CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Aksi bebas isteri dan suami orang dalam aksi membudayakan bertentangan dengan Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah sesuatu yang berani.Dipuji pejuang sekular dan liberal

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 01:06 PM
Filem-filem lamadalam youtube tu copy dari Astro kan? Mungkin dah kena copyright strike. Saya cari ...

Iya, sepertinya begitu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 09:15 PM | Show all posts
WeAiNe replied at 10-8-2022 09:09 PM
ada soft porn juga ke dalam tu?
so tak ada beza dulu dan sekarang

Filem-filem horor melayu zaman dulu mmg betul-betul seram. Dengan elemen tahyul dan khurafat mmg kuat,tak bertapis langsung. Tak mcm zaman sekarang filem seram duk sumbat elemen agama.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 01:15 PM
Filem-filem horor melayu zaman dulu mmg betul-betul seram. Dengan elemen tahyul dan khurafat mmg k ...

Aiol suka filem dongeng dulu2. Penuh kuasa sakti unsur khurafat menawan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Kalo kata ini apak kandong Nizam Jedi kantoi ganja tu aku purcaya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk nya SJ, dengan leher kembang, bulu2 beard macam nak tumbuh kehitaman kat leher. Huntong masih laku jadi hero. Jaga2 lah adab kot ye pun berlakon. Tak malu ke dah beranak pinak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 09:06 PM
Filem-filem lamadalam youtube tu copy dari Astro kan? Mungkin dah kena copyright strike. Saya cari ...

Dua tahun lepas sempat tgk Rahsia kat youtube. Skrg byk yg kena delete kt youtube.


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 09:15 PM
Filem-filem horor melayu zaman dulu mmg betul-betul seram. Dengan elemen tahyul dan khurafat mmg k ...

Noor Islam siap ada patung besar dan tok sami.

Raja Bersiong ada tok sami.


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 09:01 PM
Aiol cuba carik adegan panas dari filim Dr Rushdi tapi dah tak wujud versi uncut di Youtube itu. Dul ...

Tgk dr rushdie kat astro tahun 2007. Mmg xde cut apa pun scene berlari.dgn baju tido keliling katil.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 10:29 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:49 PM
Aku baru perasan hero hensem tu aruahnya Jins Shamsuddin, kan? Sarimah pula dah berkelubung suci a ...

bkn jins la kalo taksalah tuh abangnya arwah latif ibrahim/khatijah ibrahim
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Kannn.....

Mcm le org dulu tu maksum sgt.....lg teruk dari skrg
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Zmn ni xda ustaz ustazah youtube .. nak dakwah
Takda polis aurat.. so mana sama..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Homaigod.. terkejut saya tgk movies dulu2. Patut la ada gambar mak ioilss dulu2 pakai seksi giler.. tp bila I pakai sexy kena hambat pulak. Lg pulak zaman disco boney M.. penah gak mak ioilss terlepas ckp. Maigod.. org dulu lg daring kan dr kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 10-8-2022 11:22 PM
Homaigod.. terkejut saya tgk movies dulu2. Patut la ada gambar mak ioilss dulu2 pakai seksi giler..  ...

Kalau zaman p ramlee gi kelab malam sopan je pakai kebaya. Perempuan joget pakai kebaya. Main judi mahjong pun pakai kebaya pendek ketat.


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 10-8-2022 02:58 PM
Zmn ni xda ustaz ustazah youtube .. nak dakwah
Takda polis aurat.. so mana sama..

Aku lagi suka zaman dulu. Kalau ko tengok Piala Thomas 1992 kat Youtube, hampir tiada pompuan yang bertudung di kalangan penonton. Sekarang ini rimas aku. Budak tadika pun dah disuruh tutup aurat. Retis2 pun tonggang agama sebok tutup aurat kunun tapi masih bergelumang dalam bidang maksiat. Ironi betul.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 10-8-2022 08:46 PM
Hanya Islam ahlus sunnah wal jamaah Al-Asya’irah wal Maturidiyah masuk syurga..

Saja la menyampuk. La hang dok menara ka pindah cyberjaya dah? Dok pakai spek bulat lagi ka la?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Wow..setaraf adegan panas drama turkiye sgt malaysia suatu masa duluhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 08:40 PM
Apa lah sangat adegan tu.

Banding dengan INIH:

Itu pasal la citer ni kena banned kan..ke x dpt sambutan..sisi lain arahah Allahyarham P Ramlee
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 10-8-2022 04:21 PM
Itu pasal la citer ni kena banned kan..ke x dpt sambutan..sisi lain arahah Allahyarham P Ramlee

Iya kot. Later works aruahnya Puteh Ramli banyak kena banned kan? Sebab terserlah sisi liberal heols.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 11:36 PM
Aku lagi suka zaman dulu. Kalau ko tengok Piala Thomas 1992 kat Youtube, hampir tiada pompuan yang ...

Ye betul la zaman skg kalau tak pakai tudung mcm satu kesalahan besar bg netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
damsel_fiji replied at 10-8-2022 04:01 PM
Wow..setaraf adegan panas drama turkiye sgt malaysia suatu masa duluhh

Rasanya drama Turkiye tu lagik lite2 kucing banding adegan buka bra jilat2 geget2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:30 PM GMT+8 , Processed in 0.102179 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list