CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ultra78

[Tempatan] Belia Melayu aktif seks

  [Copy link]
Post time 12-8-2022 11:17 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 12-8-2022 11:20 PM

Nak besuka ria mohon pakai protection ehhh mengeseks laa bpuluh kali pun ok....cuma me ollsss taknak anak luar nikah terbeban dgn dosa korang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-8-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tangkap..hukum semua

rejam dgn batu di khalayak ramai
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 09:03 PM
Acik2 yang kongkek around di porom ni Sabahan kew?

Tak baikkkk ckp gitu cikgu

Acik acik porem SME hijabista

Kongkek around..perghhhh kan main word cigu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 12-8-2022 11:29 PM
Tak baikkkk ckp gitu cikgu

Acik acik porem SME hijabista

Hai Aji. Biasalah kite Aji. Nah lagu untuk Aji.

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 9-8-2022 06:26 PM
Kemain durex buat kempen mengkondom. Lobai pas ok ka tu

Kurex tersenyum sinis.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-8-2022 11:01 AM
ko takut pun, ko tetap kena kawen ipan.. jangan jadi gay boleh takkk

Sis, ada iols nampak hari tu lobai ipan meroyan dekat thread mana ntah ,kena kuar duit belanja lebih utk percutian anak bini . Spesis kedeks si ipan ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 14-8-2022 12:34 AM
dua_chzy replied at 10-8-2022 11:02 PM
Kalau betul dah lama aiol kongkek haram berzina sana sini Aina. Apedehal tak luak pon kata Changa. ...


Pehhhh pedasssss

Kongkek around is one thing.. anak luar nikah pun hado.... 2 orang kan  
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 13-8-2022 11:54 PM
Sis, ada iols nampak hari tu lobai ipan meroyan dekat thread mana ntah ,kena kuar duit belanja leb ...

Hehehe.. harus mak skodeng lobai jumud meroyan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 10-8-2022 10:11 PM
Acik yang kuat beromen dengar nya orang Temerloh

I dengar perempuan Sabah memang kuat beromen,  ...


Acik temerloh dan jerantot mendoniaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:05 AM | Show all posts
sekngucing replied at 11-8-2022 01:12 AM
camana tuhan terpikir nak jadikan perhububgan seks ni yaaa
ada malaikat kasi nasihat ke camana sebab ...

Adoiiii kelakarlah ko ki sengkucing oiiiii, masalahnya tuhan pun kita tak pernah jumpa nak tanya mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:07 AM | Show all posts
Make love not war
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:10 AM | Show all posts
Bagi aku nafsu seks qdalah fitrah semulajadi manusia so ko kawin tak kawin nafsu sex mmg wujud klu dah tekan suis. Asalkan bertanggungjawab dan tahu jaga diri baik lelaki mahupun perempuan. Itu yg penting.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 13-8-2022 04:04 PM
Pehhhh pedasssss   

Kongkek around is one thing.. anak luar nikah pun hado.... 2 o ...

Gitular kata gosip yang bertebaran di ladang anggur.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 14-8-2022 12:04 AM
Pehhhh pedasssss   

Kongkek around is one thing.. anak luar nikah pun hado.... 2 o ...

Yang pasal ada 2 orang luar nikah tu tak pernah dengar pulak… sape dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:40 PM GMT+8 , Processed in 0.121977 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list