CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepuluhkambing

Yatie Kitchen Mengamuk Kes Body Shaming!

  [Copy link]
Post time 8-8-2022 11:08 PM | Show all posts
yatie kitchen ni sape nyahhh???

ingatkan auntie tinis kitchen... kalau yang tu harus la dia terima kutukan netizen dan kuruskan badan demi atok sanjay tak cari betina lain yang pan-asia bergetah meletop2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt, sejak bila yatiekitchen ni retis..patut kat bilik lain nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dak..la ni sapa yg kak Yatie ni amukkan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 8-8-2022 10:40 PM
Persoalannya , perlu ke fikir ?

Perlu ke fikir apa orang kata ?

Yeee..kena belajar utk bolayan segala apa org katakan tu..sbb mulut org kan bkn leh tutup..cmne laa leh smpi tercuit gitu skali..patot td lalu post2 dia ni tgh amuk rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 8-8-2022 11:12 PM
Dak..la ni sapa yg kak Yatie ni amukkan?

Kalau yg post kaler pink tu mcm tuju kt someone yg terkenal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:19 PM | Show all posts
rayray28 replied at 8-8-2022 11:15 PM
Yeee..kena belajar utk bolayan segala apa org katakan tu..sbb mulut org kan bkn leh tutup..cmne la ...

Aku xtahu siapa dia ni

aku cuma komen berdasarkan intipati berita sahaja

kann focus pada apa yang sedang kita giat usahakan sahaja , apa org nak kata adalah bukan urusan kita.

Tak rugi punnnnnnnnn

tak luak pun kena kutuk

NERAKA KIRIM SALAM
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
A aah..yg aku kenal yatie sendayu tinggi. Kan org kata dapur dia cantik. So yatie kitchen terus teringat dia lah haahaahaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 8-8-2022 10:39 PM
Aku pun nak tanya td.. Siapa ye? Tak kenal..

Laa uols repoter kalut takkan tak kenal. Pelik nii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 8-8-2022 11:47 PM
Laa uols repoter kalut takkan tak kenal. Pelik nii

Dia bkn retis pun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke lama dh org panggil dia acikmok? Ingtkn x kisah. Ke gaduh dgn sis? Knp bila gemuk (read obes) duk kata body shaming? Gemuk is not awesome...byk penyakit menanti.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak abis lg royanan di igs siap cita masa sekolah org ejek dia pastu mati xcident. Pembalasan katanya
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mmg laki si nyawa sis dari dulu panggil sheols acikmok ? Bukan sheols x Kisah. Sheols Ada hire pt tapi lepas tu takde sheols post. Gemuk is a choice bukan cacat fizikal . Drama much
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kes sarah n ym khaleeda tu i akui bodyshaming sbb benda xboleh ubah lg2 ct sarah, tp gemuk ni errrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 8-8-2022 11:12 PM
Dak..la ni sapa yg kak Yatie ni amukkan?

kan.. iols lebih berminat nk tahu sape yg body shaman kan sheols ituuhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada terbaca jugak tp dia marah saper x tau..maaf ckp klu badan buntal ni boleh usaha kurus..lain mcm bentuk muka ke apa..telinga capang, kot dengkot..tu x boleh la dikutuk..so yeah usahalah utk kurus ye.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
noxnox replied at 9-8-2022 01:18 AM
Tapi mmg laki si nyawa sis dari dulu panggil sheols acikmok ? Bukan sheols x Kisah. Sheols Ada hire  ...

ouh.. laki cyst ke tuh?? kalau nasihat soh kurus tu rasanya acik ni boleh terima lagi kot tapi kalau ejek gemok in public dat is no ok.. malu la kot org panggil dia acik mok mok depan org lain..
laki cyst tu x nak tanam rambut ke? dah rupa deadorant.. bak kata bang jat kalau x cantik pegi la cantikkan diri nok..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat baik pd org berpada.. Itu saja... Jgn sbb nak femes sanggup la ko tagteam dgn retis... Paatu bila kene camtu.. Tau plak kecik hati
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
klu x suka dipanggil acik mok samada kurus kan bdn tu atau sound direct kt org yg ckp, klu meroyan mcm ni ada hasil ke?
Kaka x follow dia ni cuma kerap gak lalu lalang ig dia kt explorer
Tp dia kan cam baik dgn ramai retis maka mendptlah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 09:28 AM | Show all posts
sudilah kiranya sesape tempek gmbr yatiekitchen ni. sbb meols mmg tak tau dan tak kenal org yg dibody shamingkan ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:56 AM | Show all posts
Carcosa replied at 8-8-2022 10:52 PM
Ooooooo. Ok dah gugel.
Masih tak kenal. Tapi paham knp dia kena body shaming.

kalau tengok full picture, takdelar gemuk gedempul size xxl gitu
memang badanya agak besar, tapi time buat video kan nampak tangan dia je, chubby-chubby gitu

semua dok tegur pasal tangan

awal-awal haritu dia gelak la jugak, tapi lama-lama naik menyampah la dia

semua dok tegur pasal tangan je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 07:06 PM GMT+8 , Processed in 0.112951 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list