CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rapat Melekat! Shah Jaszle Dan Emma Maembong Berpelukan Dan Berciuman

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 08:21 PM | Show all posts
Rapat melekat!! Difahamkan mereka melakonkan watak dalam drama Mati Pujuk.

Kenapa me olllsss baca MATI PUCUK
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengarah tak mengambil iktibar dengan isu drama pembantu rumah Zul Ariffin?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 10-8-2022 05:44 AM
tu lah.. tapi biasa liberal2 mcm ni stakat peluk2 laga pp takda la turn on pon.  geng lobai, tudun ...

Khen. Tak sempat turn on punyalah setakat peluk gini
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:41 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 10-8-2022 11:12 AM
Apa tajuk drama tu?meh sini nak tgk drama lama2 heols yg melekat dlm kepala iols cuma drama yg d ...

Tak ingat la. Tapi telemovie pasal kekeluargaan la. memang heols tengah kemuncak hotnessssssss.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semenjak dua menjak ni mmg makin daring lakonan dia..hrtu yg drama arahan janna pn cm peluk2 gk dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:45 AM | Show all posts
wow.. mcm cerita pilipina dah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 03:10 PM | Show all posts
Fly_over replied at 9-8-2022 06:31 PM
lakinya buat hal ke uols?

Ye chuols....ada kat benang belakang2 pasal laki sheols mencurang
Kat paper pun ada keluar tapi x de la mentioned nama si Emma ni cuma klu tu menjurus 100% pd dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 03:13 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 9-8-2022 11:05 PM
Few times jua baca kat forum pasal fiil laki Fatimah ni, betul la agaknya ya khabar angin itu?
...

Sedangkan kes Mizz Nina dgn Noh yg ditutup ketat rapat, angin yg bertiup pun sepoi2 bahasa ala di tepi sawah pun akhirnya sahih juga gossip tu
Apatah lagi kes2 mcm Fatimah Maembong ni yg lakinya mencurang
Lagi senang sangat lah nak kena leak dek netizen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 03:55 PM | Show all posts
Minit ke berapa yg TT kata berciuman tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2022 05:00 PM | Show all posts
michael ang cakap kalau x suka boleh tengok tv Al-Hijrah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 01:36 PM
kan... fefeeling terkejut bagai bila nampak kat viu ke tiktok... padahal pergi pavi ke one utama a ...

Mungkin couple tu baru nikah? Mana kita tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:42 AM | Show all posts
lolita737 replied at 9-8-2022 12:01 PM
sama macam k-drama sekarang..dah berani ada scene 18++..
malay drama pun dah terikut2..kalau channel ...

K-drama yg x famous, sejenis web drama cmtu, lgi bnyk 18+ scenes. Dh selevel dgn porn dh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:48 AM | Show all posts
innocentsangat replied at 9-8-2022 06:37 PM
Kdrama tu takpela bukan islam. Yang ini... Haih

Sbb dlu2 K-drama x se-daring skrg, skrg ni klau K-drama yg x famous, sgala lekuk inci bdan plakon tu boleh kita tngok dpan2 mta.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:49 AM | Show all posts
starcity replied at 9-8-2022 09:05 PM
Halah...halah. sama je yg tak bertudung dgn bertudung. Yg bertudung buat scene baring atas katil dgn ...

Kat Melesia ni sng je, aslkn brtdung nnti smuanya jdi ok sbb dh brtdung.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlaa dia. Bkn masuk penjara pun berpeluk laki org bini org, nama je negara Iselam.

Sedap dpt.. Enjoy pun dpt. Laki bini masing2 pun x bising.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape tak suruh norlia ghani peluk tarmimi sregar?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 09:25 AM | Show all posts
krustykrab replied at 9-8-2022 01:20 PM
Setuju dgn chuols...baik retis berbungkus ke tak berbungkus sama je..dh duk dlm industri kemaksiat ...

tu la..memang tak berkenan kalau yang berbungkus ni nak aktif bagai..duk rumah diam2 atau buat la bisnes lain...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-8-2022 09:49 AM
Kat Melesia ni sng je, aslkn brtdung nnti smuanya jdi ok sbb dh brtdung.

Kt msia ni dr ko tadika dh di paksa bertudung, lps tu setat setajah pun ckp la " bertudung bukan tak leh buat aktiviti yg korg suka". Dah tu bila org tu bertudung, still bergelek belakon sb itu aktiviti yg diorg suka, kena kecam jgk.
Elok bungkus je lah pompuan ni lps tu rantai dlm rumah jgn bg kluar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:39 AM | Show all posts
barang murah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-8-2022 09:49 AM
Kat Melesia ni sng je, aslkn brtdung nnti smuanya jdi ok sbb dh brtdung.

Kan. Lepastu kalau tak patuh, nanti label perempuan murahan, murah etc. Padahal nothing to do pun, memang kita dah di brainwash lagu itu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:55 PM GMT+8 , Processed in 0.086082 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list