CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: sepuluhkambing

Yatie Kitchen Mengamuk Kes Body Shaming!

  [Copy link]
Post time 9-8-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Move on je la dik…. Buat more duit sudah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 11:17 AM | Show all posts
fair_iza replied at 9-8-2022 12:26 AM
Bukan ke lama dh org panggil dia acikmok? Ingtkn x kisah. Ke gaduh dgn sis? Knp bila gemuk (read obe ...

kan.. sebab sis shila laki bini mmg panggil dia acikmok.marah sbb orang luar panggil acik mok ke ?

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:19 AM | Show all posts
dekmieDandy replied at 9-8-2022 10:56 AM
kalau tengok full picture, takdelar gemuk gedempul size xxl gitu
memang badanya agak besar, tapi t ...

rs nk share pic jari2 kte yg dl cm acikmok ni..
ble berat trun..auto kurus jari tu jgk..
tp x reti nk tempek kt cni


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bo layan je la.iouls sendiri dari kurus melidi berat 40kg  terus jadi overweight sebab masalah mental. I dapat rawatan untuk depression. Ramai la yg tegur & persoalkan kenapa i biarkan diri jadi gemuk. Lantak la, otak i ada banyak lagi benda nak kena "lawan" selain dari ayat2 acik yg boleh tahan gendut jua
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 01:07 PM | Show all posts
TIba2 sitisarah komen terkejut aku.. Ingatkan cite lama. Sapolah yg gunapakai nama sitisarah.

Bukan dari dulu ke orang gelar si yatie ni acik mok ni? Nape sekarang dia marah? Dulu aku follow dia ni sampai beli semua buku resepi dia. Sekarang dah unfollow sejak dia berbaik golongan kayangan. Dah cam pengampu pun ada. Boring.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lama follow yatie kitchen nie,masakan dia mmg menjadi n sedap kalau try, video masakan dia pun simple2..

utk tak ot,lama dah perasan klau dia up video org dok komen jari dia bulat2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 02:46 PM | Show all posts
Lorhhhh... Iolls gemok. Penah kena ejek jugak. Nan hado kan sajurkkk... Kisah plak aku orang nak bodyshaming ni. Tak luak mana pon sampai nak hold grudge.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by opie5662 at 9-8-2022 03:00 PM

Kelaka plak bile gemok itu menjadi kesalahan besar sbb ade pilihan utk jadi kurus katenye.... Tp mengejek org tu dibolehkan plak.... Sbb org tu x pilih jadi kurus....adoiii duniya duniya... Mmg patut la ramai yg bunuh diri bile hidup kene ikut cakap org.

To yatie.. Move on je la. Kalau ko sakit pon, bkn nye lahanat2 yg ejek ko tu bg duit kat ko.... Cari je duit pas ru flip je lelemak tu kat diorg. Gemuk mmg x awesome.... Tp persetankan je memulut longkang tu. Belajar dr kuin kepam... Walaupon dicaci gemuk, sheols tetap flip lelemak tepu sheols kat el eh tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 03:12 PM | Show all posts
alahai yatie lek2 ok...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 03:25 PM | Show all posts
black_handbag replied at 9-8-2022 09:28 AM
sudilah kiranya sesape tempek gmbr yatiekitchen ni. sbb meols mmg tak tau dan tak kenal org yg dibod ...


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 9-8-2022 10:56 AM
kalau tengok full picture, takdelar gemuk gedempul size xxl gitu
memang badanya agak besar, tapi t ...

Oh yeke
Netz pun satu hal. Tangan pun diorang kecam
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
terkejut i tetibe ade ig arwah sarah soeb. skrg i nk tau. sape yg bodyshame yatie ni sampai sheols merempan begini
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:30 PM | Show all posts
penah nampak in person..mcm nice person je
apapon, tabaik body shaming org
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 05:35 PM | Show all posts
mmg le dia gemok sikit.. tp comel je jugak iols tengok.. dah dia suka masak dan makan kan.. takkan nak cicip2 tepi lidah je makanan sedap tu.. harus lah ngap sikit, walo tak mengketedarah pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia marah sapa ya?
Penah jumpa dia depan2 sblm pandemik tu.
Kebetulan iols nak jumpa org, org tu lak drpd company  yatie ni jd duta/jurucakap produk.
So sambil bincang2 pasal keje sambil tgk yatie ni masak2 kendian yatie ni bagi rasa masakan dia tu.
Pastu ada la sembang2 kendian client iols tu ajak bergambo sekali.
Takde besar pun dia ok2 je  kan dia ada keje tetap kat spital swasta tu tp rajin masak2 bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:04 PM | Show all posts
penah beli sambal ikan bilis dan acar ikan masin dia. sedap. persetankan aja kata nista orang sis YK, teruskan aja buat sambalmu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 06:06 PM | Show all posts
Carcosa replied at 9-8-2022 04:05 PM
Oh yeke
Netz pun satu hal. Tangan pun diorang kecam

itular, camne orang tu nak masak tak tunjuk tangan

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 9-8-2022 06:06 PM
itular, camne orang tu nak masak tak tunjuk tangan

Bahahahahhaha. Lepas2 ni, suruh si Yatie tu masak guna leher
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yatie keja spital gleneagles customer service rasanya..byk deal dgn chef one retis2..suka je resepi dia simple tapi sedap..pernah beli sambal ikan bilis sedap..tapi cikmok anak2 tok sidang panggil dgn tok sidang pun panggil acikmok
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah belek buku resepi dia kat MPH tapi tak berminat pulak, macam menu biasa yang boleh kite dapat online.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:49 AM GMT+8 , Processed in 0.113107 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list