CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11530|Reply: 121

Jadi Diriku Katanya...Kanser Hilang, Tudung Elyana Pun Dah Terbang

  [Copy link]
Post time 7-8-2022 01:38 PM | Show all posts |Read mode
Kanser hilang, tudung pun terbang?


Tindakan Elyana memuat naik gambar tak bertudung di Instagramnya membuatkan ramai kurang senang.


Foto: IG




Ramai yang terkejut besar dan mempersoalkan niat Elyana bertindak sedemikian.


Apa yang menjadi perhatian adalah ada satu gambat dia memakai baju yang tertulis ‘jadi diriku’.








Bagaimanapun ruangan komen ditutup.


Sebelum ini kecoh bila Elyana bengang dengan orang yang bercakap kasar berkaitan aurat dengannya.


Baca: "Aurat Tak Tutup Sempurna, Kalau Sakit Lagi Menyampah Nak Tolong Doa,"- Elyana Dikutuk Tak Sedar Diri Bila Dah Sembuh








Setakat ini taida komen daripada Elyana. Sama-sama kita nantikan. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 01:49 PM | Show all posts
nyah ko tak takut ke ditimpa bala? sebelum bala datang ko hadaplah kecaman netizen satu malaysia ni dulu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Porumer yg suka Mizz Nina berubah utk Noh tu..let loose skit katanya mesti suka ceni..yelah tak kepam lan katenye
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni doa je la sendiri utk diri sendiri..
X perlu nk minta netizen tlg doakan. Netizen tlg maki mmg cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi diri ku katanya..
Itu lah diri dia yg sebenar2 nya...
Sebelum ni bertudung tutup tu.... dia tak jadi dirinya...
Dia jadi diri org lain....
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu kan tajuk lagu dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin sukar tuk difahami, kerna tak tercapai akal mu

Cam besa, kita doa yg baik2 shj
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kanser dia hilang buat masa ni tapi bukan cancer free... Cancer free akan diumumkan hanya setelah melepasi tempoh 5 tahun dan cancer tu tidak kembali... So jangan terlalu yakin ye... Tunggu melepasi tempoh tu dulu baru announce cancer free..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:30 PM | Show all posts
dia memang tak bertudung elok pun walaupun waktu sakit...
betul la tu dia jadi diri sendiri... dah takde masa nak sedapkan hati netizen yang sibuk pasal aurat dan dosa peribadi orang lain sedangkan dosa deorang sendiri bertimbun2 dalam bakul... entah2 penghuni neraka level paling bawah sekali nak2 orang kita ni kuat dengki suka santau menyantau menyirik kehulu kehilir... agittewww...

lagipun elyana tak kacau orang mahupun acik2 porum jadi orang dalam porum pun tak kisah sangat pasal sheols...

sekarang ni yang bertutup litup siap nampak mata sahaja yang kerja dok pedajal orang dan bawak keluar produk tiap2 bulan... yang tu lagi sensasi... setakat pakai tudung dekat public tu bukannya susah pun nak buat... serkup je dah siap... sape2 pun boleh... suruh nun pun boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
masa muda dulu chubby dia ni.. sekarang lawa
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:32 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 7-8-2022 02:30 PM
dia memang tak bertudung elok pun walaupun waktu sakit...
betul la tu dia jadi diri sendiri... dah t ...

betul betul betul           
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:32 PM | Show all posts
elyana ni mmg nampak lebih cantik & muda free hair. pakai tudung ntah ler, mcm acik2 gundu porem
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik aku tak penah kesian kat die... Hahahahah... Aku just #jadidiriku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti acik2 rambut hodoh liber free hair sini muncul mempertahankan elyana.....semoga rambut sama2 dibakar dineraka...acik2 gundu tutup aurat mungkin kena seksa kerana dosa2 lain..yg awak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg pakai tudung, lepas tu bukak tudung, mesti dia rasa dia lagilah hot meletop tak pakai tudung.
Kihkihkih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejamnya.. takkan nk doa die kena balik kanser.. doa yg terbaik untuknya sudahlah. Semua tu tuhan yg bagi dan ambil balik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 7-8-2022 02:38 PM
Nasib baik aku tak penah kesian kat die... Hahahahah... Aku just #jadidiriku.

Knp kita sama.  Hahaha

Tak pernah suka walau masa tu kecoh 1 malaysia kt dia sakit
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dewasa kan, boleh fikir sdr baik buruk
Semoga yg baik2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sel kanser tak pernah mati.. Jgn seronok sgt yadik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.103354 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list