CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Banyak Kali Pergi Mekah Tapi Perangai..."-Ifa Raziah, Kak KM Goyang Gerudi Di Majlis Akikah Anak Addy Kana

[Copy link]
Post time 10-8-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci tgk perbuatan sia2 these so called muslims yg  nmpk lebih kafir drpd org kafir.
Semoga dpt hidayah org2 camni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 03:42 PM | Show all posts
kuruih naaa bini addy kana ni lepas beranak. kagum iols
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh tak kalo aku mls nak doakan set2 ni dpt hidayah..
Sbb derang ni angkuh sgt. Bkn sikit2 punya biadap. Dah tu kalo tiba2 dpt hidayah terus berlagak mcm suci sgt smbl paksa2 org delete gmbr2 video2 xsenonoh derang..  
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
low class sgt gelek2x ni. memalukan bangsa negara.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Scammer besar Malaysia buat majlis akikah cenggitu...
Siap goyang gerudi, nyeksi bagai...
Nampak naw takleh guna duit secara "halal"
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Akikah tu luaran je kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:18 PM | Show all posts
Cyempaka replied at 10-8-2022 03:46 PM
Blh tak kalo aku mls nak doakan set2 ni dpt hidayah..
Sbb derang ni angkuh sgt. Bkn sikit2 punya  ...

tu pun kot sempat sendiri mintak org delete..
kalau dibuatnyer sampai roh dah tinggalkan jasad tak dapat hidayah.. dah menyusahkan waris yg tinggal pulak mintak netizen jgn share gambar2/video tgh menggelenyar tu.


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayu.. lembut lagi baby shima tu bergelek ????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-8-2022 02:15 PM
Jgn mengata sis2 sekalian, dia ni pon ramai penyembah tau sbb katanya hubungan baik dgn family

N ...

Tu la.. terkejut kejap. Ni majlis kekah ke swinger partehhh. Iouls tengok majlis christening omputih pon sopan2 je yang datang
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih teruk dari indon perangai depa ni..majlis akikah ko tayang tetek bontot layut. Semoga mati cepat
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Spekuan iols pasal acik ipah nieyh mewah kerna cuci duit semakin menunjukkan alamat2 yang sohih. Manakan tidak, sendu di arena seni apatah lagi di arena bisnes tapi mampo beli penthouse. Boleyh beli datuk dan anugerah bisnes pon. Setakat anjur karnival, didie alias pon buat tapi tak pernah nampak didie bermewahan gini.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Also, mangkak2 nieyh enjoy yach buat partay pakai duit acik2 pencen, epf. Saitonn naw majlis aqiqah jadi majlis lagha. Nieyh kira menghina Islam, harap usop azmi buat press conference pasal si gemok akibat makan duit haram dan bini poyo heols.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 10-8-2022 03:04 PM
Kak kmak ni khuensss x sedar ke perut die buncit nak mampus ade hati pakai camtu...jijiksss hokehhh. ...

Sheols pakai baju high end pon nampak busok kerna body sheols katang, lurus, no shape at all. Bodi acik eton meon dan pemgasas jamu mak dara lagi lawa. Tade buntot, tuew sebab kena menonggeng untuk menonjolkan buntot. Jual jamu tapi badan sundiri nan hado.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Gumball replied at 10-8-2022 04:06 PM
Scammer besar Malaysia buat majlis akikah cenggitu...
Siap goyang gerudi, nyeksi bagai...
Nampak naw ...

duit panas chuols..majlis kena la seiring panas goyang gerudi baju tak cukup kain suma..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 10-8-2022 09:26 AM
Sheols pakai baju high end pon nampak busok kerna body sheols katang, lurus, no shape at all. Bodi ...

Dengan lengan besar gabak mcm bodybuilder adoiiiilahh die ni rumah die semua cermin pecah sbb asal die nak tengok cermin automatic cermin die retak seribu...hahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 10-8-2022 05:32 PM
Dengan lengan besar gabak mcm bodybuilder adoiiiilahh die ni rumah die semua cermin pecah sbb asal ...

Yang iols mengekek gelak2 kerna masih ada sisa2 tololwers sheols yang puji sheols kurus. Kurus tang mana pon iols tatau, mungkin di hidong atau telinga.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow...untung jadi scammer
Takde plk yg berdendam hire sape2 utk tuttt je si scammer ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 10-8-2022 02:22 PM
si km tu kat mana pun nak bergelek dgn perut buncit bontot lebar tu
mmg dah x ada kemaluan

Kak KM ni betul ke sedara topui?
Ada gmbr dia dgn KM berbaju pink
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 07:09 PM | Show all posts
scammer kumpul kt umah scammer
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan cam gitu ada hati pakai ketat melekat. Tunjuk perut. Rasa sebelum kluar dah tengok cermin tapi terhijab kot. Lemak merata.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:37 PM GMT+8 , Processed in 0.101147 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list