CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 5943|Reply: 62

Yatie Kitchen Mengamuk Kes Body Shaming!

  [Copy link]
Post time 8-8-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
tak sure dia tuju marah ke sapa tapi harap tok misai huhu haha sekeluarga tu pun ambik iktibar la dengan amukan si Yatie ni pasal deyols sekeluarga tu selamba je menggelar si Yatie ni as “acikMOK”.tak reti2 nak address nama orang tu as “Yatie”.bodoh piangggg kan!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Body shaming dah bukan jenayah lagi agaknya le kan.. Ramai je aku tgk dok body shaming kan org skrg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:34 PM | Show all posts
Sapa. X kenal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 8-8-2022 10:33 PM
Body shaming dah bukan jenayah lagi agaknya le kan.. Ramai je aku tgk dok body shaming kan org skrg  ...

court malas layan gamaknya kes gini
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yatie kitchen pun masuk bodgos??

Sbb dia nyawa sis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg gune akaun arwah siti sarah???
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 8-8-2022 10:34 PM
Sapa. X kenal

Aku pun nak tanya td.. Siapa ye? Tak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:40 PM | Show all posts
Persoalannya , perlu ke fikir ?

Perlu ke fikir apa orang kata ?

Bukan ke kata-kata mereka  hanya membuktikan mereka kecewa dengan kita?

Orang kutuk belakang kita kerana kita telah jauh meninggalkan mereka di hadapan mereka .

Relax dan terus maju jaya di dalam kehidupan kita.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sepuluhkambing replied at 8-8-2022 10:37 PM
court malas layan gamaknya kes gini

Agaknya le.. Jgn kata court, lauya pun malas nk ambik kes..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:42 PM | Show all posts
Bila hidup kita ada focus , kita xkan beri masa kita pada perkara-perkara yang kita sendiri rasa rugi nak layan

bosan dohhhhhh

org yg  berhabis hati menghina hanya dapat neraka

sedangkan jiwa dan body mereka di dunia bersalut daki dan keputihan poen.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Yatie Kitchen siapa??
Knp aku bayangkan kakak si Alip Belut?
Nampak sgt pengetahuan aku psl manusia di Malaya, amat lemah
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis ke????? Asal boleh je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata bang jat kalau ko bodoh ko usahalah jadi pandai. Kalau gemuk ko kuruskan badan. Bukan salah ibu mengandung tiber2 ko gemuk. Elok je mak kau lahirkan kau comel bila besar melantak sampai gemuk nak salahkan takdir.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 8-8-2022 10:44 PM
Yatie Kitchen siapa??
Knp aku bayangkan kakak si Alip Belut?
Nampak sgt pengetahuan aku psl ma ...

Chef celebrity
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya. Sape dia ni.
Iols kenal azie Kitchen je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MidoriHijau replied at 8-8-2022 10:49 PM
Chef celebrity

Ooooooo. Ok dah gugel.
Masih tak kenal. Tapi paham knp dia kena body shaming.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 8-8-2022 10:46 PM
Bak kata bang jat kalau ko bodoh ko usahalah jadi pandai. Kalau gemuk ko kuruskan badan. Bukan salah ...

Bahahhahaha ni meols setuju.
Meols tgk stand up show Ricky Gervais ckp psl org gemuk in denial ni, mcm nak tersembur anak tekak meols ketawa
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Chef celebrity chuols merangkap duta adabi
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 8-8-2022 10:53 PM
Bahahhahaha ni meols setuju.
Meols tgk stand up show Ricky Gervais ckp psl org gemuk in denial ni, ...

Ramai acik2 pesbuk setuju juga dengan bangjat. Sejak2 dia duduk Oz. Laharan2 bangjat mendapat sokongan acik pesbuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 8-8-2022 11:01 PM
Ramai acik2 pesbuk setuju juga dengan bangjat. Sejak2 dia duduk Oz. Laharan2 bangjat mendapat soko ...

Ha kan. Semenjak dia dah open table Mengaku trans katanya Dulu duduk Malaya, gegeh laaaa kata ada po'en, period bagai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 06:09 PM GMT+8 , Processed in 0.133789 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list