CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15105|Reply: 121

Rapat Melekat! Shah Jaszle Dan Emma Maembong Berpelukan Dan Berciuman

  [Copy link]
Post time 9-8-2022 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Aksi mesra, sentuh sana sentuh sini di kalangan artis seolah-olah dah jadi perkara biasa pula ya?


Sebelum ini Ruhainies dan Zul Ariffin, kali ini nama Emma Maembong dan Shah Jazle pula menjadi bualan hangat.


Foto: IG




Dalam video yang dimuat naik di TikTok, pasangan ini kelihatan berpelukan dan berciuman dengan memakai baju pengantin.


Rapat melekat!! Difahamkan mereka melakonkan watak dalam drama Mati Pujuk.





Di ruangan komen ramai yang mempersoalkan tindakan mereka yang sanggup melakonkan babak sedemikian walaupun masing-masing dah berkahwin.


Malah ada yang mempertikaikan tanggungjawabkan suami dan isteri mereka, tak tegur ke?




  



Langsung tak kisah tentang agama semata-mata duit dakwa mereka.


Tak bernafsu pun, hanya ikut arahan dan laksanakan kerja, tak gitu? -CARI



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 11:55 AM | Show all posts
apalah yg diharapkan pd golongan tak semnggah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Panasian sengkek ni patut di nyahkan dari industry. So bohsia caprut
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:01 PM | Show all posts
sama macam k-drama sekarang..dah berani ada scene 18++..
malay drama pun dah terikut2..kalau channel RIA, PRIMA & TV3 wajib ada scene2 gini ya..

kalau layan drama RTM, awesome TV lagi best..lagi realistik dengan kehidupan rakyat sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
emma grabb *ss shah jezel ke?gilak ahhh..lgsung xde segan silu..apa perasaan suami dia ek..aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma beli beras lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:17 PM | Show all posts
dayus lah suami dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:31 PM | Show all posts
masalahnya emma ni bernapsu ke dgn shahz jaszle ni? tu je persoalan aku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 12:34 PM | Show all posts
dulu lagi drama2 melayu memang dahsyat..apa yg korang nak harapkan dari artis2 ni..kalau orang yang pikirkan halal haram takkan terjebak langsung dalam industri ni...walau yg bertudung berlakon tak bersentuh tapi tenung mata, walau pegang berlapik sama je pusing2 nya pun cuma nampak sopan je.. suara penyanyi2 perempuan pun aurat, dah pakai tudung tak yah sibuk nyanyi sepatutnya..ntah la, ummah msia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram tengok pe'el masing2...apa2 pun hesmes nye shah jazel walaupun tak se hot zaman asmara
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe peluk cium asalkan tak bernafsu.
Takpe minum arak asalkan tak mabuk.
Mana punya mazhab?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama Michael Ang uols.. Azabbb..

Tp tulah, dulu2 jd artis bebas sexy bagai.. Skrg jd artis kena tutup aurat. Hahaha.. Teringat kata Elyana dlm komen reply Tik Tok "yg nk jd ustazah awak. Bukan saya" lebih kurang gitulah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:13 PM | Show all posts
euww geli..
dulu ai geli tengok scha alyahya peluk hisyam hamid dalam Isteri vs Tunang.. dah la 2-2 dah kawen.. ni skrg dua orang ni pulak.. Aiman n DD lagi.. tolong la pengarah2 sensitif sikit hal2 camni.. banyak je drama pelakon jadi suami isteri tak payah bersentuhan.. lirik mata, mimik muka, dialog yg bagus pun boleh nampak kasih sayang suami isteri tu  .. ai bukan kolot tapi ai geli
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksinya baju pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini n laki masing2 x kisah ke tgk partner duk peluk2 org lain? Gilaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nuyak replied at 9-8-2022 12:34 PM
dulu lagi drama2 melayu memang dahsyat..apa yg korang nak harapkan dari artis2 ni..kalau orang yang  ...

Setuju dgn chuols...baik retis berbungkus ke tak berbungkus sama je..dh duk dlm industri kemaksiatan ni paham2 je la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Daringnya ko Emma. Langsung tak terkesan pernah bertudung litup eh..bukan calang2 rebel ni. Tak puas enjoy gamaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa covid semua meratib takde job..kene covid pun dah sudah..survive belaka semuanya..tu yg hilang rasa ngeri dan insof tuuuu....makanya terus lah lagi berbuat dosa dan ingkar...sampai masanya nanti ajal tiba tak disangka2..baru lah menyesal tak sudah..ye dok??
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:22 PM | Show all posts
Emma tu balas dendam dgn lakinya agaknya
Biar laki dia pulak jealous
Sementelah laki sheols galak berpoya2 di luar
Tak dapat betul2, dalam babak drama pun on, janji lakinya sakit hati
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rasanya dari dulu mmg dah dasat. dulu x igt la drama ape kat rtm x silap rosyam nor n rita tido atas peha sambil bergesel2 rasa nk muntah terus trauma. x sempat tgk tajuk pun mmg terkejut drama melayu mcm tu. tp x kecoh pulak. dah 10 tahun lepas kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:10 PM GMT+8 , Processed in 0.110662 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list