CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Aksi bebas isteri dan suami orang dalam aksi membudayakan bertentangan dengan Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah sesuatu yang berani.Dipuji pejuang sekular dan liberal

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 11-8-2022 02:20 PM
sekngucing replied at 11-8-2022 12:40 AM
zaman iols sekolah rendah pakai seluar pendek

masa latihan sukan waktu petang..budak2 pompuan dtg ...


Apa nak hairan zaman jahilliyah tahin 60 puluhan tu.... Ramai cik gu cik gu pelateh kat maktab dipaksa pakai swimming suit kalu ambik sukan berenang. PE satu mata pelajaran penting jika mau jd guru terlateh. Mak aku kata student lelaki pun dah jemu tengok peha gebu rakan rakan sekelas..lecturer PE mak aku pun sama guna swimming suit. Masa awal merdeka dulu mata pelajaran agama  Islam disekolah aliran Inggeris tak termasuk dlm jadual waktu.tp di sek Methodist dan Convent Religeos Knowlegde  agama depa ada plk. Tiap jumaat semua dipaksa masuk chapel,  nyanyi nyanyi lagu depa....addey...teruk nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 11-8-2022 01:53 PM
Apa nak hairan zaman jahilliyah tahin 60 puluhan tu.... Ramai cik gu cik gu pelateh kat maktab dip ...

wah bestnya zaman tu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Daring ye filem dulu² .
Siap buka baju tinggal bra je..gesel2
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 11:36 PM
Aku lagi suka zaman dulu. Kalau ko tengok Piala Thomas 1992 kat Youtube, hampir tiada pompuan yang ...

Budak tak masuk tadik lagi pun dh di bungkus rapat2 skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bohsia memang selesa berkelakuan sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Mak oii daring nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 11:36 PM
Aku lagi suka zaman dulu. Kalau ko tengok Piala Thomas 1992 kat Youtube, hampir tiada pompuan yang ...

Kan zaman kita main netball, hoki,  pakai tight skirt pendek giler.. no legging..
kawan2 wakil negeri bersiap sedia jelaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:29 AM
Rasanya drama Turkiye tu lagik lite2 kucing banding adegan buka bra jilat2 geget2.

Hahaha.. mmg lain
Even citer korea, cina zmn skang pun xda bukak bra dr blkg gigit2 camtu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Sambil beromen sambil panggil makcik
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 11-8-2022 01:20 PM
Kan zaman kita main netball, hoki,  pakai tight skirt pendek giler.. no legging..
kawan2 wakil neg ...

Khensttttt

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
DeLuna85 replied at 11-8-2022 01:52 PM
Sambil beromen sambil panggil makcik

Tu yang aiol konfius. Hubungan incest ka itu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:36 PM | Show all posts
ni makcik incest ka makcik mak tiri ka acane nih? ahyoooo 50 shades of meleis
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MizzNaza replied at 11-8-2022 10:36 PM
ni makcik incest ka makcik mak tiri ka acane nih? ahyoooo 50 shades of meleis

Bukan lah. Sarimah belakon sebagai mak kepada gf si arman yadi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 09:57 PM
Tu yang aiol konfius. Hubungan incest ka itu?

Hahahah sabarlah nak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Apa ni kaka??? zmn2 melayu jahiliyah. Sukor dah x begini. Muka heroin tu mcm dato sarimah. Tggi hero zmn dlu. Skrg bantut2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:52 PM
Aiol ghasa lelaki tu Jins Shamsuddin. Bukan ka? Malas nak google. Tajuk filem ni Gelora.  Btw ...

Klau bdn ni i suka arwah sudin tu. Mcm u ckp lean n fit. Ada 6pack n otot tgn tanpa perlu ke gym
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 10-8-2022 11:22 PM
Homaigod.. terkejut saya tgk movies dulu2. Patut la ada gambar mak ioilss dulu2 pakai seksi giler..  ...

Masuk uni pon x pakai tudung, seluar ketat sbb tu kot mak skrg perambat sbb xmau kita ulang kesilapan they all. Tp x fair la kan? Nk gak merasa
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 11:36 PM
Aku lagi suka zaman dulu. Kalau ko tengok Piala Thomas 1992 kat Youtube, hampir tiada pompuan yang ...

Dlu xpakai tudung baju sopan jah. X ada terkeluar tetek terbonjol sana sini. Tp mak iols cerita zmn2 dlu 70an 80an masih jahil sbb kesan jajahan british. I cuma rasa syukur kita x jd mcm turki
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:33 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 11-8-2022 04:34 PM
Budak tak masuk tadik lagi pun dh di bungkus rapat2 skrg ni.

Siap cerita bangga ank sendiri nk pakai tudung. Dlm hari iols, ko tggu lg 10-20 thn, kalau dia menten bertudung, pakai herlok2, baru ko boleh bangga. Ni setakat umur 3-4thn pon nk bangga. Ada yg bangga sbb ank tu tau malu. Masa ni mmg la. Ko tgk la nanti dia dah dpt kwn2, nk jgk tau jati diri ank tu kuat ke x. Berboipren or not tu another story
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 11-8-2022 01:53 PM
Apa nak hairan zaman jahilliyah tahin 60 puluhan tu.... Ramai cik gu cik gu pelateh kat maktab dip ...

Iye sbb tersisa kesan jajahan british. Sbb tu i syukor now makin strict tanda islam lebih kuat. Klau x, smpai ke sudah la kita hanyut. Lantak la org nk ckp netizen now ukur dosa ke apa. Nasib baik masih ada netizen yg mulut jahat, kalau x, semua pakat2 jd mcm kak km n arwah chenon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.120312 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list