CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Aksi bebas isteri dan suami orang dalam aksi membudayakan bertentangan dengan Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah sesuatu yang berani.Dipuji pejuang sekular dan liberal

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 10-8-2022 04:29 PM
Ye betul la zaman skg kalau tak pakai tudung mcm satu kesalahan besar bg netizen.

Anak pompuan aiol kat SK pressured oleh rakan sebaya untuk bertudung padehal sheol baru darjah 1. Sheol tak tahan digelar Kristian la, non Moslem la, bila tak bertudung. Sukor la tak dipanggil kapir. Ai was like, watefucuk zaman aiol sekolah SK dulu tak sapa kesah budak kecik bertudung ka idok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 09:05 PM
Ntah la camna zaman tu. Tak tau PAS masa tu dok sebok aurat halal harom ka idok.

pas zaman tu siap menari  di majlia keraian lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:31 AM
Anak pompuan aiol kat SK pressured oleh rakan sebaya untuk bertudung padehal sheol baru darjah 1.  ...

zaman iols sekolah rendah pakai seluar pendek

masa latihan sukan waktu petang..budak2 pompuan dtg free hair semua
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 10-8-2022 04:40 PM
zaman iols sekolah rendah pakai seluar pendek

masa latihan sukan waktu petang..budak2 pompuan dtg ...

Iya. Kalau kat SJKC tu, dah darjah 6 pun masih pakai seluar pendek lagi. Sekarang tatau la dah cemana budayanya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 11:36 PM
Aku lagi suka zaman dulu. Kalau ko tengok Piala Thomas 1992 kat Youtube, hampir tiada pompuan yang ...

budak2 pompuan trmasuk.kawan aku nak keluar jalan2 bandar hujung minggu pakai skirt jeans

ya..ini di kelantan mid 90s
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:43 AM
Iya. Kalau kat SJKC tu, dah darjah 6 pun masih pakai seluar pendek lagi. Sekarang tatau la dah cem ...

ini di kelantan iya mid 90s...zaman tok guru memerintah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 10-8-2022 04:44 PM
ini di kelantan iya mid 90s...zaman tok guru memerintah...

Semoga dunia balik ke zaman 90's. Zaman lek2 je. Yang sebok gado di media, Mahathir dengan PAS je. DAP aku tak ingat zaman tu gimana, tak pemes. Rakyat aman bahgia walau gaji kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:31 AM
Anak pompuan aiol kat SK pressured oleh rakan sebaya untuk bertudung padehal sheol baru darjah 1.  ...

Kat sabah pun pressure pakai tudung gak ke?
Sis pakaikan pinafore je.
Masa iols darjah 4 iols pakai pinafore atas skit dari lutut. Baju dari darjah 1. Tak mampu nak buat baju banyak2.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:49 AM
Semoga dunia balik ke zaman 90's. Zaman lek2 je. Yang sebok gado di media, Mahathir dengan PAS je. ...

Che det vs ku li.


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 11-8-2022 12:44 AM
ini di kelantan iya mid 90s...zaman tok guru memerintah...

Budak sekolah chung hwa form 3 kot pakai seluar pendek je gi sekolah. Zmn tok guru.





Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 11-8-2022 01:10 AM
sekngucing replied at 11-8-2022 12:44 AM
budak2 pompuan trmasuk.kawan aku nak keluar jalan2 bandar hujung minggu pakai skirt jeans

ya..ini ...


Iols pernah tgk ada kapel pakai skirt pendek gi dating kat hankyu jaya.

Zmn sekarang pun amoi pakai seluar pendek sikit lagi nak nmpk cekpit kat bandar ni.
Ada tu yg selamba je masuk ofis lhdn. Tak kena halau pun.




Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang pesen budak2 pakai baju ketat skinny jeans tudung bonggol unta pakai selipar tapak tebal gi kb mall. Huduhnya pesen.


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:27 AM
Iya kot. Later works aruahnya Puteh Ramli banyak kena banned kan? Sebab terserlah sisi liberal heo ...

Heols buat cite daring sbb nak tarik manusia ke panggung tapi formulanya gagal. Nama p ramlee dah tak laku dan filem melayu terpaksa bersaing dengan filem2 luar dan wujudnya peti televisyen.


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Aiyoh,filem lucah apa yg ko post ni kak???nyaris nak tersembur air coklat aq,x sangka zaman dulu2 punya movie ada yg sama level ngan 50 shade of grey,kalo zaman skrg ada scene macam  ni boleh meletup netizen,mahu jadi isu panas  boleh buka 100 thread dalam forum cari
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-8-2022 05:03 PM
Kat sabah pun pressure pakai tudung gak ke?
Sis pakaikan pinafore je.
Masa iols darjah 4 iols paka ...

Iya ngkau. Pakai pinafore lagik la harus kena cop kapir terus anak aiol yach. Tapi sekolah anak aiol tu memang di kawasan kampung yang...Ntah la. Susah aiol nak cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 10-8-2022 05:45 PM
Aiyoh,filem lucah apa yg ko post ni kak???nyaris nak tersembur air coklat aq,x sangka zaman dulu2  ...

Mau tunggang terbalik setazah Asma jika movie sebegini keluar sekarang uols.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-8-2022 01:06 AM
Budak sekolah chung hwa form 3 kot pakai seluar pendek je gi sekolah. Zmn tok guru.

iol masa darjah 1

kelantan tahun 1996 beza sungguh dgn tahun 2006 walaupun sedekad saja

pompuan2 zaman tu ramai free hair..pakai jeans pakai skirt etc

selepas 1998 iols tgok perbezaan ketara
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-8-2022 12:31 AM
Anak pompuan aiol kat SK pressured oleh rakan sebaya untuk bertudung padehal sheol baru darjah 1.  ...

Yang saya perasan orang melayu ni jadi makin bodoh dan ekstrem bila beragama. Nilai toleransi hilang.Semuanya nak menunggang agama. Semuanya nak jadi ustaz dan ustazah duk nasihat artis di media sosial. Wtf. Takde benda lain yang lebih berfaedah ke nak buat? Duk layan artis tu buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Hahaha…..lagi dasat artis dulu2. Dgn tali bra terbukanya, dgn suara dengusan nak start buat seks.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:51 AM | Show all posts
emma kot, jah lop pun pernah bergeselan ngan zul aripin...

memasing ada otak, boleh pikir mana yang boleh dan mana yang tak boleh..dah depa nak bergesel walau dah tahu benda tu berdosa, bior depa yang doakan diri sendiri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.119619 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list