a damn pasal apa pun..dia dan dunia dia je. Dapat laki acah setak tapi tak reti nak tarbiah bini sendiri yg riak, angkuh dan kuat membongak. Tu buat skincare, kilang mana dia redah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak tau ka dia mmg berlagak sombong?
Sejak kes.saman Anzalna lagi angkuh sgt...ke mmg riak dia gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Angkuh!! Spesies macam ni pun masih ramai lagi ke hadap produk dia..euwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:51 PM | Show all posts
nampak gedik n berlagak jah di situ. niqab tapi tudung pun angkat atas bahu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk buat skincare pula. kiranya hayat inai jah ni tak lama dah yer. mcm susu dia juga.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:05 AM | Show all posts
Bijik ape LIVE yang sama bukak sampai pat belas ratus thread.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang bagi swan tuew rugi jer noks. Baik uols bagi kat iols jer, iols beribu2 lemon hargai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:28 AM | Show all posts
Bbnu ja byk kat titok. Tu yg dia berani kat sana ja pun. Try hard nak nampak manja dgn laki kesian laki x romantik. Tgk faz dgn fattah ok jahkepam ?

Dari zaman gaduh dgn anzalna aku dh pangkah pompuan ni. Yg benak2 semua tu buta perut
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak sopan lak tgk jah sangkut lengan atas bahu laki dia..jaga sikit penampilan tu..ni silap hari bulan kalau gaduh beraku engkau je ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 11-8-2022 12:28 AM
Bbnu ja byk kat titok. Tu yg dia berani kat sana ja pun. Try hard nak nampak manja dgn laki kesian l ...

Kan try hard nk bermanja depan benak.. Nti benak buat la video pasagan romantik konon.  Tp kesian laki tak berapa nk layan.  Puyu dok keras je situ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:15 PM GMT+8 , Processed in 0.122265 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list