CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rapat Melekat! Shah Jaszle Dan Emma Maembong Berpelukan Dan Berciuman

  [Copy link]
Post time 9-8-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ema ni klakarla..ms bertudung kemain labuh..apoooo..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi Meols jeles je si Yemma ni takes mcm mak orang. Badan sama je masa belum beranak
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 9-8-2022 01:22 PM
Emma tu balas dendam dgn lakinya agaknya
Biar laki dia pulak jealous
Sementelah laki sheols galak be ...

betul. aku pun baru nk komen benda yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh si jazle ni...bru je kurus balik dh dok brpelukan..dah la rekod xberapa baik.ex si farah jgk kan ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 04:51 PM | Show all posts
shiraloveyou replied at 9-8-2022 12:34 PM
Seram tengok pe'el masing2...apa2 pun hesmes nye shah jazel walaupun tak se hot zaman asmara

Ada telemovie heols ngn Ogy Ahmad Daud dulu. Damnnnnnnnnnnnn. Memang hot abis.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sexy btol emma
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:42 PM | Show all posts
tak suka emma belakon...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 9-8-2022 01:39 PM
Dulu dlm Istanbul tu lisa da menikah dgn yusri kan. Relax je lisa naik belakang beto

Lisa dalam ombak rindu lagi daring ya dengan Aaron Aziz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 9-8-2022 12:01 PM
sama macam k-drama sekarang..dah berani ada scene 18++..
malay drama pun dah terikut2..kalau channel ...

Kdrama tu takpela bukan islam. Yang ini... Haih
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Both mencari rezeki utk kuarga
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 9-8-2022 01:19 PM
Bini n laki masing2 x kisah ke tgk partner duk peluk2 org lain? Gilaaaa

Masyuk......
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Shah jazle ni klo gini gayanya, dah Kurus terus ulat bulu pencen galak memanjat daun baik teruskan menjadi  gemuk n obese ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 9-8-2022 12:35 PM
Takpe peluk cium asalkan tak bernafsu.
Takpe minum arak asalkan tak mabuk.
Mana punya mazhab?

mazhab acik2 maintain classy.. classy sana.. classy sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow drama melayu skrg another level..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada rasa segan silu ke dekat family in laws masing2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 9-8-2022 01:22 PM
Emma tu balas dendam dgn lakinya agaknya
Biar laki dia pulak jealous
Sementelah laki sheols galak be ...

Baru nak cakap benda sama, lakinya pun ada gosip kan baru2 ni..agaknya nak balas dendam kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku geli dan ngeri tengok tangan Emma duk rangkul leher Shah Jazle tu lepastu sure naik haruman semerbak ketiak. Orang laki ni Dahla fetish ketiak2 ni. Apalah perasaan laki Emma tengok bini peluk laki dengan baju seksi cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah...halah. sama je yg tak bertudung dgn bertudung. Yg bertudung buat scene baring atas katil dgn lelaki bukan mahram tu dimaafkan sb alasannya tutup aurat. Aku lg rela tgk emma ni drpd Mira Filzah or Amyra Rosly yg bertudung tp sama je pegang sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 9-8-2022 01:22 PM
Emma tu balas dendam dgn lakinya agaknya
Biar laki dia pulak jealous
Sementelah laki sheols galak be ...

Lakinya buaya ke nokk? Muka cam inesen.. Dah dpt bini lawa mix idaman malaya kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi emma ni, time dia bertudung mmg aku x tgk la, selebet je selendang dia. Dh x bertudung waktu dh kawin jd bini org lak. ( aah aku jenis kurang gemar aktres bertudung - sbb benda ni dh lagha xyah la 'baik' sgt, nk berlakon feeling2 mata bertentang mata la - so x manis utk org berhijab) ( bini org pun x suka jd heroin - mcm scene atas ni, bg aku isteri org xleh feeling2 sweet ngan org lain).
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:41 PM GMT+8 , Processed in 0.097396 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list