CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 40230|Reply: 205

Noor Nabila, Engku Emran Bercerai?

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 03:51 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini Noor Nabila dah padam semua gambar bersama  Engku Emran.


Sekali lagi semuanya gempar bila sebuah video tular di TikTok, menyatakan pasangan ini sudah bercerai.








Namun bukan media Malaysia, sebaliknya media Indonesia yang melaporkan kisah terbabit.


Ada juga yang menulis  tajuk bekas suami Laudya Cynthia Bella dikhabarkan bercerai serta mengatakan Engku Emran bukan orang sembarangan.





Video tersebut nampaknya mendapat perhatian netizen Malaysia yang terkejut kerana langsung tak dengar berita apa pun di sini.


Setakat ini tiada pengesahan dari pihak Nabila atau Emran. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 03:52 PM | Show all posts
tanjat titeww
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:56 PM | Show all posts
kalau betul perlu kee kita terkejut nyahhh???

iols rasa sebelum sheols kahwin dengan memerang pun dah boleh dapat dejavu ala2 makcik sittah annur tu yang artikel bercerai akan keluar kat porum ni in the end...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul.... Boleh buat group WhatsApp dengan Tasha Hudson..haha kerja menyusun penis
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lah....may the fourth be with u...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 03:56 PM
kalau betul perlu kee kita terkejut nyahhh???

iols rasa sebelum sheols kahwin dengan memerang pun d ...

cukup lah kita sekadae mnggelabah tetkss dgn hayunan tetkss yg mnggelabah tu mcm tetkss jahhhinnai catwalk time pseyen week. gituhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ratu n Bella yg jelita dan kaya raya pun diceraikan ..apatah lg Nabila yg biasa2 je dan fizikal mcm jantan..x heran
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziahla kalo betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 04:02 PM | Show all posts
ntah2 betul kot, klu tak takkan diaorg diam je dgr berita tu, klu tak mesti dah kne saman media indon tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk je jodoh orang kann..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:03 PM | Show all posts
wahai para lelaki, cukuplah setia pada seorang wanita shja.. awat la asyik bertukar2 nehh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:05 PM | Show all posts
laju je seberang eh bergosipan...setajam silet ahgittuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:06 PM | Show all posts
angin bertiup kencang...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:07 PM | Show all posts
terkejut kali ni berita yindon lg pantas dari mesia
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:08 PM | Show all posts
seperti yg dijangka oleh makcik porom
apa yg nak tekejutnye pon *fliphair*

yg sorang kawin, yg sorang cerai
elok lah kan

geli lah tengok wajah sebesar talam tersebut
tukar pic lain lah

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Same old same old. Selamat menikah again, Nabirah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bahagiaselalu replied at 10-8-2022 04:03 PM
wahai para lelaki, cukuplah setia pada seorang wanita shja.. awat la asyik bertukar2 nehh

X blh..lelaki cpat bosan haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:16 PM | Show all posts
sejak dari 3 ogos berita indon tulis benda ni? time ni kat porom pun ada speku tapi hujung-hujung si bella ni tunjuk gambas toklaki dia peluk2 bagai kelar dalam ig sepupu si idham tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:17 PM | Show all posts
ingatkan dh jumpa yg sekupu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 10-8-2022 04:00 PM
Ratu n Bella yg jelita dan kaya raya pun diceraikan ..apatah lg Nabila yg biasa2 je dan fizikal mcm  ...

Fizikal mcm jantan? Omg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:51 AM GMT+8 , Processed in 0.115300 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list