CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Dr. Hafeez tegur netizen yang melabel Pesakit Cacar Monyet Dikaitkan Dengan ‘Gay’ dan bahayanya golongan MSM

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ex laki lufya ke..he kan krik krik kalau tgk gaya dia posing kn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia pun mcm kaki play back.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 10-8-2022 02:59 PM
msm pun bukan kategori lgbt ke?
macam sesuatu je doktor ni..

Kalau aku fahamla apa doc ni maksudkan
Msm ni takda feeling more on sexual purpose
Lgbt tu grp yg berkasih sayang dgn partner giteww
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp ummah melayu suka feeling suci dgn mentaliti   suka memadankan org lain. Esok2 jadi macam covid dulu ummah melayu kondem warga China lepas tu ha dgn sedara mara mak bapak kaum kerabat kau smua kena covid
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:21 PM | Show all posts
whatever doc...gay pox forever
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau jela mulut netizen mana boleh tutup. Baik doc yang jejaga.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:53 PM | Show all posts
green~tea replied at 10-8-2022 03:51 PM
So sebenarnya cacar monyet ni merebak melalui bontot lah ye...  so golongan MSM ni diharomkan dari b ...

  bontot berkerak macam bontot kuali
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Puiii.. Doktor dok pusing2 tapi statistik dan fakta telah membuktikan golongan gay penyebar terbesar monkey pox nieyh. Samalah dengan hiv ittuew. Stop jaga hati puak lgbtqia nieyh. Nak jaga sangat, pi ikut sajat lari ke ostolia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-8-2022 04:24 PM
MSM tu bisex la kan... still under category lgbt.. dah kenapa nak berlapik2 definition

Entahnya. Still under one umbrella. Apo nak pusing2 tapi fakta sama jurr
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MSM ni jenis gay closet yg in denial. Padahal main pondan/gayboy. Tp ngaku straight.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mmg tu punca nak deny kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 10-8-2022 03:00 PM
Dr pakar ke tak dia ni yg gigih sgt......

Dia id specialist kat sg buloh tu. Ala dia ok je la, bnyk menceceh tapi x annoying mcm doktor2 lain.  Mse kecoh patient dgn staf kkm biadap kat tiktok pon dia back up patient, ckp ramai doktor2 ni x pandai komunikasi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 10-8-2022 10:14 PM
Dia id specialist kat sg buloh tu. Ala dia ok je la, bnyk menceceh tapi x annoying mcm doktor2 lai ...

Sebab dia bckup pesakit trus puji. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 10-8-2022 10:18 PM
Sebab dia bckup pesakit trus puji. Haha

Lol time aku puji amalina kau takde pulak nk komen?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:13 AM | Show all posts
nak maki, maki aja lah..apa pulak nak jaga sensitiviti..

dulu tabligh kena covid pun seronok yach semua maki berjemaah siap doakan supaya mampus geng2 tabligh tu..sambil2 tu post pulak fakta dari kkm, dari WHO, dari pengamal perubatan pasal covid..

hat ni bila WHO bawa fakta pasal monkeypox tibah semua pakat jaga sensitiviti, fakta tak lengkap, WHO tipu statistik..punde!
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MSM yg tak identify diri as gayah? Itu gayah lemari in denial nokkss..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Doc ni masih in the closet ke? Bukan main bela golongan lgbtq ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Monkey pox mudah di jankiti dan spread kepada golongan practising multiple partner... Memang bukan hanya dari gay/lgbt saja hetero juga boleh di jankiti...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 10-8-2022 04:02 PM
Acik2 semua pemalas baca. Dia cakap golongan MSM yakni male having sex with male ialah golongan pali ...

Cakap jelah bisex kan ke mudah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada je isu2 yg berkaitan golongan straight macam pembuangan anak haram, STD..apa komen ummah terpaling suci? Stop berzina? Stop pelacuran? Stop keluar dating dengan bukan muhrim? Ada kempen ke?

Cuba adik2 pejam mata, bayangkan... Dalam 10,000 kelahiran, kenapa Allah bagi kecacatan seperti rabun dan buta? Kenapa Allah tak bagi semua baby 100% cukup sifat???

Sekarang imagine pula, kenapa dalam 10,000 kelahiran, manusia2 seperti adik2 ni nak iktiraf jantina sebagai dua saja? Begitu juga keinginan seksual hanya satu...yg lain2 disifatkan sebagai luar tabii...? Wah, adik2 dah boleh jadi Tuhan, mencipta manusia yg perfect...syabas!!!
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 10:03 AM GMT+8 , Processed in 0.115764 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list