CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ultra78

[Tempatan] Belia Melayu aktif seks

  [Copy link]
Post time 9-8-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia mmg pengeluar kondom terbesar dunia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain yg dalam gambar kat atas tu ye..tersenyum lebar masing2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakailah kondom. Amalkan seks bersih. Tak geli ke lendir busuk kepam?


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 9-8-2022 08:19 PM
statement kat atas salah, dah tua nak mampus pun masih aktif belia yes sbb apps. apps sejak 6 t ...

Bohsia tua 50-an pun bertiktok skang.. menjerat jantan dgn apps... chatting2 ingatkan jelita sbb manja2 khuenss..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 9-8-2022 07:05 PM
Dah ada faraj dan zakat apa lagi nak buat.. guna je lah

Kencing.


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 9-8-2022 01:47 PM
green~tea replied at 9-8-2022 01:42 PM
Bohsia tua 50-an pun bertiktok skang.. menjerat jantan dgn apps... chatting2 ingatkan jelita sbb m ...


Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah sebuah sekolah di daerah aiol ni pun boipren keliling pinggang katanya. Orang tu dah sheol rasa, orang ni dah rasa sheol. Kalau tengok muka idok la lawaaaa gomok lagikkkkkk bini orang mak orang pulakkkkkk but ai guess some zantans especially laki orang memang takesah. Oh btw kelebihan sheols putih melepak adja. Persis babi Cina pinkish tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 09:45 PM
Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah s ...


Astaga.. ada lubrication lg ke makcik tu? 50-an kan biasa dah menopos

Itu lagi satu iols heran hahahha.. gigih nyee lah hai nak menjalang.. sheols berlaki ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
damsel_fiji replied at 9-8-2022 09:41 PM
Kemain yg dalam gambar kat atas tu ye..tersenyum lebar masing2

Entah2 itu gambor curik iklan masuk universiti kan sis... bahagia dapat sambung belajar.. hujung2 gambo kena curi masuk news kondom durex sian kena exploit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu non- Malay tak kahwin lagi sure sexually active, aku percaya je
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-8-2022 01:47 PM
Astaga.. ada lubrication lg ke makcik tu? 50-an kan biasa dah menopos   

Itu lagi  ...


Masa tu sheol 40an. La ni dah 50an, tatau masih aktif membirah ka idok. Dan ghasanya masih berlaki. Ni pun 1 mulot capoi bragging dengan orang sekeliling tido dengan polis tu polis ni, apa idoknya orang mengata. Tapi kalau tengok depan2 memang ko tak sangka la sis. Rupa acik kepan gomen ja. Kelig aiol yang jauh lagik slutty berpakaian (serius iya. ) pun idok birah gitu setia pada lakinya yang satu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 09:45 PM
Takda maknanya la jantan ni tengok muka sangat sis. Ada satu acik kerani gundu obesiti kat salah s ...

Ingatkan body ala2 nek jlo


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-8-2022 02:44 PM
Ingatkan body ala2 nek jlo

Idok la ai heran kalau gitu sis. Ni ala2 Enot sis. Ko hado?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
alah.. betul ke random sampling ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:01 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 10:14 PM
Masa tu sheol 40an. La ni dah 50an, tatau masih aktif membirah ka idok. Dan ghasanya masih berlaki ...

ya rabbi... iols selalu kena tegur pakai tak patuh syariah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-8-2022 03:01 PM
ya rabbi... iols selalu kena tegur pakai tak patuh syariah...


Aiol hada nampak gamba uols (muka tak nampak) yang uols penah tepek sindri. Bagi aiol udah cukup syariah compliance uols iya. Kelig aiol ni pi mana2 dengan hot pants dan singlet semedang ja iya. Hapa lagik kalau workout. Sampai orang tak caya sheol cikgu sebab macam amoi kerja salon ja penampilan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:08 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 11:03 PM
Aiol hada nampak gamba uols (muka tak nampak) yang uols penah tepek sindri. Bagi aiol udah cukup s ...

yang tegur i pakai mencolok mata tak syariah compliant tu... adalah acik tudung bawal yang cret merata sis.. sheols cakap iols sengaja pakai camtu utk menarik jantan.. i selalu pakai skinny jeans, almost daily

i was like.. errrrrrrrrrrrrrrrr.. sakit hati dengar bila bohsia acah2 zuhud nampak salah orang je


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala ok saja asal kan tidak makan babi.. Minum arak... Pergi club....dosa lain kubur masing masing kata nya... Banyak nikmat dosa yang tidak boleh di dusta kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-8-2022 03:08 PM
yang tegur i pakai mencolok mata tak syariah compliant tu... adalah acik tudung bawal yang cret me ...

Patutnya sister cakap ja "ek eleh cakap je ko jeles aku lawa dari ko."
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:13 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-8-2022 11:11 PM
Patutnya sister cakap ja "ek eleh cakap je ko jeles aku lawa dari ko."



it's like stating the obvious pulak khens... nnti meroyan bipolar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai sgt #tag durex
#cumtogether
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:40 PM GMT+8 , Processed in 0.111737 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list