CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rapat Melekat! Shah Jaszle Dan Emma Maembong Berpelukan Dan Berciuman

  [Copy link]
Post time 10-8-2022 10:04 AM | Show all posts
Incanto replied at 10-8-2022 10:03 AM
bukan zaman 80 an jer,  dari zaman P Ramlee pun lagi daring

tapi iyolah zaman tu takde aurat poli ...

haha ye dari zaman 60 an...p ramlee mmg pro british dan suka sindir sultan / raja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 10:49 AM | Show all posts
artis ni bila masa nya derang segan2...real life derang pun x kisah rasanya peluk2....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 10:56 AM | Show all posts
netijen ni semua hidup dalam denial & dunia khalayan ke apo selama ni?? dah mmg dunia celebrity and famously rich people ni wild beyond imagination kot... ermm setakat peluk2 mcm ni on shooting purpose lak tu kira kategori beradab & sopan tau. sudah la net bimbo ala2 terkujat2 meyampah pulak mak denga netijen fefeling suci. mana nak sama social life netijen B40 dengan famous people
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Terus teringat acik maria dalam dakapan SJ dulu. Yemma pun nak juge lah merasa uols walaupun bini yorang. Lifestyle retis metis ni takde apa nak diherankan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen pun what do you expect? Retis ni bila off camera pun berpeluk n pegang2 sesama sendiri. Yg pelik kalau tak pegang. Btw, eman n dd iols leh hadap lagi tp onscreen kapel ni turn off tul..biased much
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 9-8-2022 04:51 PM
Ada telemovie heols ngn Ogy Ahmad Daud dulu. Damnnnnnnnnnnnn. Memang hot abis.

Apa tajuk drama tu?meh sini nak tgk drama lama2 heols yg melekat dlm kepala iols cuma drama yg dia jd pilot dgn tasha shila, asmara, abu dhabi tu jah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama melayu sekarang making daring
Scene berpeluk usap muka heroin time tidur
Drama angkara cinta
Melur untuk firdaus
Ni antara yg ada scene tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu lagi daring drama Dan filem melayu
Ada scene xxx
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Waaa emma tepok bontot Shah Jaszle
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:58 AM | Show all posts
tak boleh lawan awek tarzan malaya nek jila ajih lagi daring yachhh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku tgok kat tiktok tadi...fuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 12:23 PM | Show all posts
innocentsangat replied at 9-8-2022 06:37 PM
Kdrama tu takpela bukan islam. Yang ini... Haih

itulah..nanti dikomen lebih2 cakap kubur masing2..tp bila dah tengok macam ni..hmmm..

memang layak dipanggil retissss..


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 12:24 PM | Show all posts
sebab tu sekarang kalau nak tengok drama2 melayu dgn anak2 rasa dah xsesuai..kadang2 aksi romantik terlebih over..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama x tgk drama..tp ada je pengarah & penerbit yg x buat scene2 mcm ni..kalo yg xde unsur cintan cintun mmg satu fmly layan
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:36 PM | Show all posts
_blackbird replied at 10-8-2022 10:56 AM
netijen ni semua hidup dalam denial & dunia khalayan ke apo selama ni?? dah mmg dunia celebrity and  ...

kan... fefeeling terkejut bagai bila nampak kat viu ke tiktok... padahal pergi pavi ke one utama atau mid valley tu penuh je kapel2 berpeluk bagai...pakej pakai tudung labuh siap berpurdah pun ada haritu aiyoooo iols pun join la acik2 membawang siap tengok2 jeling2 macam nak hantar ain padahal aku pun tak sempurna mana cuma terkejut la sebab orang tu berpurdah tapi duk cuit2 peluk2 kat mall dengan laki pakai seluar pendek tu...

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:44 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 05:36 AM
kan... fefeeling terkejut bagai bila nampak kat viu ke tiktok... padahal pergi pavi ke one utama a ...

tu lah.. tapi biasa liberal2 mcm ni stakat peluk2 laga pp takda la turn on pon.  geng lobai, tudung labuh & jate2 yg asik kritik aurat org ni yg jenis cepat terangsang gittewww.. amelina pakai dress masa perform pon dah dilabel seksi. pening memikirkan nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh takdelah melekat sgt. Badan tak bertemu lg pun. Masih ada gap
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:43 PM | Show all posts
Si shah jezel ni dh basi kott hahahahaha xde org lain ka?
emma ni main ambik je ey nk menjayakan watak x kesah berpelukan?
ataupun mkin netizen mngata mkin tinggi populariti dia?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 01:36 PM
kan... fefeeling terkejut bagai bila nampak kat viu ke tiktok... padahal pergi pavi ke one utama a ...

Kat tiktok tu ramai gila polis aurat.. Ntah2 budak2 je yg tegur tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa le ni.. Benda free.. Sedap pulak tu.. Bini org pun bini org le..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:22 AM GMT+8 , Processed in 0.095304 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list