CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ultra78

[Tempatan] Belia Melayu aktif seks

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman 90an dulu ada iklan kondom dari kkm.. Guna kondom elak penyakit. Play safe pastikan pki kondom, ni dah sedap2 buang sepah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 05:08 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 09:45 PM
Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah s ...

knp uolls tak ikut kerani gundu tu menjalang?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 05:41 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 09:45 PM
Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah s ...

dubuk dah lama nak tanya.. dp tu gambar mende?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 10-8-2022 09:41 AM
dubuk dah lama nak tanya.. dp tu gambar mende?

Gamba ketiak ponen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:42 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 10:14 PM
Masa tu sheol 40an. La ni dah 50an, tatau masih aktif membirah ka idok. Dan ghasanya masih berlaki ...

perempuan sabahan memang kuat high ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:55 PM | Show all posts
responden 18 hingga 30..

tu kalau responden bawah umo, mau sakit jantung tengok nombor..

ramai yang tak mampu jaga kesucian dan kehormatan masing2,
tapi tak lupa, ramai juga yang mampu menjaga alat sulit sendiri daripada yang bukan halal.

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketinggalan zaman. Thread dah ada semalam.

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 10-8-2022 12:42 PM
perempuan sabahan memang kuat high ke

Acik2 yang kongkek around di porom ni Sabahan kew?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-8-2022 09:03 PM
Acik2 yang kongkek around di porom ni Sabahan kew?

Acik yang kuat beromen dengar nya orang Temerloh

I dengar perempuan Sabah memang kuat beromen, senang ajak main, betul ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 10-8-2022 02:11 PM
Acik yang kuat beromen dengar nya orang Temerloh

I dengar perempuan Sabah memang kuat beromen,  ...

Kalau betul dah lama aiol kongkek haram berzina sana sini Aina. Apedehal tak luak pon kata Changa.

Aiol lak dengar pompuan Melayu ni nama ja kapla atas bertutop, kapla bawah terbukak luas. Buktinya acik Temerloh dan acik2 porom yang skendel haram sana sini sampai hada pulok tu disyaki ada anak luar nikah sesama poromer.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila disebut umo 22 tahun & aktif sex, sure lah free sex. Aiyoo tu pun tak dapat pick up ka.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila disebut umo 22 tahun & aktif sex, sure lah free sex. Aiyoo tu pun tak dapat pick up ka.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw. Hidop melayu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
camana tuhan terpikir nak jadikan perhububgan seks ni yaaa
ada malaikat kasi nasihat ke camana sebab ia sangat unik!
dua jantina berlainan datang berlaga
kambing sesama kaming
kucing sesama kucing
manusia sesama manusia
berlaga
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 10-8-2022 10:11 PM
Acik yang kuat beromen dengar nya orang Temerloh

I dengar perempuan Sabah memang kuat beromen,  ...

beromen ni dating kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi budak2 tgk citer Juno..igt best ke jadi teen mom..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 08:29 PM | Show all posts
shop_girl replied at 12-8-2022 08:23 PM
Bagi budak2 tgk citer Juno..igt best ke jadi teen mom..

diorang bukan nak jadi mak sangat, nak menyedap je
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 12-8-2022 08:29 PM
diorang bukan nak jadi mak sangat, nak menyedap je

Sebab tu kena tunjuk movie tu..just 1 night of fun can lead to 9 months of disaster.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 10-8-2022 05:08 PM
knp uolls tak ikut kerani gundu tu menjalang?

Mana ko tahu dia tak already menjalang selama ini ipan?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 11:08 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 12-8-2022 08:36 PM
Mana ko tahu dia tak already menjalang selama ini ipan?

Kahkahkahkahkahkah

she's already a dick sucker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:46 AM GMT+8 , Processed in 0.145351 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list