CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mojarean_X

[Tempatan] Lelaki ‘suap’ vape dalam mulut bayi 7 bulan akhirnya ditahan

   Close [Copy link]
Post time 9-8-2022 11:26 AM | Show all posts
banyak je parents or manusia bodoh
yang sumbat segala benda pada baby belum sampai masanya
bezanya hat lain sumbat bubur calit itu ini
sampai sakit2 perut cirit birit baby pun ada
tapi ini vape memanglah mendapat bodoh sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 01:19 PM | Show all posts
mak bapak bodoh gini elok tuhan tarik balik semua anak-anak..
biar tak membiak keturunan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ms kejadian di mana mak baby ni
report polis ni sbb afterthought ke?
Hrp mak dia pun di siasat sekali selain mak sedara baby
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 9-8-2022 11:26 AM
banyak je parents or manusia bodoh
yang sumbat segala benda pada baby belum sampai masanya
bezanya  ...

6 anak2 kaka gitulah
Kaka x hbs pantang lg arwah suami dan mak mertua dah bg nestum campur susu dan juga biskut Marie jt anak2 kaka
alhamdulillah takat ni anak2 semua okay2 aje, 3 dah pun berkahwin dan ada baby sendiri tp kaka kata jgn ikut apa ayah dan nyaie diaorg praktikkan dulu kt baby sbb dulu lain sekrg lain
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:20 PM | Show all posts
Alhamdulillah

Lepas ni sila tangkap juga puak2 yang sebar virus kepada baby melalui air liur tu. jangan double standard.

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:24 PM | Show all posts
umie replied at 9-8-2022 07:45 AM
Adik dan bf bodoh....gila content. Mendapat lah ko...sah lepas ni breakoff

pompuan yg upload tu bakal kena dump oleh boifren
dia kemudian putus sedara dgn kakak yang mereport

Cash!

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak semua lelaki dibenarkan pancot dalam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.088794 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list