CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ultra78

[Tempatan] Belia Melayu aktif seks

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat IK
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-8-2022 11:08 PM
yang tegur i pakai mencolok mata tak syariah compliant tu... adalah acik tudung bawal yang cret me ...

Macamtu la attire you dulu sampai sekarang i rasa. Takde berubah menjadi see-through shoulders, turban ke or fit onesies
Tak pernah tengok gambar u expose lutut/betis
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah tu
Banyak bbnu darkside twitter, tinder, omi apa bagai mencelup ONS merata riti
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:03 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 10:14 PM
Masa tu sheol 40an. La ni dah 50an, tatau masih aktif membirah ka idok. Dan ghasanya masih berlaki ...

gatal biji fetish pelik benar kawan kaka ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:05 AM | Show all posts
evlinne replied at 10-8-2022 02:53 AM
Betul lah tu
Banyak bbnu darkside twitter, tinder, omi apa bagai mencelup ONS merata riti

setuju sgt2 semua sebab APPS. sanalah lubuk bohsia bohjan melampiaskan nafsu lepas dah gaduh sesama mereka sebarkan gambar video cycle yg sama je. kaka jangka apa berlaku kt korea akan berlaku di malaysia. remarks my word
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:47 AM | Show all posts
Efhgghhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:53 AM | Show all posts
gigihnya durex buat kajian celup2
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:56 AM | Show all posts
sebab tu aku selalu ckp wanita zaman skrg ni berkualiti rendah...takut dgn statistik ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 10:08 AM | Show all posts
apa nak jadi anak muda zaman skrg. keje nak senang, belajar malas. agama tolak tepi. i bet kalau umur bawah 22 tahun ni belum kawin lah ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:14 AM | Show all posts
selain ambil blood test semasa kawin, perlu ada 'virgin test' kpd pasangan wanita sekiranya hendak berkahwin...utk janda2 dan balu2 tak perlu...utk first time kawin shj...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:24 AM | Show all posts
Gefegefegegeh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:52 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 09:45 PM
Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah s ...

sis, ai kenot sis. persis babi cina pinkish. hahahahhaha. apadehal kan gundu, janji senang dapat teknik mantap kata jantan2 gersang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:01 AM | Show all posts
ifanonline replied at 10-8-2022 09:56 AM
sebab tu aku selalu ckp wanita zaman skrg ni berkualiti rendah...takut dgn statistik ni...

ko takut pun, ko tetap kena kawen ipan.. jangan jadi gay boleh takkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:02 AM | Show all posts
KIM.K replied at 10-8-2022 02:33 AM
Macamtu la attire you dulu sampai sekarang i rasa. Takde berubah menjadi see-through shoulders, tu ...

takmo le berubah jadi seksi.. huhuhu...

iols ni sejenis simple je... masih ada rasa malu walau tudung tak labuh tutup dada pun... tetek kecik je ye dok.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:04 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-8-2022 08:05 AM
setuju sgt2 semua sebab APPS. sanalah lubuk bohsia bohjan melampiaskan nafsu lepas dah gaduh ses ...

korea? mmg banyak ehhh kes2 gini..

iols ingatkan acik2 forem clan bohsia tua tu je daring sebegini.. rupanya deme berkiblatkan korean
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 09:45 PM
Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah s ...

fetish kat landwhale lettew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 01:32 PM | Show all posts

Semakin Ramai Individu Bawah 22 Tahun Lakukan Seks

Gambar hiasan


Tinjauan Kesihatan Seksual dan Kesejahteraan Hubungan Intim Durex Malaysia yang dijalankan secara dalam talian pada April dan Mei lalu mendapati semakin ramai golongan belia di negara ini melakukan hubungan seks secara aktif termasuk individu berusia 22 tahun pada tahun ini berbanding enam tahun lalu.



Memetik laporan Harian Metro, kajian membabitkan 1,089 responden berusia 18 hingga 30 tahun, 51 peratus daripada mereka adalah belia Melayu.



Pengarah Pemasaran Reckitt Benckiser, Tiffany Tang berkata, hasil kajian mendapati sebanyak 35.4 peratus golongan belia mengakui pernah melakukan hubungan seks iaitu meningkat hampir 20 peratus berbanding hanya 18.8 peratus pada 2016.



Tiffany Tang. SUMBER Harian Metro



"Sebanyak 62 peratus belia pula mengaku pertama kali melakukan hubungan seks pada usia 22 tahun ke bawah berbanding 42 peratus pada 2016.



"Selain itu, hasil kajian juga mengesan salah faham meluas terhadap jangkitan seksual (STI) dan kehamilan apabila 31 peratus responden mengaku tidak mengetahui perempuan boleh mengandung pada kali pertama melakukan hubungan seksual.



"Kira-kira 31 peratus responden juga masih percaya mitos bahwa wanita tidak boleh hamil ketika haid," katanya.



Gambar hiasan


Katanya lagi, tinjauan itu dijalankan bagi mendedahkan tahap pemahaman masyarakat mengenai kontraseptif, STI, stigma dan persepsi berkaitan seks.



"Kita mengharapkan lebih banyak perbincangan berkaitan seks dan seksualiti diadakan secara terbuka dalam usaha mewujudkan ruang selamat kepada golongan belia.



"Ini penting supaya mereka tidak takut berkongsi pengalaman dan sekali gus mendidik diri untuk mencari ilmu mengenai seks.



"Justeru itu, kita melancarkan kempen #come together bagi memberikan nasihat, maklumat bersesuaian dengan usia dan kemahiran diperlukan mereka supaya lebih bertanggungjawab terhadap kesihatan," katanya. - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:01 PM | Show all posts
ifanonline replied at 10-8-2022 10:14 AM
selain ambil blood test semasa kawin, perlu ada 'virgin test' kpd pasangan wanita sekiranya hendak b ...

cina buta berpengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:10 PM | Show all posts
green~tea replied at 10-8-2022 11:02 AM
takmo le berubah jadi seksi.. huhuhu...

iols ni sejenis simple je... masih ada rasa malu walau t ...

teks tegap takpe. rugi besor2 labuh iols pun tak bercadang nak labuh lg. Bukannye kat Raqqa ke Hadralmaut nak berbungkus
Baik belasah jeans ngan suar loreng kebun




Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:32 PM | Show all posts
penat nak komen topik burit sex. thread ni dh ada.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.116180 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list