CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Banyak Kali Pergi Mekah Tapi Perangai..."-Ifa Raziah, Kak KM Goyang Gerudi Di Majlis Akikah Anak Addy Kana

[Copy link]
Post time 12-8-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 10-8-2022 12:29 PM
pemuja mereka mesti backup punya..cakap duit halal..marhen je yg jelous..huhuhu

Yg x fhm mcm mana mereka boleh ada pemuja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 10-8-2022 08:00 PM
Ramainya kawan dia.. Dulu laki dia most wanted, kawancsemua takda. Dia jemput juga eh fake friends d ...

Some people dia x bole jd lonely walau sekejap even sekeliling dia tau mereka jenis fake friends mengata tikam blkg bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang sengaja buat gini biar viral.
Nama disebut kat media. At least adalah nama panas sikit sebab ifa pukpuk ni bukan ke akan ada dlm program tv3 Terpaling Juara... Mcm tak faham MO artis mcm ni

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:46 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 12-8-2022 07:25 AM
Yg x fhm mcm mana mereka boleh ada pemuja

berdasarkan pemerhatian selalunya pemuja pemuji budak2 BBNU atau wanita2
yang hadap retis, influencer ni reply komen diaorg..

sebab tu gigih puji macam2 walaupun perkara tu sebenarnya dah terang2 salah atau x mendatangkan faedah.


Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 12-8-2022 01:24 AM
Boleh kot cancel aretizzz yang berkawan dengan golongan2 caprut penipu duit orang ni. Iols saw zulin ...

Si bella bini alip ajiz tuew macam mana boleyh terselit. Tapaham iols kekdahnya. Apa connection sheols?
Retis yang perlu diboikot kerna bergelumang dengan scammers:
1. Acik ipah
2. Bella bajet comel stillah
3. Julin ajiz
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ShyDoll replied at 10-8-2022 12:26 PM
Patutla besar rantai Iffa. Berkawan dengan geng scammer..hmm..

Eh takklahhhh...bukan scammer diaorg ada paid review, job back to back walau jarang kuar tv, laporan cukai ok xder masalag  ----> menurut acik forum dlm benang keknis
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 12-8-2022 12:46 PM
berdasarkan pemerhatian selalunya pemuja pemuji budak2 BBNU atau wanita2
yang hadap retis, influen ...

Sadisnya hadap reply artis....
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:21 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 12-8-2022 12:54 PM
Eh takklahhhh...bukan scammer diaorg ada paid review, job back to back walau jarang kuar tv, lapor ...

Bahahahahah..oppss..tersalah la kita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ShyDoll replied at 12-8-2022 05:21 PM
Bahahahahah..oppss..tersalah la kita

Saja jerrr gurauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
laaaa...aku mati2 fikir ni majlis kawen.tp kan wondering juga sungguh peel n pakaian ala2 barat tp muka laki sekalian tersangatla caprut melayu tulen.x laku kah d kalangan kokesen.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Akikah ke party kabaret ni?


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 12-8-2022 12:48 PM
Si bella bini alip ajiz tuew macam mana boleyh terselit. Tapaham iols kekdahnya. Apa connection sh ...

Emma dan bubur cacha kembung pun baik dgn scammer laki bini ni
Mcm mn lah scammers laki bini ni boleh bermewah2 lagi? Kenapa semua harta x kena sita
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Akikah tu awal2 je. Pastu setaz balik dia turn pada majlis party disco version gelek lah. Owner kan ada club. Tak dpt gi club gelek ler kat majlis dia. Takda pun goyang gerudi just gelek biasa. Korang x pernah gi majlis party yg ada gelek ke. Majlis org kahwin, annual dinner dll pun ada gelek2. Acik2 forum semua baik2 dan muslimah x pernah gelek2 clubbing pun x pernah gi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 14-8-2022 09:03 PM
Emma dan bubur cacha kembung pun baik dgn scammer laki bini ni
Mcm mn lah scammers laki bini ni bo ...

Bak kata salah satu scammer under addy gomok nieyh, haruslah heols akan lepas dan akan teruskan keje2 harom nieyh. Kabel fiber uols. Ada lagi kot bideo pengakuan scammer ittuew di utiub. Weols dan acik2 pencen ajerlah kena beringat sikit jangan masuk jerangkap janton neraka nieyh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:40 AM | Show all posts
tengok mende2 mcm ni dah macam kat indon, takde beza dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 12:59 PM | Show all posts
geli..majlis apa ni....majlis kahwin ke potong jambul. apsal di scammer ni kawin lagi? anniversary ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada jodoh Soeb ngan wat*t*k , bolehlah dia join party ni nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:50 PM GMT+8 , Processed in 0.087368 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list